Nokia Lumia 1520: skal, fodral och skärmskydd

Fodral, tillbehör och Nokia Lumia 1520 skal - Allt för att göra upplevelsen med din Nokia komplett. Nokia är numer kända för sina högupplösta kameror och denna är inget undantag med sina 20 MP och Xenon-blixt. Här på Lux case.se kan du köpa skyddsutrustning och öka livslängden på din mobil avsevärt. Ta till exempel ett silikonskal till Nokia Lumia 1520 med stötfångare egenskaper, så får du också ett väldigt bra grepp om den. Det finns nämligen många fördelar med Nokia Lumia 1520 skal! Här finns naturligtvis många andra saker till telefonen. Hörlurar i alla färger, biltillbehör som gör resan till en bris, stativ och laddare för alla ändamål är bara några av de många Nokia Lumia 1520 tillbehör som vi har för dig.


Skal för Nokia Lumia 1520 - Snart har väl alla upplevt fasan av att tappa en telefon i golvet eller att upptäcka en repig skärm för att nycklarna som ligger i samma ficka som telefonen har skrapat emot den? Ta din Nokia ett steg längre och skydda den med en elegant och färgstark Nokia Lumia 1520 skal! Vi specialiserar oss på att kunna ge dig de val du förtjänar, så vi köpte in skal i alla former och färger, så att du ska kunna hitta ett skyddskal som passar dig och din stil. Vi har skal gjorda av trä, aluminium, PC plast och silikon, vilket ger optimalt skydd.

Läs mer
Visa mindre
chevron-down
Moberg Nokia Lumia 1520 Fodral - Många Söt Ugglor

Moberg Nokia Lumia 1520 Fodral - Många Söt Ugglor

89,00 SEK Original 209,00 SEK

Fodral till Nokia Lumia 1520:

Letar du efter Nokia Lumia 1520 fodral? Vi har vad du letar efter. Det finns mycket variation när det kommer till Nokia Lumia 1520 fodral. Ett plånboksfodral är det bästa av båda världar och kombinerar både en plånbok och ett flip fodral, så att du kan skippa att ta med båda - samtidigt som du skyddar både bak- och framsidan av telefonen. Plånboksfodral till Nokia Lumia 1520 innehåller en korthållare där du kan förvara dina kort och kontanter, och den stängs med en magnet eller knapp - så att dina mest värdefulla ägodelar alltid är i säkert förvar. Vi har även Nokia Lumia 1520 flip fodral där framsidan viks bak och fungerar då som ett stöd - perfekt för att titta på videos eller bilder utan att behöva hålla din Nokia Lumia 1520 i händerna. Och om du inte kan bestämma dig, eller behöver båda, så har vi Nokia Lumia 1520 2-i-1 magnetiska fodral, vilket är ett plånboksfodral med ett skal inuti - det blir inte mer funktionellt än så! Oavsett vad du vill ha så har vi ett brett sortiment av stilar, mönster och färger. Allting ifrån stilrena och professionella till uttrycksfulla och färgglada. Du kan även hitta ett brett utbud av material till ditt telefonfodral. Vill du ha din Nokia Lumia 1520 i lyxigt äkta läder, eller kanske lika lyxigt PU-läder? Kanske vill du ha någonting lite enklare som ett tyg eller silikonfodral? Vi har vad du letar efter!

Skal till Nokia Lumia 1520:

Letar du efter Nokia Lumia 1520 skal? Då har du kommit till rätt ställe. Ett mobilskal till Nokia Lumia 1520 tillåter dig att hålla det enkelt medan du fortfarande ser till att din Nokia Lumia 1520 är säker. Här hittar du vårt stora sortiment av plast- och silikonskal som sätts fast på telefonens baksida och inte tar upp mycket plats i fickan. Då kan också hitta skal i läder, tyg, nylon, glas - ja, till och med trä! På vissa av våra Nokia Lumia 1520 skal hittar du också en popsocket på skalets baksida, vilket håller telefonen säker och bekväm i din hand. Vi har även ett urval av bumpers, om du vill vara minimalistisk. Du kan hitta våra Nokia Lumia 1520 skal i (nästan) alla färger och mönster du kan tänka dig, allt från mer estetiska och färgrika till enfärgade skal - och om du vill skippa färg och mönster helt och håller så har vi, självklart, genomskinliga skal.

Skärmskydd och tillbehör till Nokia Lumia 1520:

Finns det någonting värre än en repa på din Nokia Lumia 1520 skärm? Se till att hålla din telefon utan repor, skråmor och fläckar med ett Nokia Lumia 1520 skärmskydd. Oavsett om du vill ha ett skärmskydd i härdglas eller plastfilm så är de alltid enkla att sätta på och ta av, och håller alltid din Nokia Lumia 1520 fräsch och ny.

