Nokia 8

Nokia 8

Nu har Nokia släppt sin första slagskepps modell Nokia 8 sedan dem gjorde comeback. Första intrycket är designen och den är helt okej, en ren och normal design som har en 5.3 tums stor IPS LCD skärm med en högupplösning på 1440 X 2560 pixlar, som även kallas QHD och 1440p. Det här ger Nokian en tät pixeltäthet som gör skärmen perfekt.

Kameran på Nokia 8 är med modern med en dubbel kamera på baksidan som är på 13 megapixlar och desamma gäller framåt kameran med, båda har även ZEISS-optik funktion. Sen har Nokia 8 en annan kamera funktion som heter dual-sight-läge och det innebär att du kan ta bild med både fram och baksidan av kameran samtidigt du kan även filma så eller streama live på Facebook och Youtube med några enkla knapp tryck.

Eftersom Nokia 8 är en unik och modern telefon med en snygg design borde man ta hand om den väl genom att investera ett skydd eller något annat tillbehör, allt sådant kan du finna här på Lux-Case i deras bredda sortiment med massor av smart skydd och tillbehör som bland annat skal, fodral, skärmskydd, väskor, hörlurar, högtalare och kablar för att nämna några exempel på vad du kan hitta här. Allt finns självklart i massor av olika unika designer, modeller, färger och märken för att du ska hitta något som passar dig perfekt.

Nokia 8 är en stilren smartphone med en modern design. Har man en smartphone borde man ha något som skyddar den för att vara på den säkra sidan, ett enkelt alternativ är att inhandla dig ett snyggt och säkert skal. Det kan du hitta här på Lux-Case för har dem massor av smarta och moderna skal i deras stora sortiment, här kan du finna allt från genomskinliga skal till skal med unika tryck i 3D, så här borde du garanterat hitta ett skal som passar dig perfekt.
Vi kan inte hitta produkter som matchade urvalet.

Moderna skal till Nokia 8

Nokia 8 är en modern smartphone med en snygg design som man borde skydda och ta hand om, så vill du slippa få massor av skavanker och slitage på din smartphone och behålla den i ny skick? Varför inte investera ett snyggt skal så den alltid är skydda, det kan du göra enkelt genom att titta in här på Lux-Case i deras bredda utbud med massor utav snygga skal, så du kommer garanterat finna ett som är perfekt för dig. För här kan man hitta massor av skal för allas smaker. Du kan välja mellan skal i både moderna färger, unika motiv, hybird skal, olika material, märken och skal med olika funktioner för att nämna några exempel. Så kika in här och fynda dig ett unikt skal så du kan bära din Nokia 8 fullt skyddad.

Fullt beskyddande fodral till Nokia 8

Här har vi ett stort lager med just fodral till Nokia 8, så vill du bära din smartphone optimalt beskydda varför inte titta in här? Nokia 8 är ju en unik och modern telefon som man borde skydda och ta hand om så att du slipper onödiga skavanker och märken, det enklaste du kan göra då är att inhandla dig ett skal, det kan du göra lätt genom att titta in här på Lux-Case och titta igenom deras bredda sortiment, som innehåller massor av fodral som man kan finna i olika material som bland annat äkta läder, skinn och silikon. Ett flertal av fodralen har också någon smart funktion som inbyggda plånböcker, magnetiska lås och är vikbara för handsfree för att nämna några exempel. Fodralen finns i olika märken, unika färger och med motiv så här kommer du garanterat finna ett unikt fodral för just dig. Så vill du bära din Nokia 8 i stil samtidigt som den är optimalt skydda, fynda då ett fodral här idag!

Säkra skärmskydd till Nokia 8

Alla vet nog någon som har en smartphone som har en sprucken skärm, eftersom det är rätt vanligt att skärmarna är i glas och du kan du spricka lätt. Men det finns en smart lösning och det är att investera sig ett smart skärmskydd till din smartphone. Investerar du det kommer din skärm troligt vis hål sig ren och fin samt att du slipper sprickor. Så om olyckan skulle inträffa och du tappar din smartphone kommer den garanterat klara sig bättre än utan skydd. Du kommer också slippa göra något dyrt skärm byte. Titta in här på Lux-Case i deras stora lager med just skärmskydd som finns dem i härdat glas, i HD och som har perfekt passform för att nämna några exempel. Så här kan du enkelt investera dig ett unikt skärmskydd, så kommer du garanterat slippa få slitage och sprickor i skärmen.