LG Optimus L9

LG Optimus L9
Vi är glada att kunna erbjuda dig ett brett sortiment av tillbehör för LG Optimus L9. Så om du behöver skydd, skal, skärmskydd eller andra Optimus L9-tillbehör, så du bör kunna hitta det du letar efter här. Så många färger som möjligt finns att kora din favorit ibland, samt ett gäng lustiga, trendiga mönster som kan få din mobil att stå ut i mängden. Om du specifikt är ute efter LG Optimus L9 skal så är det här den bästa platsen att hitta dem! Hårda eller flexibla, vanliga eller knasiga, röda eller blåa, prickiga eller randiga - Allt beror på vad du är ute efter! Du kan dock vara säker på att vi endast har högkvalitativa och billiga mobilskal till LG Optimus L9! För att inte nämna alla underbara accessoarer och tillbehör som även finns här på Lux-Case.se med fri frakt! Om du söker efter skal och mobiltillbehör till LG Optimus L9 II <- Klicka där!
Vi kan inte hitta produkter som matchade urvalet.

LG Optimus L9

Den lilla lågprismobilen som kunde! Optimus L9 är uppföljaren till L7:an i LGs budgetserie "Optimus L", men trots det låga priset finner vi här en väldigt kapabel smarttelefon. Skärmen är dessutom mycket större än på övriga modeller i prisklassen, vilket är en av säljpunkterna för den här telefonen. Närmare bestämt är det en IPS LCD som måttar 4.7" på diagonalen och visar 540x960 pixlar åt gången, vilket ger en pixeltäthet 234 ppi. Kameran kan ta bilder i 5 MP, filma i full HD (1080p) och har en LED-blixt.

 

Processorn som driver den här kämpen är en dubbelkärnig Cortex-A9 på 1 GHz. Arbetsminnet är 1 gigabyte, varav 786 är tillgängligt för allmänt bruk och för lagring finns 4 GB hårddiskutrymme - Inte mycket för den som har många apps och filer, men det kan expanderas med upp till 32 GB extra via microSD. Batterikapaciteten är även den stor för att vara en budgetlur – 2150 mAh, vilket enligt LG ska ge 550 timmar standbytid. Det är en av de enda budgetlurarna med stöd för NFC.

 

Den lanserades med Android 4.0.4 (Ice Cream Sandwich), men kan uppgraderas till 4.1 (Jelly Bean). Det finns även några extra funktioner som kan vara väl till pass. Bland annat Qmemo, som låter dig ta en skärmdump du kan rita på. Qtranslator kan (med rätt ordböcker tillagda) översätta vilken text som helst genom att rikta telefonens kamera mot den. En annan funktion är att du kan anpassa tangentbordet efter dina personliga preferenser – Till exempel placera det i ena hörnet.