LG X Screen

LG X Screen
LG X Screen

LG lanserade smartphonen LG X Screen i mars 2016 som resulterade i en 4.93-tums LCD skärm med en upplösning på 720 x 1280 pixlar. LG X Screen har också en liten andra skärm på 1.76-tum som man kan använda för att ha visa appar som alltid är tillgängliga, men också så kommer man kunna se inkommande samtal, nya meddelanden på extra displayen samtidigt som man gör något annat på telefonen. LG X Screen drivs av ett Snapdragon 410 chip och en Quad-Core 1.2 GHz processor, och använder sig av Android v6.0 Marshmallow som operativsystem. LG X Screen har ett 16GB internt minne med 2GB RAM, och om minnet inte räcker till så kan man utöka minnet med ett Micro SD-kort upp till 256GB!

På Lux-Case kan man nu handla de skydd och tillbehör som man kan behöva till LG X Screen! I vårt sortiment kommer man bland annat hitta skal till LG X Screen som kommer skydda din smartphone mot vardagliga skador, samtidigt som den ger en ny look till din smartphone.

Vi har även en massa tillbehör till LG X Screen som kommer kunna hjälpa dig att använda att använda din smartphone på ett smidigare sätt. Skaffa ditt skydd till din LG X Screen och dina tillbehör för telefonen här på Lux-Case!
Vi kan inte hitta produkter som matchade urvalet.

LG X Screen - Skal

Att man ska ha ett skydd till sin smartphone är viktigt, speciellt om man vill ha en fungerande telefon under flera år framöver. Här på Lux-Case har vi en mängd olika skydd som man kan använda t.ex. ett skal. Med ett skal till din LG X Screen så kommer man få ett bra skydd mot repor och stötskador, och fördelen med ett skal är att man kan använda telefonen precis som vanligt, som om man inte hade ett på. Skalen till LG X Screen som man kan hitta här finns i olika färger och med olika motiv att välja mellan, så man kommer definitivt hitta ett skal som kommer passa en perfekt. Dessutom så finns några av våra skal med praktiska funktioner som man kan använda för att göra sin användning av telefonen lite enklare.

Gå in och kolla bland våra skal till LG X Screen här på Lux-Case.se!

LG X Screen - Fodral

Ett annat alternativ som man kan använda som ett skydd till en smartphone - är ett fodral! Ett fodral kommer inte bara ge ett bra skydd mot repor, stötskador och tappskador runt om telefonen, utan ett fodral kommer också med praktiska funktioner som man kan använda för att smidigare kunna använda sin smartphone och enklare ta sig runt i sin vardag. Fodral är ofta utrustade med kortfack och ett pengarfack, vilket kan hjälpa en rejält att ta sig runt i sin vardag. Man kan ha med sig sina viktigaste kort i fodralet och man kan ha lite småpengar med sig för när man behöver det. Ett fodral kan man ofta också använda som ett stativ för att smidigt kunna kolla på filmer och videoklipp, så det finns en massa praktiska saker att göra med ett fodral.

De fodral som du kan hitta här till LG X Screen finns i olika färger och med olika motiv att välja mellan, så det finns ett fodral för alla här på Lux-Case.se.

LG X Screen - Tillbehör

Vi har ett stort sortiment av skal och fodral till smartphones och surfplattor här på Lux-Case.se, men vi har också ett enormt utbud av tillbehör där man kan hitta diverse produkter. Bland annat så har vi Powerbanks som finns med olika kapaciteter men också med olika funktioner som man kan använda. Vi har också hörlurar, högtalare, kablar, laddare, biltillbehör, cykeltillbehör och mycket annat.

Titta in vårt sortiment av produkter till LG X Screen och införskaffa det du behöver idag!