Motorola Moto X

Motorola Moto X

Motorola Moto X - Den här luriga lilla luren säljs endast i USA, men du kanske har fått tag på en genom så kallad gråimport? Hursomhelst har vi här ett väldigt stort utbud av mobilskal och andra tillbehör till Motorola Moto X. Skal i alla tänkbara former och färger, så du kan hitta den ton som passar dig bäst. Föredrar du att ditt skal är grått? Blått? Vått? Torrt? Svart? Vitt? Mitt? Ditt? Grönt? Rött? Skönt? Sött? Rosa? Lila? Ett silikonskal? Aluminiumskal? Träskal? Plastskal? Din preferns sätter inga gränser för oss, vi försöker att ha något för alla! Vi säljer naturligtvis inte bara skal till Motorola Moto X, utan även en mängd olika tillbehör. Laddare till bilen, hörlurar till mobilen, stativ för varje situation och såklart en drös andra prylar! Hitta din kategori och skynda dig att fynda! Alla produkter för Motorola Moto X skickas med gratis frakt! Vi har även skal, fodral och annat tillbehör till Motorola Moto G.

Vi kan inte hitta produkter som matchade urvalet.

Motorola Moto X

Tanken med Motorola Moto X var att göra en billig toppmodell som inte nödvändigtvis går ut på att klämma in så många och så snabba komponenter som möjligt, utan istället bygga en telefon efter ett visst koncept, från grunden. Bland annat med fokus på batteriliv, lågt pris och smarta funktioner. Den går att skräddarsy på massor av olika vis, du kan till exempel välja färg på framsidan, färg på baksidan, färg på kanten runt kameran, samt skapa ditt eget startmeddelande.

 

Den är utrustad med en 4.7" AMOLED-skärm med upplösningen 1280 x 720 pixlar, en tvåkärnig 1.7-GHz processor, 2 GB RAM, samt två mindre processorer för språk- och sammanhangsprocesser. Moto X släpptes med standardversionen av Android 4.2.2 (Jelly Bean), vilket innebär snabba uppdateringar direkt från Google. Det här skulle kunna vara den ultimata Androidmobilen för genomsnittsanvändaren.

 

Här på Lux-Case.se har vi Nordens största utbud på mobilskal och andra mobila tillbehör, så det inkluderar naturligtvis de som är gjorda för Motorola Moto X! Om du vill ge din Moto X ett ännu mer personligt utseende, eller helt enkelt skydda den från stötar och fall. Det gör du lättast med ett mobilskal till Motorola Moto X! Till exempel ett silikonskal, som absorberar smällar mycket bättre än hårda material. Eller ett hårdskal som bepansrar din Motorola Moto X?

 

Vissa av skalen är prydda med bilder, andra med mönster och vissa inte alls. Vi har något för alla smaker. Fodral av äkta läder, billaddare till Motorola Moto X, hörlurar, stativ, prylar – Allt! Så passa på att beställa hem redan idag och kom ihåg att alla ordrar har fri frakt!