Motorola Moto 360 - 46mm

Motorola Moto 360 - 46mm
Smartwatches är något som inte riktigt har slagit sig in i Sverige men sedan också är det kanske bara Apple Watch man känner till. Men nej, andra mobiltillverkare har gå in i Smart Watch kampen och Motorola har släppt sin syn på vad en Smart Watch ska vara. Motorola Moto 360 – 46mm är en otroligt fin Smart Watch som påminner om en vanlig klocka just för att den har en rund display istället för en fyrkantig och att den är av rostfritt stål gör att den ser väldigt högklassig ut. Man skulle helt klart kunna tro att denna Smart Watch är en vanlig lyxig klocka som kan fånga många personers blickar. Här på Lux-Case kan du hitta de tillbehör som du behöver till din lyxiga Smart Watch. Du kan hitta skydd för att den inte ska få några repor för att förlora sin lyxiga look. Finns även kablar för laddning och stativ som du kan lägga klockan på övernatten medan du sover så att du inte tappar bort den. Kolla in vårt utbud och se om du hittar något du gillar, och kom ihåg; allt du handlar på Lux-Case är det fri frakt på.
Visa som Grid Listvy

3 artiklar

per page
Sätt fallande sortering
  1. Motorola Moto 360 46mm Lätt installerat extra glas - Genomskinligt
    Special Price 79,00 SEK Regular Price 89,00 SEK
  2. Motorola Moto 46mm Skärmskydd
    Special Price 99,00 SEK Regular Price 129,00 SEK
  3. Silikonrem, Längd: 120mm + 80mm
    Special Price 139,00 SEK Regular Price 179,00 SEK
Visa som Grid Listvy

3 artiklar

per page
Sätt fallande sortering
Motorola Moto 360 – 46mm

Som något helt nytt här på Lux-Case.se, har vi även nu tillbehör för smartwatches. Oavsett vad du än letar efter; en ny läder rem, metall rem eller något annat, har vi det utan tvekan det här på Lux-Case.se! Vi har specialiserat oss åt att ha Sveriges största utbud av skal till din smartphone och snart också remmar till smartwatches. Vi har även laddare och skydd till smartwatches, så det är egentligen bara att gå ut och hitta exakt vad du behöver för din Motorola Moto 360 – 46mm! Kom ihåg att vi alltid har fri frakt med Lux-Case.se, eftersom att det svårt eller dyrt att handla över internet. Vi skickar också din beställning samma arbetsdag så länge du gör din beställning före klockan 17:00!
På Lux-Case.se hittar du också ett stort urval av tillbehör till din smartphone! Vi har Sveriges största utbud av skal och fodral för din telefon och oavsett motiv eller färg kommer du garanterat hitta det här! Vi har dessutom ett stort utbud av olika material till skalen och fodralen som du kan välja mellan – välj ett TPU-skal till exempel, så har du ett garanterat skydd mot stötar och repor. TPU-plast är ett medelhårt material med elastiska egenskaper därmed stötabsorberande. Om du föredrar att ha telefonen i en påse eller fodral, så har vi en hel del att välja på här och också där i många olika färger och material! Kom ihåg att förutom skydd för smartphones och remmar till smartwatches så har vi också ett stort urval av tillbehör! Om du behöver bärbara högtalare att ta på vägen och dela din musiksmak med världen, så har vi det här! Om du däremot vill fördjupa dig i musikvärlden och saknar bara ett par bra hörlurar, så har vi det självklart här. Om du behöver en powerbank, en hållare för telefonen, en särskild kabel eller en ny laddare för din smartphone, så kan du också hitta det här! Utforska vårt sortiment och ha i baktanke; det du handlar här på Lux-Case.se får du fri frakt på och handlar du innan klockan 17 skickar vi din beställning samma arbetsdag