Nokia Lumia 2520

Nokia Lumia 2520

På den smala marknaden för surfplattor med Windows RT tar Nokia ett stort kliv och vi är redo med högkvalitativa, billiga tillbehör, skal och fodral till Nokia Lumia 2520, den 10.1” stora tablet-PC:n med kraftfull hårdvara. För många är det säkert första gången en Windowsplatta har lockat, men vi på Lux-Case.se diskriminerar inte! Vi har ett stort (och växande) utbud av Nokia Lumia 2520 fodral, skal och tillbehör för att kunden ska kunna få tag på allt som behövs för en stryktålig, attraktiv och funktionell surfplatta. Dessutom erbjuder vi gratis frakt på alla dessa skal, fodral och tillbehör för Nokia Lumia 2520.

 

posten

Fri frakt

✔ Dagliga leveranser med Posten

✔ Alla produkter i lager

✔ Enkla returer

tryggehandel

Trygg e-handel

✔ Certifierad av Trygg e-handel

✔ Finansiell stabilitet

✔ För våra kunders säkerhet

 

support

Bra kundsupport

✔ Telefon eller e-post alla vardagar

✔ För våra kunders skull

Nokia Lumia 2520 Fodral

Det vore självklart en nackdel att tappa sin surfplatta i golvet och spräcka den, men när du har ett Nokia Lumia 2520 fodral så är risken för detta väldigt liten. Risken att du tappar den är fortfarande lika stor, men chansen att den överlever är mycket högre. Du kan välja ett Nokia Lumia 2520 fodral som har framställts av äkta skinn, eller av slittåligt PU-läder, men båda dessa typerna av Nokia Lumia 2520 läderfodral bidrar till tåligheten, elegansen och utseendet hos din surfplatta. En av mina personliga favoritsaker med just fodral till Nokia Lumia 2520 är det inbyggda stativet som många av dem har, det är så bekvämt att kunna flippa upp det när man sitter på ett flygplan, ett tåg eller bara i bilen och slippa hålla i den själv. Färgalternativen på våra Nokia Lumia 2520 fodral sträcker sig från klassiska som svart, brunt och vitt skinn till skrikrosa och illgrönt, så vi har något för alla!

Nokia Lumia 2520 Skal

Visste du att man kan sätta ett Nokia Lumia 2520 mobilskal på sin surfplatta och i ett ögonblick förnya dess exteriör, rent av förvandla den till en moderiktig pjäs? Inte det? Då kan jag tala om för dig att våra Nokia Lumia 2520 skal ökar hållbarheten avsevärt samtidigt som du kan få det trendigaste utseendet på hela gatan. Är du inte en som jagar trender kan du köpa ett billigt Nokia Lumia 2520 silikonskal som är resistent mot fettfläckar och statisk elektricitet, samt har utmärkt stötdämpande effekt. Detsamma gäller våra Nokia Lumia 2520 TPU-skal, vars egenskaper efterliknar silikon väldigt mycket. Du kanske bara vill ha det tuffaste, hårdaste skalet som finns och i så fall har vi utmärkta Nokia Lumia 2520 skal av polykarbonat med bilder av bananer och motiv av märkvärdiga sorter.

Nokia Lumia 2520 Tillbehör

Slutligen har vi resten av alla tillbehör till Nokia Lumia 2520 och visst kan det kännas orättvist att bara ha tre rubriker i den här hjälpande texten, men det finns så otroligt många accessoarer, plus att skalen/fodralen är överlägset mest populära. Så när du har valt ut ditt skal eller Nokia Lumia 2520 fodral kan du vända blicken mot övriga tillbehör! Kanske en touch-penna, ett par vantar med touch-kapacitet eller en kortläsare? Vad sägs om en handledsrem eller ett dammskydd? Detta är ett fåtal av alla Nokia Lumia 2520 tillbehör som finns i vårt sortiment, så ta en titt bland högtalare, hörlurar, stativ och mycket mer!