Motorola Moto Z

Motorola Moto Z
Motorola Moto Z

Motorola var länge en av de största mobiltillverkarna men sedan gick Apple och Samsung om och förbi dom när det kommer till tillverkning. Nu är Motorola tillbaka för att ta tillbaka tronen med sin nya smartphone Motorola Moto Z! Denna smartphone kommer med en 5.5-tums skärm med AMOLED teknik, och med dess upplösning på 1440 x 2560 pixlar så har Motorola en pixel densitet på 535ppi. Motorola använder sig av Android som operativsystem och med Motorola Moto Z så för man version v6.0.1 (Marshmallow) som sedan kan uppgraderas till version 7.0 (Nougat). Det som ger telefonen dess kraft är ett Snapdragon 820 chip och en Quad-Core processer innehållande 2 stycken 2.15GHz Kryo processorer och 2 stycken 1.6GHz Kryo processorer. När det kommer till minnet så kan man välja mellan. Ena versionen har ett minne med 32GB och den andra versionen med ett 64GB minne. Båda versionerna har ett RAM minne på 4GB och är man inte nöjd med det interna minnet så kan man utöka det med ett mikro-SD minneskort upp till 256GB!

För dig som har skaffat sig denna smartphone så kan man nu handla skal, fodral och tillbehör här på Lux-Case, så att man kan få ett skydd till telefonen och så att man kan använda telefonen på ett smidigare. Dyk in i vårt utbud och handla det som du behöver för att kunna skydda din smartphone och för att kunna använda den på olika smarta sätt.
Vi kan inte hitta produkter som matchade urvalet.

Motorola Moto Z - Skal och Fodral

Att använda ett skydd till sin smartphone är något som man bör ha men som många glömmer att ge till sin smartphone. Här på Lux-Case kommer man hitta olika skydd till smartphones och surfplattor bland annat skal och fodral. Ett skal är ett simpelt och enkelt alternativ av skydd för smartphones, samtidigt som man får ett bra skydd mot repor och stötskador för kanterna och baksidan av telefonen. Skalen som man hittar här på Lux-Case till Motorola Moto Z finns i olika färger och motiv som man kan välja mellan för att styla sin smartphone med. De är även tillverkade av olika material om man vill ha ett mer glansigt skal eller ett skal som ger ett stabilare grepp om enheten. Fodral är väldigt annorlunda jämfört med ett skal. Med ett fodral så får man ett skydd runt om hela telefonen, samtidigt som den ger funktioner att kunna använda för andra saker. Fodralen är ofta utrustade med kortfack och pengarfack som ger funktionen att man kan använda den som en plånbok och tillsammans med dess funktion att kunna användas som ett stativ så är det inte konstigt att fodral är det populäraste valet som ett skydd. Gå in och kolla bland våra skal och fodral till Motorola Moto Z och skaffa det skydd som kommer passa dig bäst!

Motorola Moto Z - Högtalare

Högtalaren på telefonen är väldigt viktig för många. Ibland vill man kunna spela upp ett ljud för att alla andra ska höra, och ibland så är den för dålig och man inte kan höra. Här på Lux-Case kan man hitta portabla högtalare i olika storlekar som passar för olika stunder. Vi har högtalare som är mer ideala för att spela upp ett högt ljud i hemmet och man kommer också kunna hitta högtalare som är mindre och är t.o.m. vattentäta. Är man i behov av en liten högtalare att ta med sig ut eller bara en stabil högtalare att ha hemma, så är det på Lux-Case man kommer hitta en.

Motorola Moto Z - Tillbehör

Här på Lux-Case kommer man hitta en massa skal och fodral till smartphones och surfplattor, men även så kommer man hitta en massa tillbehör som man kan använda till dessa enheter, speciellt Motorola Moto Z. Man kommer hitta allt från laddare och kablar till pekskärms vantar och biltillbehör. Glöm inte att kolla in de tillbehör som finns till Motorola Moto Z och beställ de som du behöver idag!