Nokia Lumia 1020: skal, fodral och skärmskydd

Skal, fodral och andra tillbehör till Nokia Lumia 1020. Allt för att fullständiga din mobila upplevelse! Lumia 1020 är känd för sin kamera med 41(!) megapixlar, xenon-blixt och LED-lampa för video. Här på Lux-Case kan du köpa skyddande skal till Nokia Lumia 1020, som kan öka livslängden på din kameramobil avsevärt! Ta till exempel ett silikonskal med stötfångande egenskaper, som dessutom ger ett oslagbart grepp om din telefon. Vi har även de andra tillbehören som gör din dag! Hörlurar i alla färger, sladdar för alla slags kopplingar, laddare för alla strömkällor och stativ för alla ytor!


Skal till Nokia Lumia 1020 - Här finns mobilskal av alla typer, i alla kulörer, i alla material. Vi har Sveriges största utbud på mobilskal till Nokia Lumia 1020. Gör din kameratelefon mer långvarig med ett högkvalitativt skyddsskal från Lux-Case.se! Alla skal skyddar din telefon mot repor, damm och smuts, men materialet kan till exempel vara mer eller mindre stötdämpande, hårdare eller mjukare, lenare eller strävare. Allt för att du ska kunna hitta något som passar dig! Om din prioritet är halkfrihet kan du välja ett skal för det! Om du bara vill något blått så har du det ännu enklare för dig.

Läs mer
Visa mindre
chevron-down
Nokia Lumia 1020 Transparent Cover (Flexible) (Pink)

Nokia Lumia 1020 Transparent Cover (Flexible) (Pink)

59,00 SEK Original 69,00 SEK
Nokia Lumia 1020 Displayskydd (3 Stycken)

Nokia Lumia 1020 Displayskydd (3 Stycken)

39,00 SEK Original 109,00 SEK
Nokia Lumia 1020 Displayskydd (5 Stycken)

Nokia Lumia 1020 Displayskydd (5 Stycken)

59,00 SEK Original 129,00 SEK
Nokia Lumia 1020 Displayskydd (Klar)

Nokia Lumia 1020 Displayskydd (Klar)

39,00 SEK Original 69,00 SEK
Hard Shell (Grön) Nokia Lumia 1020 Skal

Hard Shell (Grön) Nokia Lumia 1020 Skal

79,00 SEK Original 169,00 SEK

Fodral till Nokia Lumia 1020:

Letar du efter Nokia Lumia 1020 fodral? Vi har vad du letar efter. Det finns mycket variation när det kommer till Nokia Lumia 1020 fodral. Ett plånboksfodral är det bästa av båda världar och kombinerar både en plånbok och ett flip fodral, så att du kan skippa att ta med båda - samtidigt som du skyddar både bak- och framsidan av telefonen. Plånboksfodral till Nokia Lumia 1020 innehåller en korthållare där du kan förvara dina kort och kontanter, och den stängs med en magnet eller knapp - så att dina mest värdefulla ägodelar alltid är i säkert förvar. Vi har även Nokia Lumia 1020 flip fodral där framsidan viks bak och fungerar då som ett stöd - perfekt för att titta på videos eller bilder utan att behöva hålla din Nokia Lumia 1020 i händerna. Och om du inte kan bestämma dig, eller behöver båda, så har vi Nokia Lumia 1020 2-i-1 magnetiska fodral, vilket är ett plånboksfodral med ett skal inuti - det blir inte mer funktionellt än så! Oavsett vad du vill ha så har vi ett brett sortiment av stilar, mönster och färger. Allting ifrån stilrena och professionella till uttrycksfulla och färgglada. Du kan även hitta ett brett utbud av material till ditt telefonfodral. Vill du ha din Nokia Lumia 1020 i lyxigt äkta läder, eller kanske lika lyxigt PU-läder? Kanske vill du ha någonting lite enklare som ett tyg eller silikonfodral? Vi har vad du letar efter!

Skal till Nokia Lumia 1020:

Letar du efter Nokia Lumia 1020 skal? Då har du kommit till rätt ställe. Ett mobilskal till Nokia Lumia 1020 tillåter dig att hålla det enkelt medan du fortfarande ser till att din Nokia Lumia 1020 är säker. Här hittar du vårt stora sortiment av plast- och silikonskal som sätts fast på telefonens baksida och inte tar upp mycket plats i fickan. Då kan också hitta skal i läder, tyg, nylon, glas - ja, till och med trä! På vissa av våra Nokia Lumia 1020 skal hittar du också en popsocket på skalets baksida, vilket håller telefonen säker och bekväm i din hand. Vi har även ett urval av bumpers, om du vill vara minimalistisk. Du kan hitta våra Nokia Lumia 1020 skal i (nästan) alla färger och mönster du kan tänka dig, allt från mer estetiska och färgrika till enfärgade skal - och om du vill skippa färg och mönster helt och håller så har vi, självklart, genomskinliga skal.

Skärmskydd och tillbehör till Nokia Lumia 1020:

Finns det någonting värre än en repa på din Nokia Lumia 1020 skärm? Se till att hålla din telefon utan repor, skråmor och fläckar med ett Nokia Lumia 1020 skärmskydd. Oavsett om du vill ha ett skärmskydd i härdglas eller plastfilm så är de alltid enkla att sätta på och ta av, och håller alltid din Nokia Lumia 1020 fräsch och ny.

