LG Optimus G Pro

LG Optimus G Pro
LG Optimus G Pro Skal & Tillbehör. Det ryktas att detta är Optimus Primes systerson. Tyvärr har transformeringsförmågan opererats bort i fabriken, men var inte ledsen för det! Du kan klä den i ett läckert LG Optimus G Pro mobilskal som håller den säker från Decepticons. Och repor.
Vi kan inte hitta produkter som matchade urvalet.

LG Optimus G Pro

Efter att Samsungs XL-telefon "Note" gjorde oväntad succé ville fler tillverkare hoppa på Phablet-trenden. LG är inget undantag! I korta slängar kan man säga att det är en större version av Optimus G, men även interna komponenter har fått ett lyft. Det är en riktigt mäktig smartphone.

 

5.5 tum – Så stor är skärmen. Smaka på tanken. En IPS LCD med 16.7 miljoner färger, upplösningen 1920x1080 (full HD, 1080p) och en pixeltäthet på 401 ppi gör det till en fröjd för ögat att bläddra genom hemsidor, se på film eller spela spel.

 

En större skärm kräver mer energi och det har LG definitivt bistått med här – Optimus G Pro har ett batteri med 3140(!) mikroamperetimmar, som enligt tester kan ge nästan 21 timmars taltid. Hela telefonens dimensioner är 150.2 x 76.1 x 9.4 mm och den väger 172 gram, vilket man måste säga är förhållandevis smått och lätt för en så stor display.

 

Framsidan är täckt av det tåliga "Gorilla Glass 2", ramen är av metall och baksidan är av plast. Vad är det då som får den här bamsingen att vråla? Jo; en fyrkärnig Krait/Snapdragon 600 från Amerikanska Qualcomm på 1.7 GHz, en Adreno 320 (400 Mhz) som grafikkrets, 2 GB RAM-minne av typen LP-DDR3 (facktermer för snabbt-som-attan) och ditt val mellan 16 eller 32 gigabyte lagringsutrymme (beroende på om du är en hoarder eller ej).

 

Kameran kan ta bilder i 13 MP (4208 x 3120 pixlar), filma i full HD, har en LED-blixt, bildstabilisering, HDR, geo-tagging och 8x optisk zoom. På framsidan sitter en simplare kamera på 2.1 MP, som även kan filma i 720p.

 

Operativsystemet är Googles Android 4.1.2 (Jelly Bean), som har LGs "skinn" LG Optimus UI 3.0. En intressant funktion är till exempel anteckningsappen QuickMemo, som har en fysisk knapp på vänstra sidan för att snabbt kunna föra anteckningar. Om du så vill kan du byta vilken app som knappen ska dedikeras till. En annan funktion är Qslide, som låter dig köra vissa appar i ett mindre fönster, så du exempelvis kan se ett videoklipp samtidigt som du surfar webben.