MacBook Skal

MacBook Skal

MacBook Skal, Fodral, Väskor - De flesta väljer idag att klä sin laptop i en produkt likt dessa. Detta eftersom det är ett enkelt sätt att skydda sin dator och göra den mer hållbar, samtidigt som du får en personlig look. Du kan bära den i ryggsäcken, portföljen eller väskan och veta att den är säker från repor, skråmor, stötar och damm. Våra skal och väskor till MacBook / Pro / Air är av högsta kvalitet, men till ett lågt pris och med gratis frakt! Om du beställer före 17:00 på vardagar så skickas din order samma dag, för att du ska få dina produkter så snabbt som möjligt!

Artiklar 1 till 72 av totalt 79

per sida

Sida:
  1. 1
  2. 2

Artiklar 1 till 72 av totalt 79

per sida

Sida:
  1. 1
  2. 2

MacBook Skal

Med en kraftfull, läckert designad dator från Apple i handen är det svårt att inte njuta. Den stora, högupplösta skärmen får allt att se vackert ut. Den höga prestandan hos komponenterna under skalet gör så att allting flyter på. Det intuitiva gränssnittet gör det lätt att organisera, leka, arbeta och kommunicera. Men allting kan ta slut snabbare än det började – Om olyckan är framme! Eller för att citera Trazan & Banarne: Ole-dolyckan, Obi-dobi-dobi-dobi-dolyckan! Förhindra det med ett MacBook skal. Allt som krävs för att din skärm ska gå från njutbar till oanvändbar, din prestanda från blixtsnabb till blickstilla, ditt gränssnitt från smidigt till lidande är en spricka, några repor eller en rejäl smäll.

 

Vi på Lux-Case.se kan erbjuda ett sätt att stoppa detta från att ske! Med ett skal till MacBook är risken minimerad, Ole-dolyckan står naken medan din dator är bepansrad med exempelvis ett hårdplastskal! Det finns här ett massivt utbud av skyddsskal med varierande formgivningar, färgnyanser och framställningsmaterial. Alla har sina egna egenskaper och utseenden, precis som oss människor. Du kan finna din själsfrände i form av ett MacBook skal här på Lux-Case.se!

 

Kanske du är typen som vill ha ett mjukt och flexibelt skal, som ändå är slitstarkt? Då är det ett silikonskal till MacBook som gäller! Möjligtvis ett TPU-skal, då de erbjuder samma fördelar. Närmare bestämt kan dessa material absorbera stötar, vara fettresistanta, ge ett överlägset grepp och är helt doftfria. Många är transparenta eller semitransparenta, en del är enfärgade, andra är brokiga.

 

Om du har investerat i en sprojlans ny laptop och är orolig att den inte är lika häftig som skrivbordsgrannens så är det definitivt ett MacBook skal med något säreget och inspirerande tryck som gäller för dig! Våra plastskal till MacBook finns med ändlösa alternativ för läckra tryck. Du kanske vill ha ett med diagonala blåa och röda ränder? Eller ett med en brokig tornado av psykedeliska symboler? Kanske ett vitt hårdskal där ena halvan kan vikas av för att bli ett stativ? Ett brunt, rött eller gult metallskal med reflektiv yta? Kanske ett MacBook skal med fluffiga moln och en stor, blå fjäril? Eller ett extra säkert skydd i lila och svart?


Vissa föredrar aluminiumbumpers. Eftersom bumpern sticker fram en bit både baktill och framtill så skyddar den ändå hela telefonen, trots att den bara täcker kanterna. En bumper till MacBook är ett sätt att bevara sin telefon utan att ”gömma” den.

Om något inte är till din fulla tillfredsställelse så är det bara att kontakta vår professionella kundservice – De kommer alltid till en lösning som passar alla. Som alltid på Lux-Case.se så bjuder vi på fraktkostnaden, du läste rätt. Fri frakt på alla skal till MacBook!