Nokia 3310: skal, fodral och skärmskydd

Nokia 3310


Ikonen är tillbaka med en ny modern look! Äntligen har Nokia skapat en nyversion av den å så populära Nokia 3310 som var telefonen att ha i början av 00-talet. Tiden har gått framåt och teknologin blivit mer avancerad men det är många som är glada att se Nokia 3310 - och med en ny look. Den nya Nokia 3310 kommer med en 2.4-tums QVGA-display med en upplösning på 320 x 240 pixlar. Gällande specifikationer så är Nokia 3310 inte så speciell, den har ett internt lagringsminne på 16 MB vilket du kan utöka med hjälp av ett mikroSD minneskort upp till 32 GB, vilket är otroligt mycket mer än vad den startar med. Du kommer också kunna ta bilder och filma med dess 2 megapixel kamera som sitter på Nokia 3310:s baksida. Det som många har väntat på och nu får är en telefon som kan hålla upp till EN MÅNAD. Med Nokia 3310:s 1200mAh Li-Ion batteri så får telefonen en batteritid som klarar samtal i 22 timmar och kan spela musik upp till 51 timmar! Vi är alla glada över att se en ny version av den legendariska Nokia 3310 och nu kan du handla de skydd och andra tillbehör som du behöver till Nokia 3310 på Lux-Case.se!



Undvik att din telefon får några större skador med hjälp av ett skal! Här på Lux-Case kommer du hitta en mängd olika skal till Nokia 3310 som finns i olika färger och motiv som du kan välja mellan för att styla om din telefon med. Skaffa ett skal till din Nokia 3310 och ha din telefon skyddad mot repor, stötskador och andra vardagliga skador. Vi garanterar att du kommer hitta det skal som du behöver!
Läs mer
Visa mindre

Fodral till Nokia 3310:

Letar du efter Nokia 3310 fodral? Vi har vad du letar efter. Det finns mycket variation när det kommer till Nokia 3310 fodral. Ett plånboksfodral är det bästa av båda världar och kombinerar både en plånbok och ett flip fodral, så att du kan skippa att ta med båda - samtidigt som du skyddar både bak- och framsidan av telefonen. Plånboksfodral till Nokia 3310 innehåller en korthållare där du kan förvara dina kort och kontanter, och den stängs med en magnet eller knapp - så att dina mest värdefulla ägodelar alltid är i säkert förvar. Vi har även Nokia 3310 flip fodral där framsidan viks bak och fungerar då som ett stöd - perfekt för att titta på videos eller bilder utan att behöva hålla din Nokia 3310 i händerna. Och om du inte kan bestämma dig, eller behöver båda, så har vi Nokia 3310 2-i-1 magnetiska fodral, vilket är ett plånboksfodral med ett skal inuti - det blir inte mer funktionellt än så! Oavsett vad du vill ha så har vi ett brett sortiment av stilar, mönster och färger. Allting ifrån stilrena och professionella till uttrycksfulla och färgglada. Du kan även hitta ett brett utbud av material till ditt telefonfodral. Vill du ha din Nokia 3310 i lyxigt äkta läder, eller kanske lika lyxigt PU-läder? Kanske vill du ha någonting lite enklare som ett tyg eller silikonfodral? Vi har vad du letar efter!

Skal till Nokia 3310:

Letar du efter Nokia 3310 skal? Då har du kommit till rätt ställe. Ett mobilskal till Nokia 3310 tillåter dig att hålla det enkelt medan du fortfarande ser till att din Nokia 3310 är säker. Här hittar du vårt stora sortiment av plast- och silikonskal som sätts fast på telefonens baksida och inte tar upp mycket plats i fickan. Då kan också hitta skal i läder, tyg, nylon, glas - ja, till och med trä! På vissa av våra Nokia 3310 skal hittar du också en popsocket på skalets baksida, vilket håller telefonen säker och bekväm i din hand. Vi har även ett urval av bumpers, om du vill vara minimalistisk. Du kan hitta våra Nokia 3310 skal i (nästan) alla färger och mönster du kan tänka dig, allt från mer estetiska och färgrika till enfärgade skal - och om du vill skippa färg och mönster helt och håller så har vi, självklart, genomskinliga skal.

Skärmskydd och tillbehör till Nokia 3310:

Finns det någonting värre än en repa på din Nokia 3310 skärm? Se till att hålla din telefon utan repor, skråmor och fläckar med ett Nokia 3310 skärmskydd. Oavsett om du vill ha ett skärmskydd i härdglas eller plastfilm så är de alltid enkla att sätta på och ta av, och håller alltid din Nokia 3310 fräsch och ny.

