Nokia Lumia 1320

Nokia Lumia 1320
Ur den expanderande marknaden för prisvärda phablets växer den här smartmobilen från Nokia fram, kanske som en av de främre i ledet? Det är kanske den enda som har Windows Phone 8 Black, förutom sin storebror 1520, som bor en prisklass upp. Vi har mängder av tillbehör, fodral och Nokia Lumia 1320 skal här på Lux-Case.se! Med en skärm på 6” och HD-upplösning fungerar WP8 bättre än på mindre enheter. Speciellt med hjälp av den tvåkärniga processorn på 1.7 GHz och den gigabyte som finns i RAM-minne. Att skydda sin telefon med ett mobilskal till Nokia Lumia 1320 är inte bara en smart investering, utan även ett sätt att uttrycka sig, eftersom skalen finns i många olika varianter. Även Nokia Lumia 1320 fodral kan finnas i varierande utföranden, färger och stilar. Många fler mobiltillbehör till Nokia Lumia 1320 hittar du i sina egna kategorier här; hörlurar, billaddare, stativ, sportarmband – Välj och vraka!
Vi kan inte hitta produkter som matchade urvalet.

Nokia Lumia 1320 Skal, Fodral & Mobiltillbehör

För den som vill ha en stor phablet i stil med Nokia Lumia 1520, men i en mer bekväm prisklass kan den här telefonen uppfylla din önskan! Likheterna är många – Skärmen är 6.0” på båda enheterna och kan med fördel hållas fräscha med ett Nokia Lumia 1320 displayskydd. Båda två har stöd för 4G/LTE och storleksmässigt har de nästan samma dimensioner, även om 1320 är ungefär en millimeter tjockare och väger 11 gram mer. Trots att storleken på skärmarna är densamma så är upplösningen på 1320 endast HD istället för Full HD, alltså har den 720 x 1280 pixlar och en pixeldensitet på ~245 ppi. Våra billiga Nokia Lumia 1320 skal är av hög kvalitet och passar perfekt på telefonen, så du slipper vara orolig över att den allvarligt skadas när en olycka sker. Den har en hårddisk på 8 gigabyte, som kan expanderas via microSD med ytterligare 64 GB.

Nokia Lumia 1320 Mobilskal

När det gäller mobilskal till Nokia Lumia 1320 så har vi många alternativ för dig. Beroende på om du vill ha ett hårt skal, ett mjukt skal eller kanske ett Nokia Lumia 1320 kombinationsskal? Vi kan bistå med alla sorter. Vissa som köpt den här telefonen kanske blir besvikna på att kameran endast har 20 MP i upplösning, när storebror har hela 20(!), men det gör den inte mindre värd att bevara med rätt sorts skyddsskal. Den har trots allt ett kraftigt, tvåkärnigt chipset från Qualcomm. Det är Snapdragon S4 med 1.7 GHz och 1 GB i RAM. Slå in hela klabbet i ett Nokia Lumia 1320 mobilskal och du kan sova tryggt om nätterna, eller åtminstone slappna av när du riskerar att tappa den.

Nokia Lumia 1320 Fodral

Lyxa till din smartphone med ett schysst läderfodral till Nokia Lumia 1320, som inte bara skyddar den, utan även ger dig den där härliga känslan av äkta skinn. Med extrafunktioner som flipstativ, luckor för att hålla skärmen säker när den inte används och insydda kortfickor är det inte konstigt att våra Nokia Lumia 1320 fodral är så populära. De är billiga för sin kvalitetsnivå och snygga som bara attan. Telefonen har, som bekant, Windows Phone 8 Black som operativsystem, så varför inte matcha ditt OS med det svarta läderfodralet med magnetstängning?

Nokia Lumia 1320 Tillbehör

Du kan självklart även hitta allt annat som kan behövas för en modern smartphone i form av accessoarer och mobiltillbehör till Nokia Lumia 1320. Om du vill ha ett par snygga hörlurar i samma färg som ditt mobilskal, eller ett sportarmband för gympasset, eller en bilhållare, eller något annat praktiskt tillbehör till Nokia Lumia 1320 så behöver du inte söka längre – Allt det och mycket mer finns här!