Nokia Lumia 1320: skal, fodral och skärmskydd

Ur den expanderande marknaden för prisvärda phablets växer den här smartmobilen från Nokia fram, kanske som en av de främre i ledet? Det är kanske den enda som har Windows Phone 8 Black, förutom sin storebror 1520, som bor en prisklass upp. Vi har mängder av tillbehör, fodral och Nokia Lumia 1320 skal här på Lux-Case.se! Med en skärm på 6” och HD-upplösning fungerar WP8 bättre än på mindre enheter. Speciellt med hjälp av den tvåkärniga processorn på 1.7 GHz och den gigabyte som finns i RAM-minne. Att skydda sin telefon med ett mobilskal till Nokia Lumia 1320 är inte bara en smart investering, utan även ett sätt att uttrycka sig, eftersom skalen finns i många olika varianter. Även Nokia Lumia 1320 fodral kan finnas i varierande utföranden, färger och stilar. Många fler mobiltillbehör till Nokia Lumia 1320 hittar du i sina egna kategorier här; hörlurar, billaddare, stativ, sportarmband – Välj och vraka!


Den produkt som ger mest värde kanske är just mobilskal till Nokia Lumia 1320. De kan ha ett motiv som betyder någonting för dig personligen, de kan ha din favoritfärg, de kan ha ett unikt mönster som ingen annan har och på samma gång gör de din smartphone mycket mer stryktålig. Vare sig du väljer att klä din telefon i ett Nokia Lumia 1320 silikonskal, som är fettresistent och stötdämpande, eller ett hårdskal till Nokia Lumia 1320 av något som polykarbonat, aluminium eller trä, så får du ett gediget skydd och en mycket mer hållbar enhet. De hårdare sorterna har oftast störst variation i utseende och är därmed mest populära, men för maximalt skydd finns det ingenting som slår våra kombinationsskal till Nokia Lumia 1320, som består av både ett hårt och ett mjukt skal i ett - Du får rustningen och stötfångaren på samma gång!

Läs mer
Visa mindre
chevron-down
Displayskydd Til Nokia Lumia 1320 - 3 Stycken

Displayskydd Til Nokia Lumia 1320 - 3 Stycken

69,00 SEK Original 139,00 SEK
Displayskydd Til Nokia Lumia 1320 - 5 Stycken

Displayskydd Til Nokia Lumia 1320 - 5 Stycken

79,00 SEK Original 179,00 SEK
Nokia Lumia 1320 Displayskydd (Klar)

Nokia Lumia 1320 Displayskydd (Klar)

39,00 SEK Original 69,00 SEK
Ambassador (Rosa) Nokia Lumia 1320 Genuint Läderfodral

Ambassador (Rosa) Nokia Lumia 1320 Genuint Läderfodral

179,00 SEK Original 419,00 SEK
Ambassador (Blå) Nokia Lumia 1320 Genuint Läderfodral

Ambassador (Blå) Nokia Lumia 1320 Genuint Läderfodral

179,00 SEK Original 419,00 SEK

Fodral till Nokia Lumia 1320:

Letar du efter Nokia Lumia 1320 fodral? Vi har vad du letar efter. Det finns mycket variation när det kommer till Nokia Lumia 1320 fodral. Ett plånboksfodral är det bästa av båda världar och kombinerar både en plånbok och ett flip fodral, så att du kan skippa att ta med båda - samtidigt som du skyddar både bak- och framsidan av telefonen. Plånboksfodral till Nokia Lumia 1320 innehåller en korthållare där du kan förvara dina kort och kontanter, och den stängs med en magnet eller knapp - så att dina mest värdefulla ägodelar alltid är i säkert förvar. Vi har även Nokia Lumia 1320 flip fodral där framsidan viks bak och fungerar då som ett stöd - perfekt för att titta på videos eller bilder utan att behöva hålla din Nokia Lumia 1320 i händerna. Och om du inte kan bestämma dig, eller behöver båda, så har vi Nokia Lumia 1320 2-i-1 magnetiska fodral, vilket är ett plånboksfodral med ett skal inuti - det blir inte mer funktionellt än så! Oavsett vad du vill ha så har vi ett brett sortiment av stilar, mönster och färger. Allting ifrån stilrena och professionella till uttrycksfulla och färgglada. Du kan även hitta ett brett utbud av material till ditt telefonfodral. Vill du ha din Nokia Lumia 1320 i lyxigt äkta läder, eller kanske lika lyxigt PU-läder? Kanske vill du ha någonting lite enklare som ett tyg eller silikonfodral? Vi har vad du letar efter!

