LG Watch Urbane

LG Watch Urbane

LG har alltid valt att med sina Smartwatches, att dom ska vara annorlunda i sin design jämfört med andra klockor. Det som gör speciellt med den vägen LG har gått är att dom har en rund skärm jämfört med en fyrkantig skärm. Just bara den delen gör att den ser annorlunda ut, nästan lite diskret i designen så att man inte riktigt uppfattar att det är en smartwatch förens man ser någon använda den. Vi här på Lux-Case bryr oss om skönhet och hur viktigt det är att bevara den. Skaffa idag skydd till din klocka så att den inte får repor och blir ful på något sätt. Även här kan du hitta stativ för att lägga klockan medan du laddar den samtidigt som du kan avlasta den när du ska sova så att det är inget som stör sömnen. Kolla in vårt sortiment, man vet aldrig vad man kan hitta. Allt du handlar här på Lux-Case är det gratis frakt på och beställer du dina varor innan 17:00 packar vi och skickar paketet samma dag. Handla idag!

1 artiklar

per sida

1 artiklar

per sida

LG Watch Urbane

För lite mer än ett år sedan lanserade LG sin nya smartwatch LG Watch Urbane. LG tog designen från sin attraktiva smartwatch G Watch R, och sedan gjorde den mycket bättre. LG Watch Urbane fick tillslut en 1.3” P-OLED skärm med en pixel upplösning på 320 x 320. Den har dessutom det största batteriet hittills för en smartwatch, ett Li-Ion 700mAh batteri. Och nu äntligen finns det att hitta skydd och tillbehör till LG Watch Urbane här på Lux-Case som är specialiserade på mobilskal, mobilfodral och mobiltillbehör har även nu specialiserat sig in på smartwatch fronten. Vi här på Lux-Case erbjuder alltid fri frakt till alla våra kunder så att ni ska känna er uppskattade och säkra med oss på Lux-Case.

Vanligtvis när det kommer skydd för smartphones eller surfplattor så har man ett skal eller fodral främst. Till smartwatches så existerar inte något sådant, främst för att ett skal skulle ta upp för mycket plats och att den inte skulle sitta bekvämt runt handleden. Istället har man satsat mer på skärmskydden för smartwatches. Skärmskyddet till LG Watch Urbane har en stöt säker funktion som gör att skärmskyddet inte går sönder, även också så har skyddet en fettavvisande beläggning för att förhindra att fingeravtryck och smuts fastnar och syns på skärmen. Dessa inbyggda egenskaper finns för att göra att trivs och har en bra känsla med din smartwatch. Detta och mer kan du hitta på Lux-Case och beställer du innan klockan 17 kommer vi packa och skicka din order samma dag.

Tillbehör är likadant där annorlunda för smartwatches som LG Watch Urbane jämfört med smartphones och surfplattor. Men det som alla enheter har gemensamt med sina tillbehör är den allra viktigaste tillbehöret av dom alla - USB-kabeln. Nu kan du hitta USB-kablar och andra tillbehör här på Lux-Case som kommer hjälpa dig att göra din vardag mycket enklare. Se till att handla idag så får du hem din order inom 1-3 dagar och alltid när du handlar här hos oss på Lux-Case ger vi dig FRI FRAKT så att du känner dig bekväm att handla här hos oss!