Motorola XOOM 2

Motorola XOOM 2
Skal, fodral och tillbehör till Motorola XOOM 2! Den här surfplattan med 10.1" skärm erbjuds här Sveriges största utbud av accessoarer och skal! Du kan hitta skyddsskal som förlänger livslängden på den, displayskydd som försvarar skärmen, styluspennor för precisionskontroll, träningsarmband för gymmet, USB-laddare för fulla batterier, hörlurar, mini-högtalare och många fler tillbehör till Motorola XOOM 2! Det finns massvis av alternativ vad gäller färg, form och attityd. Du kan anpassa din tablet-PC helt efter eget behag med våra läderfodral och skal till Motorola XOOM 2. Alla tillbehör erbjuds fri frakt av oss på Lux-Case.se, plus att om du beställer före 17:00 så skickas din order samma dag!
Vi kan inte hitta produkter som matchade urvalet.

Motorola Xoom 2 Skal & Tillbehör

Den här pjäsen från Amerikanska Motorola släpptes i December 2011 och var redan då en imponerande tablet. Det är välvärdigt att köpa ett både ett skal och ett displayskydd till Motorola Xoom 2, eftersom skärmen är så imponerande. Den har en 10.1" stor display av typen HD-IPS LCD med 16 miljoner färger och 800 x 1280 pixlars upplösning. Det innebär att pixeldensiteten är omkring 149 pixlar per tum. Även mobilskal till Motorola Xoom 2 hjälper skärmen att överleva, eftersom många sorter sticker ut en liten bit på framsidan. Om du då tappar din telefon så landar den på skalets kant istället för rakt på skärmens glas. För totalt skydd föreslår vi att du köper både ett skärmskydd och ett Motorola Xoom 2 skal. Detta trots att displayen är täckt av Cornings "Gorilla Glass"!

 

Det finns två stycken högtalare för stereoljud och virtuellt tredimensionellt surroundljud inbyggt, men för den ultimata ljudupplevelsen rekommenderar vi ett par trendigt utformade hörlurar till Motorola Xoom 2. Chippet som driver den är ett Cortex A9 med en tvåkärnig processor på 1.2 GHz, samt grafikkretsen PowerVR SGX540 och en gigabyte i RAM-minne. Det gör så att Android OS flyter på fint. Bevara alla dessa omtåliga komponenter med ett Motorola Xoom 2 skal! Det finns även 16 eller 32 gigabyte i lagringsutrymme, med expansionsmöjligheten för microSD-kort upp till 32 GB. En rolig fakta är att den även är känd som Motorola XYBOARD 10.1 WiFi MZ615. Konstigt namn!

 

Det finns en kamera med upplösningen 5 MP, alltså 2592 x 1944 pixlar! Med ett silikonskal till Motorola Xoom 2 kan kameran överleva även kraftfulla smällar, eftersom det mjuka materialet absorberar kraften. Ett annat alternativ är ett hårt, bepansrande skal av metall, trä eller plast. Det finns aluminiumbumpers till Motorola Xoom 2 och bemönstrade, färgglada hårdskal till Motorola Xoom 2 som finns i så många varianter att du definitivt kan finna något unikt och annorlunda. Vad sägs om ett rosa skal med en delikat kurva som liknar ett S över hela baksidan? Det är nästan så att det vattnas i munnen! Kanske du vill ha ett jordgubbsrött skal med krusiduller och lussebullar på? Glöm det, såna Motorola Xoom 2 skal existerar inte!

 

Däremot kan du hitta ett rött läderfodral med stativ och kortfickor, det är inte så illa! Pilla in en prilla och förstå att vi är kungar ikväll med ett läckert fodral till Motorola Xoom 2! Alla dessa fantastiska, blåa, röda och gröna styluspennor, dessa brokiga, svarta, gula och lila mobilskal med makalösa mönster, stilenliga hörlurar med breda frekvensomfång och djup bas, praktiska billaddare i vitt, avslappnande stativ och alla andra tillbehör till Motorola Xoom 2 erbjuds fri frakt av Lux-Case.se!