Nokia 3310

Nokia 3310
Nokia 3310

Ikonen är tillbaka med en ny modern look! Äntligen har Nokia skapat en nyversion av den å så populära Nokia 3310 som var telefonen att ha i början av 00-talet. Tiden har gått framåt och teknologin blivit mer avancerad men det är många som är glada att se Nokia 3310 - och med en ny look. Den nya Nokia 3310 kommer med en 2.4-tums QVGA-display med en upplösning på 320 x 240 pixlar. Gällande specifikationer så är Nokia 3310 inte så speciell, den har ett internt lagringsminne på 16 MB vilket du kan utöka med hjälp av ett mikroSD minneskort upp till 32 GB, vilket är otroligt mycket mer än vad den startar med. Du kommer också kunna ta bilder och filma med dess 2 megapixel kamera som sitter på Nokia 3310:s baksida. Det som många har väntat på och nu får är en telefon som kan hålla upp till EN MÅNAD. Med Nokia 3310:s 1200mAh Li-Ion batteri så får telefonen en batteritid som klarar samtal i 22 timmar och kan spela musik upp till 51 timmar! Vi är alla glada över att se en ny version av den legendariska Nokia 3310 och nu kan du handla de skydd och andra tillbehör som du behöver till Nokia 3310 på Lux-Case.se!

Undvik att din telefon får några större skador med hjälp av ett skal! Här på Lux-Case kommer du hitta en mängd olika skal till Nokia 3310 som finns i olika färger och motiv som du kan välja mellan för att styla om din telefon med. Skaffa ett skal till din Nokia 3310 och ha din telefon skyddad mot repor, stötskador och andra vardagliga skador. Vi garanterar att du kommer hitta det skal som du behöver!
Vi kan inte hitta produkter som matchade urvalet.

Nokia 3310 skal

Med telefoner gäller det alltid att man ska vara försiktig för man vill inte tappa sin telefon så att den går sönder och så står man helt utan en telefon och möjligheten att kontakta någon. På Lux-Case kommer du hitta en mängd olika skydd för smartphones och surfplattor, och nu kommer du också kunna handla skal för Nokia 3310. I vårt sortiment kommer du hitta en mängd olika skal som är tillverkade av olika material och med olika färger och motiv som man kan välja mellan för att styla om sin telefon med. Med ett skal till din Nokia 3310 kommer du få ett stabilt skydd för baksida och längs kanterna på telefonen mot repor, stötskador och andra vardagliga skador som kan förekomma, samtidigt som knappar och funktioner på enheten kan användas som vanligt. Så kolla in vårt sortiment av skal för Nokia 3310 och köp ett idag så att du vet att du har ett skydd till din telefon.

Nokia 3310 hörlurar

Musik är en stor del av ens liv, och många lyssnar på musik när man är ute på stan för att få en bättre stund när man är ute. Musiken är en del som gör ens upplevelse mycket bättre, men även så gäller det att man har ett par bra hörlurar så att man får ut mer av musiken - och bra hörlurar kommer du hitta på Lux-Case! Nu kommer du kunna handla hörlurar till Nokia 3310 så att du kan gå runt på stan och njuta av din musik, utan att du stör någon annan. I vårt sortiment kommer du hitta en mängd olika typer av hörlurar i olika modeller som du kan välja mellan. Vi har hörlurar med en inbyggd mikrofon och du kommer också hitta trådlösa hörlurar som ansluts till en telefon via Bluetooth. Du kommer också hitta hörlurar med in-ear design för er som föredrar det, men självklart har vi också on-ear hörlurar för er som tycker bättre om det. Hitta ett par nya hörlurar till din Nokia 3310 och njut av din musik!

Nokia 3310 tillbehör

Lux-Case har ett av Sveriges största sortiment av tillbehör för smartphones och surfplattor, och nu kommer du också kunna handla tillbehör till din Nokia 3310! Du kommer hitta allt du behöver från sportarmband och skärmskydd, till biltillbehör, powerbanks och mycket mer. Kolla in alla våra tillbehör för Nokia 3310 idag och handla allt det som du behöver till din telefon.

Nokia 3310 skal - Lux-Case.se

Lux-Case Nokia 3310 skal och tillbehör https://lux-case.se/nokia-3310.html