Ring oss 040 66 88 062

Sveriges största utbud av mobiltillbehör.

Trustly VISA VISA Electron MasterCard MasterCard Maestro American Express Klarna Lux-Case.se - Trygg E-Handel

LG

Här hittar du Sveriges största urval av LG tillbehör och skal! Vi har över 1500 produkter att välja mellan, de kommer alla i olika färger, material och har unika mönster. I vårt breda sortiment kan du lätt kan hitta något som passar just dig, framhäver din personliga stil och skyddar din telefon till fullo. Vi anser också att din mobils utseende inte bör komma på bekostnad av funktionalitet - Därmed är alla våra LG-skal och mobiltillbehör av högsta kvalitet och du har full tillgång till alla knappar, portar, blixten och kameran. Att köpa ett högkvalitativt skal handlar om så mycket mer än bara anpassa din telefon efter dina personliga preferenser. Det är en investering. Här finns tillebehör och mobilskal till LG Optimus och alla andra populära modeller! Kanske främst i ledet är toppmodellerna, om du har en av dem kan du gå direkt till LG G3 Skal & Fodral eller, om du har den föregående telefonen i serien så kan du klicka in dig på LG G2 Mobilskal & Mobilfodral.

Bläddra igenom tillbehör för alla LG produkter


 

posten

Fri frakt

✔ Dagliga leveranser med Posten

✔ Alla produkter i lager

✔ Enkla returer

tryggehandel

Trygg e-handel

✔ Certifierad av Trygg e-handel

✔ Finansiell stabilitet

✔ För våra kunders säkerhet

 

support

Bra kundsupport

✔ Telefon eller e-post alla vardagar

✔ För våra kunders skull

LG Mobilskal

Nu får du möjligheten att utforska vårt fullständiga sortiment av skal, fodral & mobiltillbehör till alla smartphones och tablets av LG. En modern mobiltelefon kan åstadkomma väldigt mycket, men med rätt tillbehör kan du ta den till nästa nivå! Gör din smarta lur ännu smartare med funktionella gadgets, mini-högtalare och stativ. Gör den många gånger säkrare med ett stötdämpande mobilskal eller mobilfodral, samt gör den till en personligt uttryckande modeaccessoar genom att kombinera färger, former, material och mönster. Gillar du äkta läder eller silikon? TPU eller polykarbonat? Ska det vara rosa, grönt eller blått och ha ränder i zig-zag? Vårt enorma urval låter dig smycka din surfplatta eller smartphone precis som du vill ha den. Vi har alltid lönsamma kampanjer på gång, så se till att du utnyttjar alla våra erbjudanden. Vi har exempelvis en mängdrabatt som gör dina varor billigare ju fler du köper, plus att du alltid får GRATIS FRAKT av oss - oavsett orderstorlek. Hos Lux-Case Sverige kan du alltså köpa alla dina tillbehör på samma gång och faktiskt spara pengar på samma gång.

LG's Historia

LG är ett sydkoreanskt konglomerat som bildades år 1947 under namnet Lucky-Goldstar, och namnet förkortades till LG år 1995. I Sverige är LG mest känd för dess elektronik produkter som tillverkats av dess dotterbolag, LG Electronics. Idag är LG officiellt en förkortning för Life’s Good. LG Electronics är LG’s dotterbolag och grundades år 1958 i Seoul och var med i utvecklingen av den första radiomottagaren i Korea. Kort efter detta började de även tillverkningen av deras egna TV apparater som främst skulle säljas på hemmamarknaden. LG sålde i början hushållsprodukter under namnet Lucky och hemelektronik under namnet Goldstar. Efter att under flera år ha drabbats av vikande försäljning och lönsamhet började firman arbeta med en ny strategi som hade avsikten att förbättra lönsamheten. Målet av den nya strategi var att öka försäljningen genom en ändrad attityd till varumärket genom att höja kvaliteten av dess produkter och genom att byta namn. År 1995 ändrade företaget sitt namn från Lucky Goldstar – Lucky Geumseong i Korea – till namnet de har idag, LG Electronics.

Köp billiga & bra mobiltillbehör

Så om du är en av de som är en stolt ägare av en av LGs fina, läckra, elektroniker så har du kommit rätt. Lux-Case.se har Nordens största utbud av skal, fodral och tillbehör till LG enheter. Om du söker ett snyggt skal för att ge din smartphone eller surfplatta en ny look så har vi LG skal i många färger som gul, grön, blå, rosa, lila, röd, svart, vit och brun för att bara nämn några få, och vi har även LG skal i många snygga designs som passar alla smaker! Vi har LG skal i olika material, som till exempel silikon och TPU, som kan agera som stötdämpare, och aluminium och hårdplast, som kan agera som en stor stark sköld. Söker du ett snyggt fodral till LG enheter så finns det här med! Vi har många olika att välja mellan, och du kan få ett LG fodral i en enkel färg som din favorit färg, tvåfärgade fodral för att göra det lite mer intressant, eller ett LG fodral i en snygg, neutral färg. Vi har LG fodral i äkta läder för att kunna ge dig en upplevelse med mycket lyx, plus att äkta läder tål mycket mer och kan därmed skydda din LG enhet mycket bättre. Vi kan även erbjuda dig LG tillbehör av alla de sorter. Vi har LG tillbehör som till exempel stylus-pennor, vinter-touch vantar, fjärrkontrollstyrda helikoptrar, och mycket, mycket mer.