Nokia 6

Nokia 6
Nokia 6

När Nokia visade upp sina senaste smartphones och telefoner i februari 2017 fick man se mobiler i olika prisklasser och med olika specifikationer, deras kraftfullaste som de visade var Nokia 6! Den kommer med en 5.5-tums stor IPS LCD-display som har en HD-upplösning på 1920 x 1080 pixlar vilket ger en pixeldensitet på 403 pixlar per tum. Den är tillverkad av Gorilla® glas för att göra den mer tålig mot eventuella repor. Inuti Nokia 6 så hittar vi en Snapdragon 430 processor och 3 GB RAM som ger den en massa kraft för att snabbt kunna använda dess Android v7.1.1 Nougat operativsystem och spela spel och använda alla appar och program. Du får också ett 32 GB lagringsutrymme som du sedan kan utöka om det inte skulle vara nog, med hjälp av ett mikroSD minneskort upp till 128 GB. Nokia 6 har en 16 megapixel kamera med autofokus för att kunna ta snabba och naturliga bilder, och på framsidan finns en 8 megapixel kamera för att kunna prata bekväma videosamtal och selfies.

Nu kan du här på Lux-Case handla alla de skydd och tillbehör som du behöver till din Nokia 6 för att skydda den mot skador, men också komplettera med de tillbehör som du behöver för att bekvämare kunna använda telefonen på ditt sätt. Välkommen till Lux-Case och vårt sortiment av skal, fodral och tillbehör för Nokia 6!

På denna plats kommer du hitta skal till Nokia 6 som kommer ge ett stabilt skydd för telefonen mot repor och stötskador. Ett skal är ett enkelt och simpelt val av skydd som gör att man kommer kunna använda enheten precis som vanligt och skalet kommer inte ge någon extra bulk till telefonen. Våra skal finns i flera olika färger att välja mellan och skalen finns också tillverkade av olika material att välja mellan. Besök oss idag och beställ ett skal till din Nokia 6 så att du har ett skydd för din telefon mot skador.
Vi kan inte hitta produkter som matchade urvalet.

Nokia 6 skal

Att man ska skydda sin smartphone är ingen nyhet, oavsett om den är ny eller gammal. Använder man en smartphone så är det viktigt att skydda den mot vardagliga skador så att den inte går sönder och blir oanvändbar. Genom att skaffa ett skal till din Nokia 6 kommer du få hjälp att skydda din smartphone mot repor, stötskador och andra vardagliga skador som kan inträffa. Våra Nokia 6 skal kommer du hitta i olika färger och motiv som du kan välja mellan för att styla din telefon med, och de finns även tillverkade av olika material om du är ute efter en specifik typ av skal. Gå in och kolla bland våra Nokia 6 skal och skaffa ett bra skydd till din smartphone.

Nokia 6 läderfodral

En annan typ av skydd som man kan använda till smartphones är ett fodral, som inte bara kommer hjälpa till att skydda din smartphone men också kommer med en del praktiska egenskaper som kan hjälpa dig i din vardag. Fodral är ett populärt val av skydd för att de är utrustade med kortfack och pengarfack där du kan förvara dina extra kort, men även ha lite småpengar för speciella tillfällen. Våra fodral till Nokia 6 kommer du hitta med just dessa egenskaper, och till och med funktionen att använda fodralet som ett stativ för att på ett bekvämt sätt kunna kolla på filmer och videoklipp utan att behöva hålla i telefonen. Våra Nokia 6 fodral finns i olika färger och med olika motiv som du kan välja mellan, och de finns även med olika läder texturer som Litchi läder och Crazy Horse läder. Med ett fodral kommer du få ett skydd runt hela telefonen plus en del praktiska egenskaper. Skaffa ett fodral till din Nokia 6 idag!

Nokia 6 tillbehör

Alla behöver olika typer av tillbehör till sina telefoner beroende på vad de ska göra med dom och vad de tycker om. Här på Lux-Case har vi inte bara ett enormt sortiment av skal och fodral till smartphones och surfplattor, vi har också ett enormt sortiment av tillbehör som man kan använda till smartphones och surfplattor. Äger du en bil? På Lux-Case kommer du hitta billaddare och bilhållare i olika färger och designer som du kan välja mellan, och om du använder din smartphone flitigt så kan du skaffa en powerbank som du också kommer hitta i vårt sortiment. Förutom de redan nämnda produkterna så har vi påsar och väskor, cykelhållare, kablar, hörlurar, högtalare och mycket annat. Skaffa allt du behöver till din Nokia 6 här på Lux-Case!

Nokia 6 skal - Lux-Case.se

Lux-Case Nokia 6 skal och tillbehör https://lux-case.se/nokia-6.html