Det mest läckra sättet att förvara och försvara sin telefon är med ett Nokia Lumia 1520 fodral av äkta läder, som har flipstativ för bekvämt användande utan att hålla i telefonen. Kanske det har ett par fickor för dina ID-, bankomat- eller busskort? Kanske det finns en magnetisk flärp som håller fodralet stängt när du itne använder telefonen? Alla våra lyxiga fodral till Nokia Lumia 1520 är av hög kvalitet och håller den säker från sånt som repar och skadar den.

Lättvikts, svettsäkert träningsarmband för Nokia Lumia 1520! Lux case.se har ett stort sortiment av sportarmband till Lumia 1520 så att du snabbt och enkelt kan fästa din telefon till din arm och fortfarande ha den nära till hands när du gymmar, springer eller studsar omkring. Aldrig mer kommer du behöva lämna telefonen i byxfickan under träningen! Använd dessa Nokia Lumia 1520 armband hela passet igenom!

Här hittar du påsar och mobilväskor för din Nokia Lumia 1520! Alla våra väskor och påsar är utformade för att ge din telefon en perfekt passform och hög kvalitet. Lux case.se levererar fem dagar i veckan till din dörr! Ta nytta av det och köp en Nokia Lumia 1520 väska eller påse redan idag!

Skyddsfilm och skärmskydd för Nokia Lumia 1520 - Trött på att oroa dig över din telefons skärm? Ett skal räcker långa vägar för att skydda din mobil, men för att göra skärmen optimalt säker från repor, damm och smuts behöver du ett displayskydd till Nokia Lumia 1520 från Lux case.se.

Äger du en både en bil och en Nokia? I så fall har Lux case.se exakt vad du letar efter - Biltillbehör till Nokia Lumia 1520! Var inte oansvarig nog att tala i telefonen under körning, köp istället ett av våra billiga och bra bilstativ, så kan du använda högtalartelefonen handsfritt och köra säkert!

Det överlägset bästa sättet att använda sin telefon på i bilen är genom att ha den monterad i ett praktiskt och snyggt bilstativ till Nokia Lumia 1520. Helt plötsligt får du total tillgång till din mobil utan att behöva släppa varken greppet om ratten eller blicken från vägen. Installeras lätt på instrumentbrädan, i vindrutan eller på en luftventil och kan justeras för perfekt avstånd och vinkel.

Det finns många olika sorters laddare till smartphones, men vanligast är helt klart USB-laddare. Våra billaddare till Nokia Lumia 1520 använder sig av USB-uttag, men kopplas in i cigarettändaren i din bil, så att du kan hålla batteriet fyllt medan du kör.

Hållare och stativ till Nokia Lumia 1520 - Här hittar du allt du behöver för att montera din telefon var som helst. För vem står och håller telefonen i handen hela dagen? Har du försökt balansera den direkt på ditt skrivbord? Glöm det! Lux-Case.se har stativ och hållare till Nokia Lumia 1520 så att du kan få den perfekta betraktningsvinkeln för din telefon både på jobbet och hemma!

Kan du verkligen ha för många laddare till Nokia Lumia 1520? Vi här på Lux case.se föredrar att kunna ladda våra smartphones i varje rum. Därför erbjuder vi Nokia Lumia 1520 laddare i alla färger och för alla situationer, så din mobil alltid har fulladdat batteri. Om du behöver ström på platser utan el, varför inte överväga en laddare med solpanel?

Nokia Lumia 1520 Hörlurar - Telefoner idag blir bara tunnare och tunnare, vilket vi tycker är fantastisk för den ökade smidigheten. Men tyvärr blir det då svårare och svårare att ha ett par kraftfulla högtalare i mobilen. Lux case.se har ett brett sortiment av hörlurar till Nokia Lumia 1520 så att du kan njuta av din favoritmusik var som helst - när som helst.

Nokia Lumia 1520 Mini-Högtalare - Våra små högtalare är lätta att ta med sig överallt. Om du någonsin kommer att spela upp musik för dina vänner, men har begränsat utrymme, gör dem en tjänst och köp en av våra minihögtalare till Nokia Lumia 1520 redan idag. I gengäld kommer vi att skicka dem till dig.

Tillbehör för Nokia Lumia 1520 - Lux-case.se har ett brett sortiment av tillbehör för din telefon, inklusive pekpennor som fungerar perfekt på pekskärmen. Dessa stylusar finns i alla färger så du kan matcha den med din telefon eller ditt mobilskal. Eller så kan du bara välja din favoritfärg! Det är upp till dig!

Trött på att behöva stoppa din cykel varje gång du använder din telefon? Köp ett cykelstativ till Nokia Lumia 1520 och du kan använda alla dina favoritprogram när du är ute cyklar. Karta, GPS eller en av de många fitnessapps som finns är nu enkelt åtkomna när du är ute på vägen. Ha en trevlig resa med en cykelhållare för Nokia Lumia 1520!

Hitta varje kabel till Nokia Lumia 1520 du någonsin kommer behöva här. Tyvärr är världen inte 100% trådlös ännu, så vi har ett stort och varierat utbud av kablar till Nokia Lumia 1520 så att du kan ansluta till alla slags enheter du kan behöva för att ladda, föra över filer och spela upp ljus.