Nokia Lumia 530

Nokia Lumia 530

Skal, fodral och tillbehör till Nokia Lumia 530. Här hittar du ett brett sortiment och utbud av Nokia Lumia 530 skal, fodral och tillbehör i hög kvalitet. Skal och fodral är det enklaste skydd som man kan få till din smartphone om du söker efter skydd. Med inbyggt stativ och korthållare samt smartview funktion behöver du knappt ta med dig din handväska längre. Du kan enkelt förvara dina kort i fodralet. Förutom det erbjuder Lux-case andra tillbehör som laddare, högtalare och biltillbehör m.m. Hos oss få du även 100% nöjdhetsgaranti som du kan ta nyttja av när du vill. Kika in och hitta din favorit redan idag!

 

posten

Fri frakt

✔ Dagliga leveranser med Posten

✔ Alla produkter i lager

✔ Enkla returer

tryggehandel

Trygg e-handel

✔ Certifierad av Trygg e-handel

✔ Finansiell stabilitet

✔ För våra kunders säkerhet

 

support

Bra kundsupport

✔ Telefon eller e-post alla vardagar

✔ För våra kunders skull

Skal till Nokia Lumia 530

Nokia Lumia 530 skal. Här kan du finna högkvalitativa skal till Nokia Lumia 530. Ett skal i silikon kan skydda din smartphone från smuts, damm, repor och skador samt är silikon bra som stöd dämpare. Vi erbjuder även plast och aluminium skal och TPU-skal. Ett TPU-skal är framtaget av silikon och plast. Materialet är len och mjukt. Man får riktig bra handgrepp av att hålla det och skalet kommer i flera olika färger och mönster som du kan ta del av. Vi skickar dagligen ut alla beställningar som kommer in innan 17:00 samma dag för snabb leverans. Undrar du över något kan du alltid kontakta vår kundtjänst mellan kl. 10-16 på vardagar.

Fodral, Påsar & Väskor

Fodral till l Nokia Lumia 530. Snygga och trendiga Nokia Lumia 530 fodral med många funktionaliteter finner här hos Lux-case.se. Med flip funktion och fina läder material behöver du inte längre att tänka på repor eller skador den kommer få. Flesta av fodralet kommer med kortförvaring, där du kan enkelt stoppa i dina kort när du vill. Det kan nästan bli ersätt av handväskan. Vissa av fodral har även inbyggt stativ så du kan lätt vända din smartphone till landskaps läge. På så sätt kan det underlätta för dig när du ska se på film, spela spel eller annat. Nokia Lumia 530 Påsar och väskor kommer med snygg design och praktiska utförande. För dig som söker förvaring eller förvaring i säkerhet föreslå vi att du skaffa dig påsar och väskor till Nokia Lumia 530. Vi erbjuder 100% nöjdhetsgaranti för er som är missnöjd med produkten eller har andra förväntningar kan alltid utnyttja den här tjänsten. Handla hos oss idag!

Tillbehör och Gadgets

Här finner du resten av Nokia Lumia 530 tillbehör och gadgets. Praktiska prylar som hjälper ding och din mobil att klara dagen och gör den lite mer spännande. Är det något speciellt som du söker och kan inte hitta i andra kategori, är det mycket möjligt att du finner den här. Tillbehör till Nokia Lumia 530 har vi valt ut av hög kvalitet och bra material. Du kommer hitta det mesta här!. Vi erbjuder enkla returer och flera betalnings alternativ. Handla online hos Lux-case.se redan idag och få FRI FRAKT hem till din dörr inom 1-3 dagar!