Nokia Lumia 620

Nokia Lumia 620

Nokia Lumia 620, har nästan fler likheter med Lumia 920 och 820 än med Lumia 610. Det gjordes omfattande uppgraderingar om man lägger den sida vid sida om sin föregångare. Lumia 620 har en 1.0GHz Dual core processor, 5 megapixel kamera med autofocus och LED-blixt. Och för att vara en av de billigare telefonerna i Nokias arsenal är det inte alls dåligt! Men här på Lux-Case säljer vi inte telefoner, vi säljer allt du behöver för att du inte ska behöva köpa en ny telefon! Vi har skal, fodral och tillbehör som passar perfekt till din Lumia 620. Vi rekommenderar även alla att köpa ett slitstarkt displayskydd, då detta skyddar från repor, slag och smuts. Alla dina köp skickas direkt hem till dig med frakten betald!

 

posten

Fri frakt

✔ Dagliga leveranser med Posten

✔ Alla produkter i lager

✔ Enkla returer

tryggehandel

Trygg e-handel

✔ Certifierad av Trygg e-handel

✔ Finansiell stabilitet

✔ För våra kunders säkerhet

 

support

Bra kundsupport

✔ Telefon eller e-post alla vardagar

✔ För våra kunders skull

Nokia Lumia 620 Skal

Den populära och högt betygsatta Nokia Lumia 620 är ett gott exempel på en bra smartphone som kör Windows Phone 8 OS. Med många års erfarenhet av skräddarsydda skal och fodral för Nokia-telefoner är Lux-Case.se glada att kunna erbjuda dig vår nya serie av silikon- och hårdplastskal för Nokia Lumia 620. Då Lumia 620 redan kommer i ett intressant utbud av färger (inklusive lime grön, orange, magenta, gul, cyan, vit och svart), hos Lux-Case hittar du ännu fler färgscheman att ge din Lumia 620 ett nytt och unikt utseende. Andra orsaker till att du kanske vill köpa ett nytt skal eller fodral är att ge din dyrbara smartphone mer skydd mot stötar och slag.

Lux-Case har så mycket mer än bara skal och fodral, vi rekommenderar alla smartphone ägare att investera i ett displayskydd också. Våra professionella skärmskydd hämmar inte skärpan eller tryckkänsligheten på din Nokia Lumia 620 skärm, men förhindrar att repor och smuts finner vägen till din skärm! 

Oavsett om du är en nybliven ägare till en Nokia Lumia 620 eller om du har haft telefonen ett tag, så kan du vara på jakt efter andra användbara tillbehör till din telefon. Vi erbjuder ett stort sortiment av högkvalitativa, Nokia-kompatibla tillbehör såsom USB-kablar, laddare, powerbanks, billaddare, stativ, högtalare, hörlurar, touch-pennor, reseadaptrar, USB till mikro-USB kablar och mycket mer.  Hittar du inte det du söker? Kontakta våran vänliga och kunniga kundtjänst som gärna hjälper dig. Beställ före 17:00 för leverans samma dag!