Skal till Nokia Lumia 1320:

Letar du efter Nokia Lumia 1320 skal? Då har du kommit till rätt ställe. Ett mobilskal till Nokia Lumia 1320 tillåter dig att hålla det enkelt medan du fortfarande ser till att din Nokia Lumia 1320 är säker. Här hittar du vårt stora sortiment av plast- och silikonskal som sätts fast på telefonens baksida och inte tar upp mycket plats i fickan. Då kan också hitta skal i läder, tyg, nylon, glas - ja, till och med trä! På vissa av våra Nokia Lumia 1320 skal hittar du också en popsocket på skalets baksida, vilket håller telefonen säker och bekväm i din hand. Vi har även ett urval av bumpers, om du vill vara minimalistisk. Du kan hitta våra Nokia Lumia 1320 skal i (nästan) alla färger och mönster du kan tänka dig, allt från mer estetiska och färgrika till enfärgade skal - och om du vill skippa färg och mönster helt och håller så har vi, självklart, genomskinliga skal.

Skärmskydd och tillbehör till Nokia Lumia 1320:

Finns det någonting värre än en repa på din Nokia Lumia 1320 skärm? Se till att hålla din telefon utan repor, skråmor och fläckar med ett Nokia Lumia 1320 skärmskydd. Oavsett om du vill ha ett skärmskydd i härdglas eller plastfilm så är de alltid enkla att sätta på och ta av, och håller alltid din Nokia Lumia 1320 fräsch och ny.

Stil. Elegans. Lyx. Funktionell. Bling-bling. Om något av dessa ord tilltalar dig så kanske även ett av våra fodral till Nokia Lumia 1320 gör det. Många av fodralen i vårt breda sortiment kan nämligen beskrivas med dem orden. Det är inte bara dess färg du kan välja, utan även detaljer som flipstativ, kortfickor, magnetstängning och smartview-luckor. Många gillar de exklusiva Nokia Lumia 1320 läderfodral av äkta skinn som vi erbjuder, eftersom de ger en fantastisk känsla och doft av genuint läder. Det finns till och med fodral som ser och ut fungerar som en handväska, eller ska jag säga mobilväska?

Den här telefonen släpptes lagom till att nyårslöftet om att motionera blir aktuellt, så varför inte göra det på det smidigaste sättet? Med ett träningsarmband till Nokia Lumia 1320 kan du springa, lyfta, knuffa, hoppa, cykla och kasta utan att lämna ifrån dig telefonen en enda sekund. Du fäster den bekvämt på armen och kan fortsätta använda din touchscreen genom plasten på ditt Nokia Lumia 1320 sportarmband.

Vare sig du har ett skal eller ej så kan det vara fördelaktigt att bära telefonen i en Nokia Lumia 1320 mobilväska, som du här kan hitta i massvis av stilar och kulörer. Allt från simpla strumpor och mobilpåsar till mer funktionella varianter med säker stängning, bärremmar och extra fack. Med en mobilpåse eller mobilväska till din Nokia Lumia 1320 vet du alltid var du har den, samt att den är säker.

Denna phablet har en stor LCD-skärm på 6? som visar upp WP8 i sin fulla prakt, men det vore synd om den blev fylld av fula rispor, sprickor och flottfläckar. Det enklaste och bästa sättet att förhindra det är med ett Nokia Lumia 1320 displayskydd, som blir ett skyddande lager mellan skärmglaset och farorna som vankas runt hörnet. Investera i ett skärmskydd till Nokia Lumia 1320 idag och tacka dig själv imorgon!

Alla som har både en smartphone och en bil kommer oundvikligen använda båda två samtidigt vid något tillfälle och det är då du behöver biltillbehör till Nokia Lumia 1320. Du kan ha din smartphone stadigt monterad i ett bilstativ på instrumentbrädan och samtidigt ha batteriet fyllt med en billaddare till Nokia Lumia 1320. Du behöver inte längre komma fram med ett tomt batteri, eller köra omkring med telefonen i handen och riskera en krock ? Utrusta bilen med fina och praktiska Nokia Lumia 1320 biltillbehör och kör lugnt!