Fodral till Nokia Lumia 1020 - Eleganta, lyxiga fodral till din mobil. Som en plånbok för din smartphone. Variationen som är tillgänglig här är för att du ska kunna hitta vad som känns rätt för just dig. Gillar du läder? Ska fodralets lock kunna vikas till en stödfot? Ska det finnas fickor för kreditkort? Vi ger möjligheterna, du drar nyttan.

Armband till Nokia Lumia 1020. Om du är den sportiga typen som även älskar smarta telefoner och fotografi så har vi en perfekt kombination för dig: din Nokia Lumia 1020 i ett sportarmband från Lux-Case.se. Tillåter dig att ha telefonen nära till hands utan att den är i vägen eller blir nedstänkt av svett!

Påsar, väskor och strumpor till Nokia Lumia 1020 - När du inte använder telefonen är det skönt att låta den vila i en av dessa. Du vet alltid var du har den och påsen, väskan eller strumpan kan hjälpa dig hålla telefonen ren och säker, speciellt i kombination med ett av våra skal.

Skärmskydd - Skyddar skärmen. Inga konstigheter, eller hur? Dra på ett displayskydd från Lux-Case.se och låt det ta emot reporna som annars hade drabbat din display. Vi har perfekta displayskydd till Nokia Lumia 1020 av olika slag. Reflekterande displayskydd, matta displayskydd och displayskydd som minskar betrakningsvinkeln, så du slipper att folk tjuvkikar på vad du sysslar med.

Biltillbehör till din mobil. Äger du en Nokia Lumia 1020 och en bil? Eller åker i någon annans bil ibland? Då har vi precis vad du behöver; biltillbehör till Nokia Lumia 1020! Med hjälp av Lux-Case.se kan du cruisa med stil. Ladda telefonen medan du kör och/eller låt ett stativ hålla den istället för dina ömma fingrar.

Bilhållare och bilstativ för Nokia Lumia 1020. Placera helt enkelt din smartphone i ett av dessa och njut av att kunna hålla händerna på ratten medan din mobil är under din fulla uppsyn, inom lätterhållet räckhåll - Tänk om handsfri körning var lika lätt som handsfritt mobilbruk. Många av våra stativ kan enkelt justeras för att finna det perfekta avståndet och den bästa vinkeln.

Billaddare för Nokia Lumia 1020 tillåter dig att ladda din telefon medan du kör, så du aldrig har slut på batteri när du når din slutgiltiga destination. Vi har ett urval av färger och former på våra billaddare - Har du tur kanske du kan matcha den med mobilskalet?

Stativ och hållare till Nokia Lumia 1020 - Allt som behövs för att montera din telefon i en stående eller halvliggande position var du än befinner dig. För vem vill stå och hålla i telefonen hela dagen? Eller lägga den platt på en bordsyta? Värdelöst, i jämförelse med ett stativmonterad telefon!

Laddare för Nokia Lumia 1020 - Moderna telefoner är fyllda av funktionalitet och enastående hårdvara, men det gör dem också väldigt energihungriga. Det är sällan en telefons batteri räcker mer än ett dygn under normalt bruk. Därför bör du investera i, till exempel, en solcellsladdare för att gå grön. Eller varför inte en strömbank, så du kan ladda precis var som helst?

Hörlurar till Nokia Lumia 1020 - Lumia 1020 har, som alla telefoner idag, ett ljuduttag på 3.5 millimeter. Därför kan vi enkelt bistå med ett brett sortiment av väldigt prisvärda hörlurar till din Nokia Lumia 1020! De har eleganta designer och finns i ett mångfald av färger.

Mini-högtalare är precis som stora högtalare, fast... Mini. Små, praktiska högtalare som är väldigt lätta att ha med sig. Så om du någonsin ska någonstans och någon vill höra din musik, gör dem en tjänst och skaffa en av dessa. Tillåter spontan uppspelning av musik genom högtalare!

Tillbehör till Nokia Lumia 1020 - Här finns alla speciella, lustiga, konstiga, udda accessoarer till Nokia Lumia 1020. Vi har, till exempel, massvis av stylus-pennor för den som inte vill använda fingrarna hela tiden. De finns i många olika färger, så du kan matcha den med mobilskalet, eller bara välja din favorit.

Nokia Lumia 1020 - Cykelhållare. Vad är en cykelhållare för Nokia Lumia 1020? Precis vad det låter som - Något som håller din telefon på plats medan du cyklar. Det är väldigt bekvämt att ha sin telefon klart och tydligt synlig på styret under hela färden. Om du är den äventyrliga typen som utforskar okända områden kan du dessutom använda den för GPS/Maps.

Kablar till Nokia Lumia 1020 för alla förhållanden. Om du vill viga din telefon till en annan enhet behöver du en kompatibel kabel, därför är vi här för att hjälpa dig. Vi erbjuder ett brett sortiment av Nokia Lumia 1020-kablar för ljud, laddning, dataöverföring och allt annat du kan tänkas behöva kablage för.