Nokia 215

Nokia 215
Alla vet att när man pratar om Nokia är det en sak man tänker på först: hållbarhet. Nokia 215 ger precis det och mer. Att ringa och skicka sms är viktigt, men tänk om du kunde göra mer? Nokia 215 har Facebook, Messenger, Twitter, Bing Search, MSN Weather och webbläsaren Opera Mini. Vill du ansluta med ett Bluetooth-headset eller en Bluetooth-högtalare? Inga problem. Nokia 215 har stöd för Bluetooth-ljud. Med en inbyggd ficklampa kan du lysa upp din väg hem eller för att använda att hitta saker i mörka områden. Med dess polykarbonatskal, behålls färgen även om den repas, och det mjuka gummiknapparna är enkla att använda. Den känns fantastisk i handen. Här på Lux-Case.se kan du hitta alla tillbehör du behöver till din Nokia 215. Vill du styla om den med ett nytt skal eller har du tänkt att använda den som musikspelare för dess suveräna batteri tid? Gå in och utforska vårt breda sortiment av skal, fodral, väskor, kablar, hörlurar, högtalare och mycket mer. Beställer du innan 17.00 kommer vi dessutom skicka produkterna samma dag!
Vi kan inte hitta produkter som matchade urvalet.
Nokia 215 Skal och Fodral

Du som har införskaffat Nokia 215 kan det nu vara dags att tänka på att skaffa ett skydd till den så att den inte går sönder av någon tråkig tappskada. Vad är det man vill ha för skydd? Är det ett skal man ska eller är det ett fodral? Ja, båda har ju sina funktioner. Ett skal får man ett väldigt stabilt skydd oavsett om man tar ett metall skal eller silikon skal. Fördelen med ett skal är att man har snabb åtkomst till sin telefon jämfört med ett fodral. Dessutom här på Lux-Case finns det en hel mängd typer av skal att välja mellan så om det är silikon eller metall? Kanske mjuk TPU? Du får välja själv och det finns en massa olika färger och intressanta mönster att välja mellan så du kommer i alla fall inte ha tråkigt. Vad var det gällande fodral då? Jo, grejen med fodral är att det finns olika material dom är gjorda av som känns helt underbar att hålla i. Här finns det TPU-läder, äkta läder, tyg och mer. Samma sak som skalen finns det en massa olika färger och mönster att välja mellan och det som gör skillnaden mellan skal och fodral är att fodral har andra funktioner också som stativ och korthållare. Gå in och kolla, vad är det du vill ha? Ett hel färgat silikon skal eller ett läderfodral med en drömfångare på? Valet är hel och hållet ditt.

Nokia 215 Tillbehör
Vanligtvis brukar det ingå när man köper en telefon endast hörlurar och laddare som tillbehör och samma sak gäller det Nokia 215. Beroende på vad man behöver kvalificerar sig tillbehören på olika sätt men alla vet en extra USB-kabel är aldrig fel. Man vet aldrig när man behöver den. Hörlurarna som ingår brukar inte vara av den bästa kvalitén, så ett par nya hörlurar kan vara bra att skaffa så du kan njuta av din musik som den ska njutas. Annars har vi i vårt sortiment billaddare, stativ, cykelhållare, mini-högtalare och cykelhållare för din Nokia 215. Gör den komplett idag med våra tillbehör och du kommer aldrig behöva något mer igen.