Nokia Lumia 625

Nokia Lumia 625

Om du har snappat upp en Lumia 625, budgetluren med den stora skärmen, så vill du såklart rusta upp den med allehanda tillbehör. Här kan du hitta alla slags tillbehör, fodral och mobilskal till Nokia Lumia 625. Med ett skyddande skal blir din telefon mer tålig och stänger ut allt damm. Om du så föredrar kan du istället klä den i ett elegant läderfodral, eller kanske i en mobilväska till Lumia 625? Kör med din smartphone som kompanjon genom att montera ett bilstativ på instrumentbrädan och ladda den på samma gång med en billaddare till Nokia Lumia 625. Fri frakt på alla tillbehör!

 

posten

Fri frakt

✔ Dagliga leveranser med Posten

✔ Alla produkter i lager

✔ Enkla returer

tryggehandel

Trygg e-handel

✔ Certifierad av Trygg e-handel

✔ Finansiell stabilitet

✔ För våra kunders säkerhet

 

support

Bra kundsupport

✔ Telefon eller e-post alla vardagar

✔ För våra kunders skull

Nokia Lumia 625 Skal

Nokia har redan bevisat att det går att göra en fullduglig Windows-telefon utan att någon behöver spränga sin budget och Lumia 625 är ännu ett exempel. Denna "uppgradering" i Lumia 6xx-serien är här för att erbjuda en större skärm och 4G-anslutning. Med samma plasthölje som täcker baksidan och kanterna påminner den en hel del om Lumia 620, de erbjuds i samma fem färger – Grön, gul, röd, svart och vit.

 

Skärmen är hela 4.7", precis som Google Nexus 4. Den har dock en betydligt lägre upplösning – 480 x 800 pixlar, vilket ger en pixeltäthet på ungefär 199 ppi. Här blir det tydligt att det är en billigare modell. Är det en skarp skärm du söker får du helt enkelt punga ut med mer kosing.

 

Vad som får den här gulliga luren att ticka är ett Snapdragon-chip från Qualcomm, med en tvåkärnig processor från Krait som är klockad till 1.2 GHz. Grafikkretsen Adreno 305, 512 MB i RAM-minne och 8 GB för lagring utgör resten av hårdvaran. Kamerans 5 MP och grundläggande funktioner är föga imponerande, men du kan fortfarande ta dugliga bilder och filma i Full HD.

 

Genom butiken på Lux-Case.se kan du göra din telefon fullständig. Köp till alla de tillbehör och den kringutrustning som behövs, som du vill ha eller som bara lockar! Till att börja med föreslår vi ett beskyddande mobilskal till din Nokia Lumia 625 – Här kan du hitta blåa, lila, rosa, turkosa skal. Bruna, svarta, gråa, vita, gula skal och mer därtill! Skal med lustiga tryck på - Skal med blommor, fjärilar, figurer, brudar, stjärnfall, mönster, psykedeliska spiraler, ränder, prickar, kurvor och mer!

Nokia Lumia 625 Fodral

För den som vill ha något mer "classy" har vi fodral av t.ex. svart, brunt, vitt, grått, blått, lavendelfärgat eller grönt läder, som kan stängas för att hålla skärmen säker när du inte använder telefonen. Det finns sorter med inbyggda stativ och fickor för dina bank-, ID- eller kreditkort.

 

Om du har en sådan här färgglad mobil så kanske du vill ha alla tillbehör i samma färg? Eller blanda hej vilt? Vi bistår med så många alternativ som möjligt, för din skull. Du kan ha en grön Nokia Lumia 625 med ett grönt skal, en grön USB-laddare med grön USB-kabel och gröna hörlurar – Om du så önskar.

 

Vi erbjuder gratis frakt på alla tillbehör till Nokia Lumia 625, samt 30 dagars öppet köp och ett support-team som är redo för dina frågor vardagar mellan 10:00 och 16:00.