Ring oss 040 66 88 062

Sveriges största utbud av mobiltillbehör.

Trustly VISA VISA Electron MasterCard MasterCard Maestro American Express Klarna Lux-Case.se - Trygg E-Handel

Motorola

Motorola

Om du är ute efter att uppgradera och skydda din Motorola med något av våra många tillbehör, skal eller displayskydd, så har du kommit till rätt ställe! Ge din Motorola ett unikt utseende och samtidigt skydda den från regn, smuts, damm och stötar. Dessutom ingår frakten i priset!

Bläddra igenom tillbehör för alla Motorola produkter


 

posten

Fri frakt

✔ Dagliga leveranser med Posten

✔ Alla produkter i lager

✔ Enkla returer

tryggehandel

Trygg e-handel

✔ Certifierad av Trygg e-handel

✔ Finansiell stabilitet

✔ För våra kunders säkerhet

 

support

Bra kundsupport

✔ Telefon eller e-post alla vardagar

✔ För våra kunders skull

Motorola

Det amerikanska företaget Motorola grundades år 1928, och företaget tillverkade ursprungligen för det mest bara bilradioapparater innan de senare inriktade sig på att utveckla utrustning för tele-, radio-, och datakommunikationer, mobiltelefoner, och en stor del halvledarkomponenter.
Motorola lanserade Iridium systemet för satellittelefoni, som blev ett ekonomiskt fiasko.
Företaget var tidigare känt för dess 68000-serie av processorer, som användes av Amiga, Atari och Macintosh i deras olika system. Processorarkitekturen var i fortsatt samarbete när Apple gick över till PowerPC, ett samarbete som varade tills Apples övergång till G5 från IBM som var följt av arkitektutbytet till X86-processorer från Intel. Deras processor tillverkning blev år 2003 ett eget bolag vid namn Freescale.
Den 22 maj 2012 meddelade Google att de köpt Motorolas mobilverksamhet, Motorola Mobility.

Så om du är en av de som är en stolt ägare av en av Motorolas fina, läckra, smartphones så har du kommit rätt. Lux-Case.se har Nordens största utbud av skal, fodral och tillbehör till Motorola enheter. Om du söker ett snyggt skal för att ge din smartphone en ny look så har vi Motorola skal i många färger som gul, grön, blå, rosa, lila, röd, svart, vit och brun för att bara nämn några få, och vi har även Motorola skal i många snygga designs som passar alla smaker! Vi har Motorola skal i olika material, som till exempel silikon och TPU, som kan agera som stötdämpare, och aluminium och hårdplast, som kan agera som en stor stark sköld.
Söker du ett snyggt fodral till Motorola enheter så finns det här med! Vi har många olika att välja mellan, och du kan få ett Motorola fodral i en enkel färg som din favorit färg, tvåfärgade fodral för att göra det lite mer intressant, eller ett Motorola fodral i en snygg, neutral färg. Vi har Motorola fodral i äkta läder för att kunna ge dig en upplevelse med mycket lyx, plus att äkta läder tål mycket mer och kan därmed skydda din Motorola enhet mycket bättre.
Vi kan även erbjuda dig Motorola tillbehör av alla de sorter. Vi har Motorola tillbehör som till exempel stylus-pennor, vinter-touch vantar, fjärrkontrollstyrda helikoptrar, och mycket, mycket mer.