Motorola Moto G5

Motorola Moto G5
Motorola Moto G5

Varumärket Motorola som ni kanske vet ägs nu av Lenovo, och man har visat upp en ny smartphone i Motorola G-serien som heter Motorola Moto G5. Den kommer med en 5-tums Full HD display på 1920 x 1080 pixlar vilket ger en pixeldensitet på 441 pixlar per tum på displayen. Den använder Android 7.0 Nougat som operativsystem och drivs av en 1.4 GHz åttakärnig Snapdragon 430 processor med 3 GB RAM som låter dig att kolla på filmer utan några störningar och växla mellan appar utan någon fördröjning. Motorola Moto G5 har ett 16 GB lagringsutrymme där du sparar dina appar, bilder, filmer och spel, och skulle det vara så, så kan du utöka lagringsutrymmet med hjälp av ett mikroSD minneskort upp till 128 GB. Motorola Moto G5 kommer också med ett 2800 mAh-batteri som har stöd för snabb laddning, vilket gör att du kan få timmar med batteritid på endast några minuter. Du kommer också kunna låsa upp din Motorola Moto G5 snabbt och smidigt med fingeravtrycksläsaren som sitter på framsidan istället för att trixa med en PIN-kod eller ett mönster.

Nu kan du handla skal, fodral och tillbehör för Motorola Moto G5 här på Lux-Case, så att du kan skydda din telefon mot skador men också få en bekvämare och smidigare användning av telefonen.

Oavsett om man har en ny smartphone eller en gammal så är det viktigt att man skyddar den mot skador. Man har inte alltid pengar till att köpa en ny telefon eller om ens telefon skulle gå sönder betala för dyra reparationskostnader. Här kommer du kunna hitta skal till Motorola Moto G5 som kommer se till att telefonen blir skyddad mot vardagliga skador längs kanterna och baksidan av telefonen. Alla skal finns i olika färger och motiv som man får välja mellan, och även finns de tillverkade av olika material att välja mellan. Skaffa ett skal till Motorola Moto G5 idag och skyddad din smartphone!
Vi kan inte hitta produkter som matchade urvalet.

Motorola Moto G5 skal

Skal är tillför att skydda ens produkter, vad det än är. I detta fall så handlar det om ett skal för Motorola Moto G5! Här på Lux-Case kan du hitta skal för Motorola Moto G5 som kommer se till att din smartphone är skyddad mot stötskador och repor på baksidan och längs kanterna. Skalen för Motorola Moto G5 som du hittar här på Lux-Case, är tillverkade av olika material som du kan välja mellan, men tänk på att beroende på materialet så få man olika egenskaper också, till exempel med gummi plast skal får man en yta som inte glider runt så enkelt utan stannar på sin plats.

Du kommer självklart också få möjligheten att välja om det ska vara en färg på skalet eller om skalet ska ha ett motiv på sig.

Motorola Moto G5 läderfodral

Förutom skal, så finns det också fodral som du kan använda till din Motorola Moto G5 för att se till att den är skyddad mot skador. Fodral hjälper till att skydda din telefon mot slag, stötar och repor runt om hela telefonen, både framsidan och baksidan. Fodral är också ett väldigt populärt val för smartphones, just för dess praktiska egenskaper. Fodralen du hittar här är utrustade med kortfack, pengarfack och ett stativ, som du kan ta del av för att förenkla din vardag. Ha dina kort och småpengar tillsammans med din smartphone i fodralet så att du har allting på en och samma plats.

Du kommer också få njuta av filmer och serier på din Motorola Moto G5 på ett bekvämt sätt med stativet, som du enkelt tar fram genom att veckla ut fodralet. För dig som vill ha ett bra skydd men också vill ha lite praktiska egenskaper, så är ett fodral något för dig.

Motorola Moto G5 tillbehör

Skydd för smartphones och surfplattor är inte endast vad vi har här på Lux-Case, vi har även en massa fina tillbehör som du kan använda till Motorola Moto G5. Bland annat kan du hitta stativ som du kan ha hemma så att du har en bestämd plats för din smartphone när du laddar den eller inte använder den. Vi har också en massa powerbanks, som du kan använda till Motorola Moto G5 om den börjar få lite batteri och du har ingen chans att ladda den någonstans.

Vi har en massa andra tillbehör också som du kan använda till Motorola Moto G5, så kolla in vårt sortiment idag och beställ det du behöver!

Motorola Moto G5 skal - Lux-Case.se

Lux-Case DEVICE NAME skal och tillbehör https://lux-case.se/motorola-moto-g5.html