Microsoft

Microsoft
När man skaffar en smartphone, surfplatta eller en smartklocka så gäller det att man har de skydd och tillbehör som behöver för att man ska kunna använda den på bästa sätt. På denna plats på Lux-Case kommer du kunna handla alla de skydd och tillbehör som du behöver till din Microsoft enhet så att enheten är fri från skador men också så att du kan använda den bättre. I vårt sortiment kommer du bland annat hitta skal, fodral och skärmskydd som du kan använda för att skydda din enhet mot skador, men också ge den en helt ny look då de finns i olika färger och mönster att välja mellan. Vi på Lux-Case har också ett av Sveriges största sortiment av tillbehör för smartphones, surfplattor och smartklockor, så du kan känna dig säker på att du kommer hitta allt det som du behöver till din Microsoft enhet. Du kommer hitta alla de tillbehör som du behöver för att kunna använda din enhet när du är i bilen eller när du är ute och cyklar. Vi har även kraftfulla laddare, kablar, högtalare, hörlurar, powerbank och en massa andra produkter, så se till att kolla vårt sortiment idag och beställ allt som du behöver till din Microsoft enhet.
Vi kan inte hitta produkter som matchade urvalet.

Microsoft skal

Skydd till sin smartphone är kanske inte alla tycker man behöver, men sedan ångrar man sig snabbat när en telefon får en spricka eller en funktion slutar fungera på grund av en tappskada eller en form av stötskada. Här på Lux-Case har vi ett stort urval av skydd som man kan välja mellan, bland annat skal. Med ett skal så kommer man få ett skydd mot repor och stötskador längs kanterna och baksidan av telefonen, och man kommer också kunna ge sin smartphone en helt ny look då alla våra skal finns i olika färger och motiv som man kan välja mellan. Med ett skal till sin smartphone så kommer man kunna använda sin telefon precis som vanligt utan några som helst hinder. Vill man ha ett simpelt men stabilt skydd så är det ett skal som du ska ha till din telefon.

Microsoft läderfodral

En annan typ av skydd som vi har på Lux-Case för Microsoft enheter är ett fodral. Ett fodral ger en annan typ av skydd än vad ett skal ger. För det första så får man ett heltäckande skydd runt om hela telefonen och surfplattan mot repor, stötskador och tappskador. För det andra får man egenskaperna av att använda fodralet som en plånbok och ett stativ. Med fodralets kortfack och pengarfack kommer man effektivt kunna förvara sina ägodelar på en och samma plats. Alla våra fodral till Microsoft enheter som vi har här på Lux-Case är tillverkad av olika typer av material, samt att de finns i olika färger och med olika motiv att välja mellan. Genom att använda ett fodral som skydd till din enhet, så får man ett elegant skydd som tillverkad av olika typer av läder och plast med praktiska egenskaper. Kolla bekvämt och smidigt på filmer och videoklipp utan att behöva hålla i telefonen eller i surfplattan. Vill man ha ett snyggt och praktiskt skydd till sin Microsoft enhet, skaffa då ett läderfodral ifrån Lux-Case!

Microsoft tillbehör

Förutom att vi har en mängd olika skydd för Microsoft enheter, så har vi på Lux-Case också en mängd med olika tillbehör som man kan använda med sin smartphone och surfplatta. Bland annat så har vi kablar som finns i olika färger och varianter att välja mellan. Vi har även hörlurar, laddare, högtalare, biltillbehör och cykeltillbehör i vårt sortiment av tillbehör. Är du i behov av några tillbehör till din Microsoft enhet, gå in och kolla i vårt sortiment och skaffa det du behöver idag!