Visst är det härligt att kunna använda sin smartphone på landets långa vägar, men det är klurigt att hålla händerna på ?10 och 2? samtidigt. Det är därför en bilhållare till Nokia Lumia 1320 kan vara till sådan hjälp. Det finns sorter du monterar på instrumentbrädan, medan andra fästes i bilrutan och vissa i luftventilerna eller bak på sätet. Välj den plats som passar dig bäst och vinkla den till din perfekta betraktningsvinkel, så kan du behålla uppsikten med mobilen i ett Nokia Lumia 1320 bilstativ!

Nokia Lumia 1320 Billaddare - Om du ständigt finner dig själv med en varning för lågt batteri så bör du passa på att ladda telefonen vid varje tillfälle och i bilen på väg till jobbet är ett utmärkt läge! Allt som behövs är en billaddare till Nokia Lumia 1320, så kan du spela musiken på högsta volym, samt följa GPS:ens instruktioner och ändå komma fram med ett fulladdat batteri!

Med så smarta telefoner finns det också många användningsområden, vilket leder till många timmar med mobilen i handen. Ge din hand en stunds vila genom att placera telefonen i ett stativ till Nokia Lumia 1320, så kan du fortsätta använda den utan krångel. Extra skönt är det när man har en phablet, som ofta kräver två händer för att användas. Låt en Nokia Lumia 1320-hållare göra jobbet medan du ändå får nyttan av mobilen.

Den här telefonen har ett stort batteri på 3400 mAh, men det behöver ändå laddas ofta. Om din Nokia Lumia 1320 laddare har försvunnit spårlöst, eller om du behöver en extra för att exempelvis ladda på jobbet så har du kommit till rätt kategori. Du kan till och med matcha ditt blåa mobilskal med en blå USB-laddare till Nokia Lumia 1320 ? Eller vilken annan färg som helst!

Att ha en smartphone ger dig inte bara möjligheten att komma åt all världens information, spela spel och se på film var du än är ? Du får även en ny möjlighet att uttrycka dig. Med ett par trendiga hörlurar till Nokia Lumia 1320, som kan matcha skalet, din outfit eller ditt humör så kan du lyssna på vad du vill ? Utan att någon annan vet vad. Sitt på tunnelbanan och avnjut dina favoritlåtar med ett par stiliga Nokia Lumia 1320 In-Ear-hörlurar!

Då och då vill man, istället för att lyssna själv, fylla ett helt rum med sin musik. Då är det perfekt att ha en mini-högtalare till Nokia Lumia 1320 med sig. Det smidiga utförandet gör dem lätta att ha med sig och deras trendiga designer gör dem lätta att visa upp! Starta en spontan fest var och när som helst genom att plocka fram din Nokia Lumia 1320 mini-högtalare och börja pumpa ut musik!

Under den här rubriken finner du en blandad kompott av prylar som kan förhöja upplevelsen med din smartmobil. Mobiltillbehör till Nokia Lumia 1320 innebär många saker - Du kan hitta en stylus som är formad som en fjäder och dessutom fungerar som dammskydd för hörlursuttaget. Du kan hitta ett skruvmejsel-kit för egna reparationer. Du kan hitta ett par rosa vintervantar som fungerar med touch-skärmen. Du kan hitta en reseadapter med Australiensk kontakt. Du kan hitta allt det och många fler Nokia Lumia 1320 tillbehör, inklusive bärremmar med bling-bling!

Om du känner dig belägen att cykla till och från olika platser så har du självklart din smartphone med dig. Om du monterar en cykelhållare till Nokia Lumia 1320 på din tvåhjuling så kan du hålla koll på kartan medan du rullar omkring, du kan ha spellistan under full uppsyn samtidigt som du har båda händerna på styret, du kan fotografera eller filma vägen direkt från sadeln och mycket mer än så! Om du någonsin cyklat med din smartphone så måste du skaffa ett Nokia Lumia 1320 cykelstativ för att maximera upplevelsen.

Teknikens framgång i all ära, kablar till Nokia Lumia 1320 är fortfarande en nödvändighet. Vare sig du ska ladda batteriet, föra över filer, spela upp ljud eller bara vill binda fast någon med USB-kablar till Nokia Lumia 1320 så kan du hitta vad du söker i den här kategorin. Platta eller nylonklädda kablar som inte trasslar, ihopdragbara kablar som tar upp mindre plats, sladdar i alla färger, ljuddelare, förlängningssladdar och alla andra sorters Nokia Lumia 1320-kablar ? Med snabb frakt!