Nokia 3

Nokia 3

Så trevligt att se att Nokia är tillbaka! Dom visade upp sig tillsammans med nya smartphones som ska anlända på marknaden, och en av dessa smartphones var Nokia 3. Telefonen kommer med en 5-tums IPS LCD-display och har en HD-upplösning på 1280 x 720 pixlar vilket ger en pixeldensitet på 294 pixlar per tum. Telefonen använder Android version 7.0 (Nougat) som operativsystem och med deras Mediatek MT6737 åttakärniga 1.3 GHz processor och 2 GB RAM, kommer du kunna navigera runt bland alla dina appar. Man får också med Nokia 3 ett lagringsutrymme på 16 GB men det kan du självklart utöka med hjälp av ett mikroSD minneskort upp till 128 GB. Du får också en 8 megapixel kamera på Nokia 3 och även en framkamera på 8 megapixel.

Med att Nokia 3 finns nu ute på hyllorna så kan du nu också handla skal, fodral och tillbehör till telefonen så att du kan skydda den mot skador och för att smidigare kunna använda enheten. Du kommer hitta allt du behöver till din Nokia 3 på Lux-Case, så kolla runt bland våra produkter och handla det som du behöver idag. Du kommer bli förvånade över hur mycket du kommer hitta till din smartphone!

Behöver du ett skal till din Nokia 3? På Lux-Case kommer du hitta många olika varianter av skal som är tillverkade av olika material och finns i olika färger och motiv som du kan välja mellan. Med ett skal till din Nokia 3 så kommer du få ett stabilt skydd för baksidan och längs kanterna mot repor, stötskador och andra vardagliga skador, samtidigt som du kommer kunna använda telefonen som vanligt. Kolla in alla våra Nokia 3 skal idag och köp ett så att din telefon är skyddad mot skador.
Vi kan inte hitta produkter som matchade urvalet.

Nokia 3 skal

Att skydda sin smartphone är något som många överskattar. Det är inte förrän det är försent som man önskar att man hade ett skydd av något slag till sin smartphone. Gör inte detta misstag!
Här på Lux-Case kan du hitta olika typer av skydd för smartphones och nu även till Nokia 3! Här kommer du bland annat hitta skal för Nokia 3 som kommer skydda din smartphone mot slag, stötar och repor på bakhöljet och sidorna av telefonen. Vi har skal i många olika färger och mönster som du kan välja mellan, och sedan har vi skal tillverkade av olika typer av material som ger sina skyddande egenskaper till din smartphone. Är du inte förtjust i idén att ha din Nokia 3 i ett skal så finns det andra produkter som kan skydda din smartphone.

Nokia 3 läderfodral

Ett annat alternativ som ett skydd för smartphones är ett fodral, som du kommer hitta här på Lux-Case i olika färger och mönster som du kan välja mellan. Fodral är ett väldigt populärt alternativ som folk väljer för att skydda sin smartphone med, speciellt för känslan den ger. Med ett fodral öppnar du elegant upp locket på fodralet för att få tillgång till telefonen. Våra fodral här på Lux-Case är också utrustade med ett stativ som gör att du kan bekvämt kolla på filmer och videoklipp utan att ens behöva hålla i telefonen. Även så är våra fodral för Nokia 3 utrustade med flera kortfack där du kan ha dina viktigaste kort som du använder varje dag så att du har allt på en och samma plats. Våra fodral är tillverkade av olika typer av lädermaterial som du kan välja mellan, alla unika på sina egna sätt. Utforska vårt sortiment av fodral för Nokia 3 om du känner att ett fodral är något för dig!

Nokia 3 tillbehör

Vi på Lux-Case har inte bara ett av Sveriges största utbud för skal och fodral för smartphones och surfplattor, utan vi har också ett enormt utbud av tillbehör för smartphones som du också nu kan hitta till Nokia 3.
Vi har bland annat portabla minihögtalare som du kan ta med ut för att dela din musik med omvärlden, men också så att du inte överanstränger telefonens högtalare. Vi har också olika typer av biltillbehör för Nokia 3 om du har tänkt att använda din smartphone i bilen. För dig som äger en Nokia 3, utforska hela vårt sortiment och se till att beställa allt du kan behöva så att du är förberedd på vad som helst!

Nokia 3 skal - Lux-Case.se

Lux-Case Nokia 3 skal och tillbehör https://lux-case.se/nokia-3.html