Ring oss 040 66 88 062

Sveriges största utbud av mobiltillbehör.

Trustly VISA VISA Electron MasterCard MasterCard Maestro American Express Klarna Lux-Case.se - Trygg E-Handel

Microsoft

Microsoft

Microsoft. Skal, fodral och tillbehör till Microsoft.I denna kategori hittar du allavåra produkter till den marknadsledande producenten Microsoft, om du vill ha tillbehör till din mobil eller tablet som är gjorda av dem så har du kommit till rätt lilla hörn av internet, vi har massvis med olika produkter som kommer göra deras användning lättare, roligare eller säkrare. Våra mest populära varor är utan tvekan våra skal och fodral, dessa kommer i många olika utföranden och kommer ge din dyra Microsoft produkter ett välbehövligt extra skydd från skador, repor, spruckna skärmar och liknande. Du vet väl att alla våra varor skickas hem till dig utan fraktkostnad för din del!

Bläddra igenom tillbehör för alla Microsoft produkter


 

posten

Fri frakt

✔ Dagliga leveranser med Posten

✔ Alla produkter i lager

✔ Enkla returer

tryggehandel

Trygg e-handel

✔ Certifierad av Trygg e-handel

✔ Finansiell stabilitet

✔ För våra kunders säkerhet

 

support

Bra kundsupport

✔ Telefon eller e-post alla vardagar

✔ För våra kunders skull

Här kommer du hitta alla våra Microsoft-produkter

Microsoft är ett av värdens största företag och de pumpar ut kvalitetsprodukter. Vi har i denna kategori alla produkter som kommer passa till din enhet, som till exempel lite olika fodral, skal, skärmskydd och andra tillbehör som kommer göra användningen lättare eller roligare. Alla produkter som du hittar här på Lux-Case.se är varor av mycket hög kvalitet, de kommer därför hålla en lång tid. Shoppa Microsoft-tillbehör redan idag!

Microsoft Skal till din nya enhet

Skal kommer att ge din nya Microsoft ett mycket välbehövligt skydd, skal är nog ett av de mest prisvärda alternativen om du behöver lite extra skydd till din telefon. Alla våra produkter innefattas även i vår mängdrabatt, du kan ta dig en titt på vår startsida för att få se en infografic på detta, men här kommer en liten sammanfattning av den: Om du köper två av våra varor, detta inkluderar alla varor inte endast skal så har du redan 15% rabatt, sen kan du öka denna rabatt upp till 30% om du skaffar dig futtiga 6 varor. Efter två varor så får du 5% mer rabatt per produkt! Med 6+ produkter får du med mer än 35% rabatt! Detta är en ganska massiv rabatt, särskilt när du lägger den på våra andra rabatter. Men våra skal till din Microsoft Lumia, Surface eller annan enhet är alla av mycket hög kvalitet, de kommer i ett antal olika modeller och i många olika material. Alla produkterna skickas dessutom hem till dig utan att du behöver betala ett enda öre i fraktkostnad.

Snygga och praktiska fodral till din nya Microsoft-produkt

Fodral kommer i många olika modeller, men de är oftast gjorda av läder, läder är också mycket tåligt och kommer att låta dig använda detta fodral i många år. Fodral har också många extra funktioner som kommer gör ditt liv mer njutbart, bland dessa finns smartview, kreditkortshållare och inbyggda stativ. Smartview kommer göra all användning av din smartphone mycket enklare, du kommer slippa att öppna telefonen varje gång du får ett SMS. Ett inbyggt stativ, denna innovativa lilla extra funktion kommer göra allt ditt filmtittande mycket enklare, du kan mycket lätt placera din Microsoft produkt på alla plana ytor. De inbyggda korthållarna kommer att göra din plånbok helt onödig, du kan placera alla dina kreditkort och andra liknande saker.

Lite olika Microsoft tillbehör som vi har på Lux-Case.se

Du bör ta dig en titt på någon av våra kategorier för Microsoft produkter, ta och skaffa dig ett par hörlurar som låter dig lyssna på all din favorit musik i mycket hög ljudkvalitet.
Om du kanske vill att både du och dina vänner kan lyssna på all din favorit musik så vill du kanske istället ha en av våra Mini-Högtalare, de kan kopplas till din telefon via tillexempel Aux kabel eller Bluetooth i de flesta fallen.
Det finns dessutom en stor mängd olika armband som du kan skaffa för att lätt använda din smartphone när du är ute och till exempel joggar eller tränar i annan form, de kommer i mängder av olika modeller, det finns dessutom vattentäta modeller så att inte ens vädergudarna kan stoppa dig om du vill ut och jogga med din mobil i dåligt väder (eller i England).
Om du spenderar mycket av din tid i din bil så har vi ett antal olika kategorier som kommer passa dig just perfekt, det finns en kategori som vi kallar bilhållare, här kommer du hitta olika produkter som kommer hålla din mobil säker och stabil när du är ute och kör. Dessa produkter kommer antigen bara hålla din mobil säker eller så finns det versioner som kommer göra det lätt att använda din mobil när du är ute och kör, låta dig använda GPS eller andra maps, eller lättare kontrollera din musik. Det finns också billaddare så att du aldrig kommer få slut på batteri medans du befinner dig i din bil, det finns olika produkter, vissa av dem har uttag så att du kan ladda 2 eller 3 enheter samtidigt, denna produkt kommer göra alla bilresor till ett rent nöje!
Så om du är en stolt ägare till en Microsoft produkt så bör du ta dig en titt på våra kategorier, vi har ett av nordens största utbud av mobiltillbehör så om du behöver något speciellt till din Microsoft mobil så finns det en stor chans att vi har det. AllavåraMicrosoftprodukter vi har kommer skickas hem till dig helt fraktfritt, så tveka inte Skaffa din favorit redan idag. Om du beställer innan 17 så kommer din produkt att skeppas redan samma dag!