Nokia Lumia 1520

Nokia Lumia 1520

Fodral, tillbehör och Nokia Lumia 1520 skal - Allt för att göra upplevelsen med din Nokia komplett. Nokia är numer kända för sina högupplösta kameror och denna är inget undantag med sina 20 MP och Xenon-blixt. Här på Lux case.se kan du köpa skyddsutrustning och öka livslängden på din mobil avsevärt. Ta till exempel ett silikonskal till Nokia Lumia 1520 med stötfångare egenskaper, så får du också ett väldigt bra grepp om den. Det finns nämligen många fördelar med Nokia Lumia 1520 skal! Här finns naturligtvis många andra saker till telefonen. Hörlurar i alla färger, biltillbehör som gör resan till en bris, stativ och laddare för alla ändamål är bara några av de många Nokia Lumia 1520 tillbehör som vi har för dig. Och frakten är givetvis 100% gratis!

 

posten

Fri frakt

✔ Dagliga leveranser med Posten

✔ Alla produkter i lager

✔ Enkla returer

tryggehandel

Trygg e-handel

✔ Certifierad av Trygg e-handel

✔ Finansiell stabilitet

✔ För våra kunders säkerhet

 

support

Bra kundsupport

✔ Telefon eller e-post alla vardagar

✔ För våra kunders skull

Nokia Lumia 1520 skal och tillbehör

Med den här modellen ger Nokia ut sin första så kallade phablet, vilket även är den största Windows-baserade telefonen någonsin! Det är även den första gången vi ser operativsystemet Windows Phone 8 upplöst i Full HD. Det blir intressant att följa utvecklingen framöver, eftersom smartphones går i så många olika riktningar. Alla blåa Nokia Lumia 1520 skal kan vi dock garantera att de hålls relevanta så länge enheten finns! Skärmen är hela 6” stor (på diagonalen) och tillsammans med den höga upplösningen blir allting vackert. Den återger skarpa färger och utmärkta betrakningsvinklar, så skärmen är definitivt värd att bevara med ett genomskinligt displayskydd till Nokia Lumia 1520. Resten av mobilen är framställd i starkt polykarbonat, vilket ger en gedigen, robust känsla. Det går dock alltid att göra den säkrare med ett rött Nokia Lumia 1520 skal!

 

Drivkraften som finns inuti är chippet Snapdragon 800 från Kaliforniens Qualcomm, vilket ger en makalös prestanda med sin centrala processeringsenhet som snurrar i 2.2 GHz över fyra kärnor, Kraits senaste underverk. Den bästa tillgängliga grafikkretsen, Adreno 330, sköter renderingsjobbet. Det finns 2 gigabyte i arbetsminne och allt tillsammans ger en makalös prestanda. Den är värd att skydda med ett grönt mobilskal till Nokia Lumia 1520 som här finnes i mången stil. Din attityd som en förortstjej, storstadsgrabb eller kusin som landet kan reflekteras i ditt schyssta Nokia Lumia 1520 skal. Rosa nyanser finns för de som är kära i skära skydd, andra liknar tjära och är utskärda av silikon eller TPU. Den sortens silikonskal till Nokia Lumia 1520 tar emot smällar som om det vore majskorn på femte maj!

 

Nokia börjar bli kända för sina maffiga mobilkameror och här har vi inget undantag. Det är en 20 MP med Carl Zeiss-optik, autofokus, dubbel LED-blixt och optisk bildstabilisering. Försvara den inbyggda fotoapparaten med ett dekorativt Nokia Lumia 1520 skal som gör utsidan lika vacker som bilderna den tar. Telefonen finns som de andra i Lumia-serien i ett par olika färger, men vi vet alla att det är lätt att tröttna på utseendet, även om den är knallröd. Med vårt massiva utbud av skal till Nokia Lumia 1520 kan du växla utseende varje dag! Matcha ditt skal med kläderna du har på dig, eller humöret ditt sinne befinner sig i, eller varför inte med din jyckes koppel? Om du pratar i telefonen och håller i kopplet i samma hand ser det ut som att du pratar med hunden genom en speciell apparat.

 

Du hittar naturligtvis även en stor mängd av andra mobiltillbehör till Nokia Lumia 1520 så som touchpennor (stylus) i metalliska färger och handledsremmar med bling-bling. Varför inte belöna din telefon genom att sätta ned den i ett praktiskt stativ eller en hållare? För bilen har vi biltillbehör som billaddare och bilstativ, för cykeln finns det cykelhållare för Nokia Lumia 1520. Alla accessoarer du kan tänka dig finns här och eftersom det är Lux-Case.se så får du gratis frakt på alla tillbehör och mobilskal till Nokia Lumia 1520!