Motorola Moto G4 Play

Motorola Moto G4 Play
I Maj 2016 kom Motorola ut med en annonsering - en helt ny smartphone. Annonseringen visade sig vara Motorola Moto G4 Play. Motorola Moto G4 Play blev utrustad med en 5-tums LCD skärm som har en upplösning på 720 x 1280 pixlar vilket blir att skärmen har en pixeldensitet på 294 ppi. Motorola Moto G4 Play drivs via ett Snapdragon 410 chip och har också en Quad-Core 1.2 GHz processor som ger telefonen den kraft som den behöver. Även så är denna smartphone utrustad med en primär 8 MP kamera som gör att du kan spela in videos i 1080p full HD upplösning. Motorola Moto G4 Play är sedan utrustad med alla funktioner som en smartphone har; WiFi, GPS, Bluetooth, FM Radio och mycket mer.

Här på Lux-Case.se kan vi stolt meddela att du kan handla skal, fodral och tillbehör till Motorola Moto G4 Play så att du kan skydda och bättre kunna använda denna smartphone. Här kommer du kunna hitta helskyddande läderfodral som kommer ge din Motorola Moto G4 Play en exklusiv look som kommer avundas av alla. Förutom skydd, kan du även hitta en mängd olika tillbehör till Motorola Moto G4 Play som ett par portabla högtalare. Gå in och kolla vårt stora sortiment av produkter till Motorola Moto G4 Play och handla det du behöver idag.
Visa som Grid Listvy

1 Artikel

per page
Sätt fallande sortering
  1. 0.3mm Skärmskydd i Härdat Glas till Motorola Moto G4 Play
    Special Price 79,00 SEK Regular Price 99,00 SEK
Visa som Grid Listvy

1 Artikel

per page
Sätt fallande sortering

Motorola Moto G4 Play - Skal

Till en telefon som Motorola Moto G4 Play så gäller det att skaffa ett bra skydd för den, det kan du göra med ett skal. Med ett skal till din Motorola Moto G4 Play kommer du kunna skydda din telefon mot slag och stötar som kan inträffa vid olyckshändelser. Dessutom kommer du få kunna välja hur ditt skal ska se ut då vi har en massa färger och mönster som du kan välja mellan för att ge den look som du vill att den ska ha. Alla våra skal till Motorola Moto G4 Play finns också i olika material, alla gjorda för att ge dig det skydd du behöver och lite mer. Vissa skal till kommer ge lite extra funktioner till dig t.ex. ett skal av TPU-plast ger dig ett mycket bättre grepp om telefonen tack vare sin matta yta.

Motorola Moto G4 Play - Fodral

Det finns andra sätt att skydda sin smartphone än ett skal. Här på Lux-Case.se kommer du kunna handla fodral till Motorola Moto G4 Play som du kan skydda din smartphone med om du inte föredrar ett skal. Alla våra fodral till Motorola Moto G4 Play är gjorda av olika lädermaterial som du kan välja mellan som kommer utsmycka din smartphone. Du kan bland annat välja ett fodral av Crazy Horse läder som ger en klassisk snygg look. Förutom att du kan välja mellan olika lädermaterial på fodralet så kan du också välja mellan olika färger och mönster som ska vara på fodralet. Och som grädde på moset så har alla våra stativ ett praktiskt stativ så att du kan kolla på film och serier utan att hålla i den då stativet kommer ge den det stöd som den behöver. Dessutom så har många av våra fodral flera kortfack så att du kan ha dina viktigaste kort nära din telefon och att du har dom på en och samma plats.

Motorola Moto G4 Play - Tillbehör

Sist men inte minst, så kan du även handla tillbehör i alla möjliga former till Motorola Moto G4 Play. Här kommer du hitta laddare, hörlurar, högtalare, bilhållare, billaddare och mycket mer. Du kommer hitta en mängd olika tillbehör till Motorola Moto G4 Play som kommer hjälpa dig att använda din smartphone mycket bättre och mycket smidigare. Gå in och kolla bland våra tillbehör till Motorola Moto G4 Play och handla allt som du kan behöva för att ta ditt användande av din Motorola Moto G4 Play till en helt ny nivå.