Nokia Lumia 520 / 525

Nokia Lumia 520 / 525

Nokia Lumia 520 / 525 - Skal och tillbehör - Utrusta den här nya Windows-luren med våra attiraljer! Inget kan öka livslängden på din telefon så lätt som ett skyddande skal till din Nokia Lumia 520 / 525 och här har vi Sveriges största utbud av dem! De finns i olika material, stilar, färger och tjocklekar. Vilket som passar dig bäst beror på vad du söker. Silikonskal, till exempel, är generellt sett mer stötabsorberande än hårda skal. Vi har även biltillbehör så som billaddare till Nokia Lumia 520 / 525.

 

posten

Fri frakt

✔ Dagliga leveranser med Posten

✔ Alla produkter i lager

✔ Enkla returer

tryggehandel

Trygg e-handel

✔ Certifierad av Trygg e-handel

✔ Finansiell stabilitet

✔ För våra kunders säkerhet

 

support

Bra kundsupport

✔ Telefon eller e-post alla vardagar

✔ För våra kunders skull

Nokia Lumia 520

Detta är en av Nokias satsningar på att leverera en fullt duglig smarttelefon till ett extra lågt pris. För under 1500 kronor kan du sitta med en splitterny Nokia Lumia 520 i handen! Det är bara att ta en titt på statistiken och recensionerna för att se om Nokia har uppnått sitt mål med Nokia Lumia 520 – Responsen är positiv! Många lyfter fram hur prisvärd telefonen är och den är i och med Augusti 2013 den bäst säljande Windows Phone-enheten på marknaden!

 

Så vad exakt får man för sina slantar? Telefonen kommer, som sagt, med operativsystemet Windows Phone 8. Övrig mjukvara inkluderar Nokias "digitala lins", som lägger till effekter på foton, Mix Radio och Nokia Music för musik, samt kartappen Nokia HERE. Vad sägs om hårdvaran?

 

Kärnan är en Snapdragon S4, med en dubbelkärnig Krait-processor på 1 GHz. Den har även 512 megabyte RAM-minne, 1430 mAh batteri, 8 GB internminne och plats för upp till 64 GBs microSD-kort. Skärmen är en LCD på 4", med 480x800 pixlars upplösning – Samma teknik som finnes i andra Lumia-modeller tillåter dig att använda skärmen även med vantar på. Kameran har 5 MP och det finns en fysisk knapp för att fotografera på telefonens sida. Där finns även knappar för volym och för att sätta på/stänga av telefonen.

 

Om du redan har införskaffat en av denna smartphones så kan vi nu hjälpa dig att fulländiga din investering. Till att börja med bör du se till att den håller när olyckan är framme – Klä din smarta telefon i ett smart skydd! Vi har behagfulla skal till Nokia Lumia 520, med moderiktiga och intressanta designer. Utöver det har vi massor av andra tillbehör, så som hörlurar i olika färger, laddare för olika tillfällen, stativ som kan monteras på olika vis och mycket mer! Lux-Case.se strävar efter att alltid ha Nordens största utbud och vi bjuder alltid på fraktkostnaden!