MacBook Pro 13 Retina (2012-2015)

MacBook Pro 13 Retina (2012-2015)

Tillbehör & skal till Apple MacBook Pro 13.3” Retina Display. När du har en laptop från Apple så har du en snabb och pålitlig kompanjon – Det enda som saknas är ett snyggt, säkert och stilrent skal, som kan såväl sätta färg på din bärbara dator som hålla den säker från repor & smuts. Köp ett par matchande hörlurar för att komplettera looken och slippa störas av annat oväsen, eller störa andra för den delen. Vill du istället dela med dig av musiken har vi åtskilliga smidiga mini-högtalare att välja bland. Behöver du anslutning? Du kan även köpa kablar till din laptop här bland alla våra skal och tillbehör till MacBook Pro 13.3” Retina. Letar du efter skal, fodral och tillbehör till Macbook eller Macbook pro 15.4 Retina?

25 artiklar

per sida

25 artiklar

per sida

Apple MacBook Pro 13.3” Tillbehör, Skal & Accessoarer

Din laptop är redan ett elektronisk konstverk i sig, stilrent utformad av Apples ingenjörer, men alla som har tappat opp sin laptop vet att det är förödande. Använt ett skyddsskal för att undvika sådant. Alla andra tillbehör är sådant som gör din dator mer funktionsrik, säker, elegant eller helt enkelt kopplar ihop den med något annat. Fynda bland alla kablar, mini-högtalare, hörlurar, dammskydd, tangentbordsskydd och andra tillbehör till MacBook Pro Retina.

Skal till Apple MacBook Pro 13.3” Retina Display

Hur försiktig man än är så kan en olycka ske. Det är så lätt att repa den, stöta till den eller rent av flippa den i backen. Ett skyddande, färgstarkt och coolt skal till MabBook Pro Retina 13.3 kan förhindra att allt det någonsin sker. Tänk att äntligen kunna slappna av i vetskapen om att din bärbara dator är säker, stöttålig och dessutom har fått en ny färg! Allt tack vare ett simpelt skal. Se till att du placerar din beställning före klockan 17:00 på en vardag om du vill ha den så snabbt som möjligt. Vi sänder nämligen ut alla sådana ordrar samma dag, utan fraktkostnad! Du får alltid fri frakt, när du än beställer och leveransen tar normalt 1-3 arbetsdagar.

Hörlurar & Mini-Högtalare

Ljudet är en viktig faktor i varje laptop-upplevelse, så se till att du är redo för alla situationer. Ha ett par stiliga, smidiga hörlurar nära till hands när du vill stänge ute omvärlden och fokusera på din egna musik, en intressant podcast, en bra film eller ett roligt klipp. Har du å andra sidan vänner på besök kan du koppla in din mini-högtalare och rocka loss tillsammans!