Motorola Moto G5 Plus

Motorola Moto G5 Plus

Man fick se två stycken nya Motorola smartphones från G-serien i februari 2017 och en av dessa telefoner var Motorola Moto G5 Plus. Telefonen kommer med en 5.2-tums Full HD-display med 1920 x 1080 pixlar vilket ger en pixeldensitet på 424 pixlar per tum. Motorola ägs av Lenovo och precis som alla deras enheter använder Motorola Moto G5 Plus sig av Android som operativsystem och man använder version 7.0 (Nougat). Telefonen drivs av en kraftfull åttakärnig Snapdragon 625 processor med 2.0 GHz och 3 GB RAM, för snabbt start program och växla mellan appar. Du kommer kunna ta super skarpa bilder med dess 12 megapixel bakkamera med dubbel autofokus teknik och alla dina bilder och videos kommer sparas i Motorola Moto G5 Plus 32 GB lagringsutrymme (kan utökas upp till 128 GB med ett mikroSD minneskort). Motorola Moto G5 Plus använder sig också av en vattenavstötande beläggning som kommer skydda telefonen inuti och utanpå mot vattenstänk och regn - men detta betyder inte att den är vattentät!

Nu när Motorola Moto G5 Plus finns att köpas ute i butik, så kan man nu också handla skydd och tillbehör för Motorola Moto G5 Plus på Lux-Case.se! Du kommer skal och fodral som kommer skydda telefonen mot yttre skador och en massa olika tillbehör som kommer se till att du får en bättre upplevelse med din Motorola Moto G5 Plus!

Motorola Moto G5 Plus Skal

Hur många gånger har det hänt att du har tappat telefonen och varit orolig över att telefonen har gått sönder? Nu kan du känna dig säker med ett Motorola Moto G5 Plus skal! Med ett skal till din smartphone minskar du risken att den kommer gå sönder tack vare dess stötdämpande effekt. Skalen kommer du också hitta i olika färger och mönster som du kan välja mellan för att styla den med. Så se till att skaffa ett skal till Motorola Moto G5 Plus idag här på Lux-Case.se, som har ett av Sveriges största utbud av skal, fodral och tillbehör till mobiltelefoner och surfplattor.
Vi kan inte hitta produkter som matchade urvalet.

Motorola Moto G5 Plus skal

Att skydda sin smartphone är något som många överskattar. Det är inte förrän det är försent som man önskar att man hade ett skydd av något slag till sin smartphone. Gör inte detta misstag! Här på Lux-Case kan du hitta olika typer av skydd för smartphones och nu även till Motorola Moto G5 Plus! Här kommer du bland annat hitta skal för Motorola Moto G5 Plus som kommer skydda din smartphone mot slag, stötar och repor på bakhöljet och sidorna av telefonen. Vi har skal i många olika färger och mönster som du kan välja mellan, och sedan har vi skal tillverkade av olika typer av material som ger sina skyddande egenskaper till din smartphone. Är du inte förtjust i idén att ha din Motorola Moto G5 Plus i ett skal så finns det andra produkter som kan skydda din smartphone.

Motorola Moto G5 Plus läderfodral

Ett annat alternativ som ett skydd för smartphones är ett fodral, som du kommer hitta här på Lux-Case i olika färger och mönster som du kan välja mellan. Fodral är ett väldigt populärt alternativ som folk väljer för att skydda sin smartphone med, speciellt för känslan den ger. Med ett fodral öppnar du elegant upp locket på fodralet för att få tillgång till telefonen. Våra fodral här på Lux-Case är också utrustade med ett stativ som gör att du kan bekvämt kolla på filmer och videoklipp utan att ens behöva hålla i telefonen. Även så är våra fodral för Motorola Moto G5 Plus utrustade med flera kortfack där du kan ha dina viktigaste kort som du använder varje dag så att du har allt på en och samma plats.

Våra fodral är tillverkade av olika typer av lädermaterial som du kan välja mellan, alla unika på sina egna sätt. Utforska vårt sortiment av fodral för Motorola Moto G5 Plus om du känner att ett fodral är något för dig!

Motorola Moto G5 Plus andra produkter

Vi på Lux-Case har inte bara ett av Sveriges största utbud för skal och fodral för smartphones och surfplattor, utan vi har också ett enormt utbud av tillbehör för smartphones som du också nu kan hitta till Motorola Moto G5 Plus. Vi har bland annat portabla minihögtalare som du kan ta med ut för att dela din musik med omvärlden, men också så att du inte överanstränger telefonens högtalare. Vi har också olika typer av biltillbehör för Motorola Moto G5 Plus om du har tänkt att använda din smartphone i bilen. För dig som äger en Motorola Moto G5 Plus, utforska hela vårt sortiment och se till att beställa allt du kan behöva så att du är förberedd på vad som helst!

Motorola Moto G5 Plus skal - Lux-Case.se

Lux-Case Motorola Moto G5 Plus skal och tillbehör https://lux-case.se/motorola-moto-g5-plus.html