LG Optimus G

LG Optimus G
Skydda din LG Optimus G mot repor, smuts och skador, och även ge din telefon ett helt nytt utseende. Köp en skal för LG Optimus G på Lux-Case.se! Med snabb leverans, hög kvalitet och god kundservice är vi säkra på att Lux-Case är det bästa valet för dig. Beställ idag och ta del av vårt erbjudande av fri frakt!
Vi kan inte hitta produkter som matchade urvalet.

LG Optimus G Skal

LG Optimus G (även känd som LG E973 och LG LS970) är LGs flagskepp för 2013 och toppar nästan alla listor. Om du är en stolt ägare till en LG Optimus G så vet du hur bra den här telefonen är och utan tvekan är du angelägen att skydda telefonen från stötar och repor. Med så mycket kraftfull tekning undanstoppad i telefonen skulle det vara en massiv förlust att skada telefonen och skärmen på något sätt på grund av otillräkligt skydd. LG Optimus har grym skärmupplösning och är utrustad med Gorilla glas men du kan fortfarande tjäna på att använda ett av våra specialgjorda LG Optimus G skärmskydd som skyddar din telefon från damm, smuts och repor.

Förutom våran nya kollektion av LG Optimus G skal och displayskydd erbjuder vi även ett stort utbud av mer universiella tillbehör – alla kompatibla med LG smartphones. Välj mellan ett stort utbud av väskor och fodral (inklusive armbindlar som håller din telefon på plats när du springer eller utför annan träning), stativ och hållare, laddare och kablar eller hörlurar och högtalare. Men oavsätt om du behöver telefontillbehör för hemmet, kontoret eller för bilen, har Lux-Case allt du letar efter!