LG Optimus L4 II

LG Optimus L4 II
Nu ser du massvis av mobiltillbehör och mobilskal till LG Optimus L4 II, den billiga luren med de rundade hörnorna. Även våra skal har samma form för att passa perfekt! En uppsjö av alternativ erbjudes för din skull, du kan utse din favorit bland olikfärgade silikonskal med stötabsorption, eller hårda LG Optimus L4 II plastskal i blått och rött som skyddar mot repor. För samma effekt åt din skärm föreslår vi ett displayskydd till LG Optimus L4 II. Det finns även en stor mängd fodral till Optimus L4 II av läder, om du föredrar det över ett vanligt skal. Alla skyddsskal och tillbehör för LG Optimus L4 II skickas från oss utan fraktkostnad!
Vi kan inte hitta produkter som matchade urvalet.

LG Optimus L4 II Skal, Fodral & Tillbehör

En riktigt billig budgetlur från LG, som faktiskt har en del att erbjuda. Företaget hade haft båda fram- och motgångar i mobilbranschen, men den billiga L-serien gjorde succé tack vare sin pris-till-prestanda-ratio. Detta är således uppföljaren till en av de billigaste och den kostar inte ens 1000:-! Vi säljer även billiga och högkvalitativa mobilskal till LG Optimus L4 II, så du kan få en helsäker mobiltelefon utan att plånboken krymper särskilt mycket i tjocklek.

 

Låt oss ta en titt på vad den billiga pengen ger oss, till att börja med kan vi se att den är dimensionerad till 112.5 x 64.7 x 11.9 millimeter och alltså är relativt liten, det gör att den är väldigt smidig även med ett LG Optimus L4 II skal på och eftersom den endast väger 125 gram är det behagligt att bruka den även under längre perioder. Skärmen är, som i de flesta moderna telefoner, en IPS LCD kapacitiv touch-skärm. Med fördel täcker du den i ett LG Optimus L4 II displayskydd för att undvika att den repas/kladdas ner, samt om du kombinerar skärmskyddet med ett skal till LG Optimus L4 II har du ett heltäckande skydd!

 

Hur stor är då skärmen på telefonen? Jo, den är 3.8” (på diagonalen) och har alltså omkring 152 pixlar per tum. Det är ungefär den pixeldensiteten som kan förväntas på en billig telefon och duger helt klart för vanligt bruk. Du kan göra din smartphone väldigt stöttålig med ett LG Optimus L4 II silikonskal, eftersom materialet är böjligt och mjukt. Detsamma gäller våra TPU-skal till LG Optimus L4 II, som ger ett grymt bra grepp med anti-statiska egenskaper.

 

Det är ett annorlunda chipset vi finner här, MT6575, som har en Cortex A9-processor på 1 GHz. Grafikprocessorn är PowerVR SGX531 och det finns 512 megabyte i RAM-minne. Prestandan är således precis vad man kan förvänta sig för priset. Du kanske inte kan spela Battlefield, men Android OS fungerar bra och lär bli ännu bättre när uppdateringen till 4.4 Kit Kat dyker upp. Det bästa sättet att försäkra mobilens innehåll är såklart med ett LG Optimus L4 II mobilskal. Ett giltigt alternativ är fodral till LG Optimus L4 II, som kan ha stativ och kortfickor. Dessutom kan du välja en lyxig variant som framställts i äkta läder av skinn. Läderfodral är populära eftersom de inger ett professionellt intryck och för att de ger ett heltäckande skydd.

 

Alla tillbehör, fodral och skal till LG Optimus L4 II får naturligtvis ta del av vårt erbjudande om GRATIS FRAKT, så beställ före 17:00 och få din order skickad redan idag!