Nokia Lumia 1020

Nokia Lumia 1020

Skal, fodral och andra tillbehör till Nokia Lumia 1020. Allt för att fullständiga din mobila upplevelse! Lumia 1020 är känd för sin kamera med 41(!) megapixlar, xenon-blixt och LED-lampa för video. Här på Lux-Case kan du köpa skyddande skal till Nokia Lumia 1020, som kan öka livslängden på din kameramobil avsevärt! Ta till exempel ett silikonskal med stötfångande egenskaper, som dessutom ger ett oslagbart grepp om din telefon. Vi har även de andra tillbehören som gör din dag! Hörlurar i alla färger, sladdar för alla slags kopplingar, laddare för alla strömkällor och stativ för alla ytor! Frakten är fri som fågeln!

 

posten

Fri frakt

✔ Dagliga leveranser med Posten

✔ Alla produkter i lager

✔ Enkla returer

tryggehandel

Trygg e-handel

✔ Certifierad av Trygg e-handel

✔ Finansiell stabilitet

✔ För våra kunders säkerhet

 

support

Bra kundsupport

✔ Telefon eller e-post alla vardagar

✔ För våra kunders skull

Nokia Lumia 1020 Skal & Tillbehör

Här har vi en väldigt speciell telefon i Lumia familjen – Det är en Windows-baserad telefon som levereras med en inbyggd version av Windows Office, vilket hjälper dig att hålla dig själv produktiv var du än är. Det råder ingen tvekan om att detta är en telefon utöver det vanliga. Inte bara har vi Nokia Lumia 1020 skal! På Lux-Case.se har vi har ett stort utbud av produkter som är exklusiva för din Nokia, samt ett gäng universella produkter, som tillåter dig åtnjuta dess fördelar även om du blir tvungen att byta telefon. Men först, låt oss ta en titt på vad det är för telefon som vi söker Nokia Lumia 1020 mobilskal till.

 

Det är en väldigt kantig telefon med skarpa linjer, förmodligen försker Nokia att matcha utseendet på gränssnittet i Windows Phone 8 - Som är fylld av kvadratiska rutor. Oavsett om du föredrar runda hörn med mjuka linjer, eller en telefon som är såhär kantig, kan man inte förneka att denna AMOLED-skärm på 4,5'' med en upplösning på 1280 x 768 gör så att WP8 ser riktigt bra ut. Du kan skaffa ett skal till Nokia Lumia 1020 i samma, skarpa stil. Med en AMOLED-skärm är menyn på din telefon helt kristallklar, något som varit efterlängtat sedan den första smarttelefonen. För att bevara skärmens skick kan du använda ett Nokia Lumia 1020 displayskydd.

 

Kameran på den här telefonen är vad som verkligen får den att stå ut i mängden. Den har hela 41 megapixel, vilket är varför det talades om den långt innan den släpptes. En telefon med en riktigt bra kamera kan vara ett grymt alternativ till vanliga smartphones om du gillar att fotografera. För att skydda kameran kan du använda dig av ett Nokia Lumia 1020 skal! Den har optik från Carl Zeiss, optisk bildstabilisering och en Xenon-blixt, utöver alla de vanliga standardfunktionerna. Wow!

 

Här på Lux-Case kan du hitta olika mobiltillbehör till Nokia Lumia 1020 - Vi har åtskilliga mängder av skal, fodral och mobilväskor, så att du kan beskydda din smarttelefon i sann stil! Utbudet är så pass stort att du garanterat hittar något du gillar. Det finns Nokia Lumia 1020 skal i alla färgnyanser du kan föreställa dig, vissa med fantastiska motiv tryckta på bakskalet. Det finns flexibla Nokia Lumia 1020 silikonskal som mer än gärna tar emot varenda smäll som riktas mot din telefon och hårdskal som gladeligen tar emot något som försöker repa den. Som alltid gäller gratis frakt och snygga mobilskal!