LG V10

LG V10
LG V10
Vi kan inte hitta produkter som matchade urvalet.
LG V10 Skal

LG V10 har fokuserat bl.a. på när det gäller skydd för telefonen. Den har silikon stötfångare på hörnen då tester visat att oftast så landar telefonerna på sina hörn. Detta är en av flera skydds funktioner som LG V10 har, så då ställer väl man frågan varför ska man ha ett skal till en redan ”skydd säker” telefon? Jo, skal skyddar inte bara telefonen mot tappskador och annat utan den skyddar även telefonens yttre så att den inte får en massa fula tappskador. Men när det gäller skal kan man välja att antingen gå för ett metall skal glansig look eller om man väljer gå för säkerhet och tar ett mjukt TPU-skal. Valet är ditt men du behöver inte vara orolig, skalen finns i en rad olika färger och en massa mönster så det finns säkert något som passar dig.

LG V10 Fodral

Vi pratade precis om skal och varför det är viktigt. Vill man inte ha ett skal finns det istället läderfodral man kan välja. Många föredrar läderfodral just för känslan man får med ett läderfodral, andra väljer det för dess praktikalitet med korthållare och stativ om man ska kolla på film eller YouTube. Självklart ger även ett läderfodral jättebra skydd mot bl.a. tappskador också så det är inget fel att gå för ett fodral. Här på Lux-Case.se, Skandinaviens största utbud för mobiltillbehör, mobilskal och läderfodral kommer du utan tvekan hitta ditt läderfodral för att skydda din telefon och det bästa är att det finns så mycket olika typer av fodral att välja mellan med olika färger och mönster.

LG V10 Tillbehör

Det roligaste med tillbehör till en telefon är att man aldrig vet vad man kommer hitta. I vårt sortiment kan man hitta stativ för filmtittande eller bara för att hålla telefonen när den laddas. Cykelhållare för de som använder telefonen som GPS eller liknande. Biltillbehör av alla slag i form av bilhållare, billaddare och andra tillbehör. Även kan du hitta här portabla högtalare, som är små och kompakta men ger fantastiskt ljud. Perfekt om man är ute och reser eller ute och campar och vill dela med sig av sin musik. Kom ihåg, vi här på Lux-Case erbjuder alltid gratis frakt på alla ordrar och allting skickas snabbt hem till dig.