Nokia 5

Nokia 5

Nokia är nu tillbaka och man har valt bort deras Windows operativsystem som deras tidigare smartphones hade, men nu använder Android. I februari visade man upp sitt nya tillskott till världen, och en av dessa telefoner var Nokia 5. Den kommer med en 5.2-tums LCD-display med en upplösning på 1280 x 720 pixlar vilket ger en pixeldensitet på 282 pixlar per tum. Inuti Nokia 5 så hittar man en 1.4 GHz quad-core Snapdragon 430 processor och ett 2 GB RAM-minne som ger kraft till telefonen och dess nya operativsystem Android version 7.1.1 (Nougat). Man ett lagringsutrymme på 16 GB vilket känns väl okej, men vill man så kan man använda ett mikroSD minneskort för att utöka minnet upp till 128 GB. Telefonen kommer också med en 3.5mm hörlursingång så du behöver inte tänka på att vilka hörlurar som du använder och med dess 13 megapixel kamera på baksidan och dess framkamera på 8 megapixlar kommer du kunna ta en massa fina bilder och filmer.

Nu när Nokia 5 finns ute på marknaden, så finns också alla de skydd och tillbehör som du behöver för att skydda din telefon och bättre kunna använda den. Här på Lux-Case kommer du hitta skal och fodral för Nokia 5 som du kan använda som skydd för din telefon och med det enorma sortimentet av tillbehör som vi har kommer du garanterat hitta allt du behöver!

Här på Lux-Case kommer man hitta en av Sveriges största utbud av skal, fodral och tillbehör till smartphones och surfplattor, och på denna plats så kommer man hitta skal till Nokia 5! Ett skal är en simpel typ av skydd för smartphones som kommer att skydda den mot repor, stötskador och tappskador längs kanterna och baksidan av telefonen. Skalen till Nokia 5 finns i olika färger och motiv som man kan välja mellan och genom att skalen också finns tillverkade av olika material så kommer även det ge skalet en unik look. Besök vårt utbud av skal till Nokia 5 idag och skyddad din smartphone.
Vi kan inte hitta produkter som matchade urvalet.

Nokia 5 skal

Att använda ett skal till sin smartphone har blivit allt mer av en trend. Nu vill man ha ett skydd till sin smartphone mer än att se hur sin telefon ser ut på baksidan. Här på Lux-Case.se kan du nu självklart handla skal till Nokia 5 som kommer se till så att din Nokia 5 alltid kommer vara hel och fin och fri från repor. Ett skal hjälper även till att skydda telefoner mot slag och stötar, så beroende på hur du tappar din telefon så kommer skalet ta den största delen av smällen. Du kommer kunna välja bland en mängd olika skal till Nokia 5, här på Lux-Case.se, allt mellan färger och mönster på skalen men också vad för material som skalet ska vara gjord av. Gå in och kolla bland våra många skal till Nokia 5 och köp ditt skal idag!

Nokia 5 läderfodral

Vi har även andra skydd här till Nokia 5 som kommer se till att din smartphone inte går sönder, som ett fodral. Med ett fodral till Nokia 5 kommer du kunna använda din telefon till så mycket mer än vad du gör idag.
Våra fodral här på Lux-Case.se är utrustade med ett stativ som gör att du kan kolla på film och ha din smartphone stående utan att du behöver hålla i den, är väldigt praktiskt när man är flera som vill kolla. Även är våra fodral utrustade med ett kortfack där du kan förvara en del av dina viktigaste kort. Alla våra fodral kommer du se i olika färger och mönster som du kan välja mellan för att utsmycka din smartphone och ge dess nya look. Som ett plus så är alla våra fodral gjorda av någon form av lädermaterial, så dom är otroligt sköna att hålla i och känns väldigt exklusiva att kolla på.

Nokia 5 tillbehör

Sist men inte minst så har du som Nokia 5 ägare, möjligheten att handla alla tillbehör till din Nokia 5 som du kan tänkas behöva för att få ut det mesta av ditt telefonanvändande. Du kommer kunna hitta allt från pennor till powerbanks med en enorm kapacitet så att du kan ladda din enhet flera gånger om när du är ute på stan. Kör du mycket bil kan du handla alla biltillbehör för Nokia 5 så att du kan använda din telefon helt lagligt. Gå in och kolla vårt enorma sortiment av skal, fodral och tillbehör till Nokia 5 här på Lux-Case.se och handla allt du behöver idag!

Nokia 5 skal - Lux-Case.se

Lux-Case Nokia 5 skal och tillbehör https://lux-case.se/nokia-5.html