LG L90

LG L90
Skal, fodral och tillbehör till LG L90. LG L90 är flaggskeppet för det koreanska företagets tredje generations L-serie som är budgets fokuserade enhet. Enheten för med sig den senaste versionen av Android och en anständig storleksskärm. Med 4,7 tumsskärm i LG L90 ger dig tillräckligt med fastigheter att leka med, men med en upplösning på bara 960x540 är det verkligen inte den skarpaste skärmen du kommer lägga ögonen på. På lux-case.se har vi LG L90 skal, fodral och andra tillbehör som du kan lätt hitta online hos oss och vi bjuder på gratis fraktkostnad.
Vi kan inte hitta produkter som matchade urvalet.

LG L90 Skal

Du kommer att bli förvånads av den levande visningen av LG L90 4,7 tumsskärm som ger dig en riktigt trevligt upplevelse med verklighets –natur –färg , levande bilder och överlägsen läsbarhet.  Våra mobilskal till LG L90 är speciellt framställda för den här modellen och ger således ett fantastiskt skydd åt den. Med bakmotiv föreställande allt från apor och polkaprickar till krokodilskinn och brittiska flaggor är det inte svårt att finna något unikt tilltalande för dig. LG L90 silikonskal ger dig bästa stötfångande, medan de hårdare skalen har fler utseendealternativ. Det lilla extra som gör att man framhäva något som är lite till något speciellt. Hitta din favorit skal här hos Lux-Case.se

LG L90 Fodral

Du ska kunna lita på din smartphone för att fånga bilder av högkvalitet som du kan rama in och vara stolt över. Du kan, tack vare LG L90 8-megapixel, dynamisk bakre kamera med autofokus. Packad med avancerade kreativa funktioner är den kamera som hjälper dig att förbättra din favorit minnen. Med därför har vi valt ut det bästa av LG L90 fodral i mängder av varianter till dig. Nu kan du leka med din smartphone utan att behöva oroa dig efter små repor eller skador på din mobil, tack vare LG L90 fodral som förbättra din smartphone livslängd.

LG L90 Tillbehör

Vi på Lux-case.se erbjuder en mängd med olika LG L90 tillbehör och gadgets till dig som vill ha lite med än bara mobil. Vi har mer än 25000 produkter av skal, fodral och tillbehör till din smartphone. Alla våra produkter på sidan finns i lager och är redo för att skickas idag! Vi skickar dagligen för att försäkra en så snabb leverans som möjligt. Helt gratis! Utöver att erbjuda sin smartphone ett rejält skydd mot omvärldens diverse faror föreslår vi att du även funderar på att förse den med några av våra behändiga och lustiga tillbehör till LG L90.  Handla online hos oss idag och få fri frakt hen till din brevlåda!