LG Optimus L5

LG Optimus L5
Blås upp en storm med våra LG Optimus L5 skal & tillbehör. Denna modell kan liknas vid L3, men har lite mer kräm att erbjuda när det kommer till prestanda, den är utrustad med en 800MHz Single-Core Qualcomm processor och 512 MB DDR2RAM, en 4 tums display och en 5.0 MP kamera. Vi har fodral och väskor som passar, samt LG Optimus L5 skal i mången utformning, vi har även LG Optimus L5 displayskydd för att din skärm inte ska repas eller ta skada. Fri frakt, snabb leverans, oändligt med valmöjligheter när det gäller LG Optimus L5 skal och tillbehör!
Vi kan inte hitta produkter som matchade urvalet.

LG Optimus L5

Koreanska LG tycks aldrig dominera telefonkriget, men är alltid med i striden. Optimus L-serien görs upp av deras mellanskiktsmodeller, som både ska se bra ut och vara överkomliga. Riktigt billiga, till och med. Som vanligt innebär det att dess interna komponenter inte håller upp till standarden i dyrare telefoner.

 

Optimus L5 släpptes i Juni 2012, då med Android 4.0 (Ice Cream Sandwich). Detta kan nu uppgraderas till 4.1.2, till allas glädje och lättnad. Ovanpå vanliga Android har LG lagt ett eget gränssnitt: Optimus UX, vilket främst är ett estetiskt tillägg. Batteriets 1540 mAh ska, enligt utvecklaren, räcka till 900 timmars standby-tid. Imponerande!

 

Den har en fyrtumsskärm med 320x480 pixlars upplösning. Söker du högsta möjliga ppi och ser endast på HD-videor är det kanske inte telefonen för dig, men pixlarnas (brist på) täthet (144 ppi) påverkar knappast vanligt bruk. Telefonens dimensioner är 118.3x66.5x9.88 millimeter och den väger 125 gram, det är en ganska nätt och smidig lur med lena kanter av metall och ett bakhölje av plast.

 

Processorn är en enkärnig Qualcomm på 800 Mhz, med 512 MB RAM. Internminnet är 4 GB, varav ungefär 30% är upptaget av operativsystemet och förladdade appar. Skulle det inte räcka till kan du köpa ett microSD-kort för att få upp till 32 GB extra. Kamerans 5 MP med LED-blixt är förhållandevis bra i utomhusmiljöer med mycket ljus, den kan även spela in videoklipp i 30 FPS VGA-upplösning. Kort sagt är det en fullduglig Android-telefon för ett väldigt lågt pris.