Nokia 3310 Fodral

För er som redan har eller haft ett fodral så vet ni att det är något speciellt att ha ett fodral till sin telefon. Nu kan man handla fodral till Nokia 3310 av toppkvalité till billiga priser! Med ett Nokia 3310 fodral kommer du kunna använda din telefon på ett sätt som du har aldrig upplevt förut. De fodral som man hittar här i vårt sortiment kan man använda som en plånbok tack vare dess kortfack och pengarfack, och med fodralet möjlighet att kunna användas som ett stativ kommer man smidigt kunna använda den helt handsfree. Skaffa ditt fodral till Nokia 3310 idag, här på Lux-Case.se och få ett stabilt skydd till din telefon!

Nokia 3310 Sportarmband

Många personer som tränar brukar göra det med musik i öronen för att bli mer motiverade, och folk använder då antingen en MP3-spelare eller sin telefon. På denna plats kommer du hitta sportarmband till Nokia 3310 som kommer ge ett stabilt skydd mot vattenstänk, svett och repor, samtidigt som telefonen kommer sitta tryggt fastspänd runt armen. Många har sina enheter i fickan när de tränar, men ibland känns den som ett störningsmoment och man tappar fokus på sin träning. Telefonen kommer sitta lättillgänglig och kommer att kunna användas precis som vanligt. Så besök oss idag och köp ditt alldeles egna sportarmband till Nokia 3310 på Lux-Case.se!

Nokia 3310 Påsar & väskor

Här på Lux-Case hittar du påsar och väskor till Nokia 3310, där du kan ha din telefon i ett säkert förvar och samtidigt skydda den mot repor och stötskador. Med en påse eller väska till din telefon kommer du alltid ha din enhet nära till hands så att du kan snabbt svara på samtal eller se ett inkommande meddelande. I vårt utbud kommer du hitta en mängd olika påsar och väskor till Nokia 3310 som finns i olika färger och olika modeller. Gå in och kolla vårt utbud idag, här på Lux-Case.se!

Nokia 3310 Displayskydd

En trasig display på en telefon kan betyda allt för ens användande av telefonen och är därav viktig att skydda mot skador. På Lux-Case kommer du hitta alla skydd som du behöver till smartphones och surfplattor, och här hittar du skärmskydd till Nokia 3310 så att man kan ge den ett rejält skydd för displayen mot repor och andra skråmor. Skärmskydden är enkla att applicera och att ta bort när dom är slitna, så kolla in vårt sortiment och köp ett skärmskydd till din Nokia 3310 idag!

Nokia 3310 Biltillbehör

Behöver du några biltillbehör till din Nokia 3310? Man ska inte hålla på med sin telefon medan man kör just för att man tappar fokus på vägen framför sig och man blir då direkt en trafikfara. Här på Lux-Case kommer man hitta biltillbehör till Nokia 3310 som kommer hjälpa till så att man kan använda sin telefon medan man kör. I vårt sortiment kommer man hitta praktiska bilhållare som håller i telefonen medan man kör, samtidigt som man har en klar vy över enheten. Handla alla biltillbehör som du behöver på Lux-Case.se!

Nokia 3310 Bilhållare

Man bör inte använda sin telefon för att göra textmeddelanden eller hålla på att surfa bland appar eller annat. Gör man detta så blir man en trafikfara och en risk för alla ute på vägarna. Genom att använda en bilhållare till din Nokia 3310 så kommer du kunna använda din telefon för de viktigaste funktionerna som man kan behöva medan man kör. Våra hållare finns med olika fästen och med olika hållare armar att välja mellan som gör att man kan sätta bilhållaren på olika platser i bilen. Skaffa din bilhållare till Nokia 3310 här på Lux-Case idag, och använd din telefon på ett säkert sätt i trafiken.

Nokia 3310 Billaddare

Måste du kunna ladda din telefon medan du kör? På denna plats kommer du kunna hitta billaddare till Nokia 3310 som finns i olika färger och olika varianter att välja mellan. Bland våra billaddare kommer man hitta varianter som är utrustad med flera USB-portar, vilket möjliggör laddning för flera enheter samtidigt. En klar favorit om man åker flera stycken i bilen. Dyk in i vårt utbud idag och köp din billaddare till Nokia 3310 här på Lux-Case.se!

