LG

När man köper en ny telefon, surfplatta eller smartklocka så får man med en del tillbehör i förpackningen men alltid så är det att man behöver några extra tillbehör. Man får även inte med något skydd till sin enhet så detta är också någonting som man måste skaffa efteråt. Här på Lux-Case kommer du hitta ett av Sveriges största sortiment av skydd och tillbehör för smartphones, surfplattor och smartklockor och på denna plats kommer du kunna handla det till din LG enhet. Du kommer kunna handla skal, fodral och skärmskydd till din LG enhet så att du kan skydda den mot repor, stötskador och andra vardagliga skador samtidigt som den också får en helt ny look. Du kommer också hitta en massa tillbehör som kommer göra din upplevelse med din enhet mycket bättre också t.ex. med ett par hörlurar som är helt trådlösa och kommer med en mikrofon så att du kan svara på telefonsamtal utan att behöva ta upp telefonen eller surfplattan. Du kommer även hitta en mängd andra olika tillbehör som du behöver för att bättre kunna använda din enhet. Så kolla in vårt sortiment av skydd och tillbehör för LG enheter idag och köp det som du behöver!
Vi kan inte hitta produkter som matchade urvalet.

LG skal

Att ha ett skydd till sin smartphone eller surfplatta bör man alltid ha. Man vet aldrig vad som kan hända och sedan kan det vara försent. Det finns olika typer av skydd till smartphones och surfplattor, och bland annat kommer du hitta skal till LG smartphones och surfplattor här på Lux-Case. Ett skal ger en enkel lösning till en enhet utan att ge den någon allt för mycket extra tjocklek och man kommer kunna använda sin enhet precis som vanligt. Våra LG smartphone och surfplattor skal kommer du hitta i olika färger och motiv som du kan välja mellan och de finns tillverkad av olika material också. Se till att skaffa ett skydd till din LG smartphone eller LG surfplatta och ge den det extra skydd som den behöver, för att man vet aldrig när man kommer vara i behov av ett skydd.

LG läderfodral

Ett annat alternativ av ett skydd till en enhet är ett fodral, som inte bara kommer ge ett fantastiskt skydd mot stötskador, tappskador och repor. Fodral är ett populärt av skydd, inte bara för sina skyddande egenskaper, men också för dess praktiska funktion att kunna fungera som en plånbok och ett stativ. Våra fodral till LG smartphones och surfplattor är utrustade med kortfack och pengarfack som utgör funktionen att kunna fungera som en plånbok, men också så kan man bekvämt kolla på filmer och videoklipp på telefonen med hjälp av stativet. Fodralen till de olika LG enheterna kommer du hitta tillverkade av olika typer av lädermaterial och i olika färger och motiv att välja mellan. Om du har tänkt att skaffa ett skydd till din LG smartphone eller surfplatta, skaffa då ett skyddande fodral och ta del av dess praktiska egenskaper.

LG tillbehör

Alla personer behöver olika typer av tillbehör till sin enhet av olika anledningar. Vissa behöver ha tillbehör till sin enhet för att kunna använda den i bilen och andra för att kunna använda sin enhet medan man cyklar. Allt detta kommer du hitta bland våra tillbehör till LG smartphones och LG surfplattor där du kommer hitta kablar, laddare, hörlurar, biltillbehör i olika former, cykelhållare och väskor. Är du på jakt efter en portabel högtalare som du kan ta med dig vart du än ska så kan du även hitta det här. Om du har haft svårt att hitta tillbehör till din LG smartphone eller LG surfplatta så är det på Lux-Case du kommer hitta alla de tillbehör som du behöver.