MacBook

MacBook

Tillbehör och skal till Apple MacBook - Inklusive Pro och Air. Här finns det ett helt gäng av tillbehör för din laptop, allt för att du ska få ut det mesta av din persondator. Skydda den med ett skal för att slippa repor och damm, samt göra den mer stöttålig. Komplettera med ett dammskydd för tangentbordet. Skaffa ett par hörlurar för att avnjuta musik i fred, eller ett par portabla mini-högtalare för att njuta tillsammans! När du ska ta med datorn någonstans är det perfekt att ha en stilig väska att bära den i och om det är utomlands du ska kanske du behöver en reseadapter? Allt det och mer finns här på Lux-Case.se - Alltid med gratis frakt! Har du 2014 års modell av Apples fräna laptop med retina display? I så fall bör du gå vidare till:


 

posten

Fri frakt

✔ Dagliga leveranser med Posten

✔ Alla produkter i lager

✔ Enkla returer

tryggehandel

Trygg e-handel

✔ Certifierad av Trygg e-handel

✔ Finansiell stabilitet

✔ För våra kunders säkerhet

 

support

Bra kundsupport

✔ Telefon eller e-post alla vardagar

✔ För våra kunders skull

MacBook Pro / Air

Ända sedan 2006 har Apple tillverkat sina hyllade MacBooks, kända från början för sin kombination av prestanda, design och kvalitet - Senare även kända för sin stilrena unibody och det läckra Apple OS X. Från början fanns endast MacBook, men den blev snart omgiven av värstingmodellen Pro och den extra lätta / tunna Air. Nu för tiden kan man endast köpa Pro och Air. Här på Lux-Case.se har vi sett till att ha all den kringutrustning som du kan tänkas behöva till din laptop. Eftersom alla Apples laptops antingen har 11.6", 13.3" eller 15.4" i skärmstorlek så är det lätt att veta vilka tillbehör som gäller – Oavsett om du söker ett skyddande skal till din MacBook, som förhindrar att den blir repad eller smutsig, eller kanske ett dammskydd till tangentbordet?

 

När du bär omkring din laptop, vare sig det är i en väska / ryggsäck eller bara under armen så finns det alltid en risk att den skrapar emot något och repas, eller att du tappar den i marken, eller bara något så simpelt som att lite damm kryper in genom ett hål. Det är just därför vi erbjuder skal, fodral och väskor till din MacBook, som alla är av högsta kvalitet och ett lättviktigt utförande, så din laptop inte nödvändigtvis blir större eller tyngre som kostnad för säkerhet. Det vore ju dumt om din MacBook Air helt plötsligt blev en otymplig tegelsten. Det behöver inte vara en utmaning att bevara din investerings originalskick. Vi erbjuder en mängd olika färger, material och utföranden just för att du ska kunna hitta något du gillar, som är unikt nog, som är säkert nog, som har blixtlås eller en annan egenskap du söker. Vill du ha ett hårt, bepansrande skal eller ett mjuk som är mer stötabsorberande?

 

Vi har även tillbehör och accessoarer av andra slag. Du behöver inte hamna i ett annat land och sedan upptäcka att kontakten inte passar, skaffa dig en reseadapter till din MacBook och var beredd för varje kontinent! När du är i farten och far omkring så kanske du vill kunna njuta av någon ljudbaserad tjänst, som din musiksamling, en podcast, ett datorspel, en film, en TV-serie eller vad som helst och då finns det här alternativ till din laptops inbyggda högtalare – Nämligen hörlurar till din MacBook! Eller rent av en mini-högtalare till din MacBook. De finns båda i olika färger och former, för att du ska kunna hitta något som tilltalar just dig. Vi erbjuder gratis frakt på alla MacBook-tillbehör, så slå till redan idag! Beställningar före 17:00 skickas samma dag.