Nokia 3310 Stativ / hållare

Ge din telefon en stabil plats där du aldrig kommer glömma den med ett Nokia 3310 stativ. På denna plats kommer du hitta stativ och hållare till Nokia 3310 som man kan använda som en avlastningsplats för sin telefon när man inte använder den, men också för att bekvämt och enkelt kunna kolla på filmer utan att hålla i den. Ta en titt på vårt sortiment idag och skaffa ditt alldeles egna stativ till Nokia 3310.

Nokia 3310 Laddare

Behöver du en ny laddare till din Nokia 3310? Här på Lux-Case hittar du laddare till Nokia 3310 som finns i en mängd olika versioner som man kan välja mellan. Våra laddare kommer du hitta i olika färger om detta är viktigt för dig, men också så kommer du hitta laddare med unika egenskaper som flera USB-portar. Med en sådan laddare kommer du kunna ladda flera enheter samtidigt med endast EN laddare. Ta en titt bland alla våra laddare och beställ din idag!

Nokia 3310 Hörlurar

Här på Lux-Case kommer du kunna hitta nya hörlurar till Nokia 3310 som finns i en rad olika modeller och versioner. I vårt utbud har vi bland annat trådlösa hörlurar som finns både som in-ear och on-ear modell, beroende på vad man föredrar. Slipp allt trassel med en kabel utan njut helt trådlöst av din musik, och vill du även kunna använda hörlurar för samtal så har vi modeller med en inbyggd mikrofon. Så besök oss idag och beställ dina nya hörlurar till Nokia 3310 från Lux-Case.se!

Nokia 3310 Mini-högtalare

Här på Lux-Case har vi en mängd högtalare som är små och portabla att ta med sig och dom kan man också använda tillsammans med en Nokia 3310. I vårt sortiment av högtalare till Nokia 3310 kommer man hitta varianter som vattentäta portabla högtalare, som är små och enkla att ta med sig och kommer inte gå sönder av lite vattenstänk. Även har vi också högtalare som passar bättre för hemmabruk och eventuella fester. Se till att skaffa din högtalare till Nokia 3310 ifrån Lux-Case och njut av dina favorit låtar tillsammans med dina vänner.

Nokia 3310 Tillbehör

I telefonens förpackning får man inte alltid med en massa tillbehör som man kan behöva. Detta får man ofta komplettera med genom att köpa extra i butiker. Här på Lux-Case kommer du kunna hitta all de tillbehör till Nokia 3310 som du kan behöva för att kunna använda telefonen på ditt sätt och få ut det mesta av den. I vårt utbud har vi allt från kablar och laddare till lite mer udda tillbehör som vantar som man kan använda tillsammans med sin telefon och roliga stativ. Hitta alla tillbehör för Nokia 3310 som du behöver idag!

Nokia 3310 Cykelhållare

Att använda sin telefon medan man cyklar är inte det lättaste att göra. Inte nog med att man ska hålla farten, men också ska man kunna styra cykeln och ha koll på trafiken samtidigt. Men det finns en lösning! På denna plats hittar man cykelhållare till Nokia 3310 där man kan förvara sin telefon medan man cyklar och kunna använda den för vissa funktioner. Våra cykelhållare hittar du i olika färger och olika varianter att välja mellan som kommer ge bra skydd till din telefon. Kolla bland våra cykelhållare till Nokia 3310 idag och använd din telefon fritt medan du cyklar!

Nokia 3310 Kablar

Här kommer du hitta kablar till Nokia 3310 som finns i olika längder, olika färger och olika varianter att välja mellan. I vårt sortiment så kommer man hitta laddningskablar som är förstärka kring hela kabeln så att den inte går sönder så lätt. Även kommer man hitta ljudkablar för att kunna spela musik från en högtalare med hjälp av telefonen, utan att använda Bluetooth. Genom att använda kablar för att koppla samma saker kommer man förbruka mindre batteri men också kunna ladda mycket snabbare än om man gör det trådlöst. Skaffa dina kablar till Nokia 3310 här på Lux-Case idag!

Nokia 3310 Power Banks

Ibland händer det att man använder telefonen lite väl mycket eller glömmer ladda den hemma. Men med en powerbank till din Nokia 3310 så kommer du alltid kunna ladda din telefon vart du än är. I vårt sortiment kommer du hitta en rad olika varianter av powerbanks för Nokia 3310 som du också kan använda till dina andra enheter som laddas upp via USB. Kolla in vårt sortiment av powerbanks idag och köp en så att du alltid kan ladda din telefon vart du än är!