Nokia Lumia 630 / 635

Nokia Lumia 630 / 635

Tillbehör, fodral & skal till Nokia Lumia 630/635 online hos Lux-Case.se – Där du hittar alla mobiltillbehör du någonsin kommer behöva! Förslagsvis börjar du med att köpa ett Nokia Lumia 630/635 skal av silikon eller TPU, som är flexibla material och således kan minska kraften som uppstår vid en stöt eller ett fall. Du kan även använda ett Nokia Lumia 630/635 fodral för att uppfylla samma funktion. Det är goda nyheter för dig som gillar äkta läder och att ha en plånbok i ditt fodral eller mobilskal! Sedan kan du fylla i behovsluckorna med övriga Nokia Lumia 630/635 tillbehör, från hörlurar och mini-högtalare till bilhållare och sportarmband!

 

posten

Fri frakt

✔ Dagliga leveranser med Posten

✔ Alla produkter i lager

✔ Enkla returer

tryggehandel

Trygg e-handel

✔ Certifierad av Trygg e-handel

✔ Finansiell stabilitet

✔ För våra kunders säkerhet

 

support

Bra kundsupport

✔ Telefon eller e-post alla vardagar

✔ För våra kunders skull

Nokia Lumia 630 / 635 Skal

Ta tillfället i akt och köp mobilskal till din Nokia Lumia 630 eller 635, så har du en telefon som är, garanterat, mer varaktig. Med ett Nokia Lumia 630/635 skal får den även uppleva en ny färg, ett nytt mönster eller ett nytt material omkring sig. Vi har valt att sammanslå dessa två modeller och dess mobilskal, eftersom de i princip är två versioner av samma telefon. Du kan alltså använda Nokia Lumia 630 skal på exakt samma vis som dina Nokia Lumia 635 skal, då de har samma dimensioner och hårdvara. Det enda som skiljer dem åt är att 635 har 4G/LTE. Goda nyheter, då utbudet i princip fördubblats i och med denna nyhet! Här kan du köpa billiga skal till Nokia Lumia 630/635 med fri frakt, av slitstarka material som silikon, TPU och plast. Många av mobilskalen har intressanta dekorationer, som kan gå kors och tvärs över telefonen, kan bilda komplexa mönster på ditt Nokia Lumia 635 skal eller bara ge den ett lager av glittrande bling-bling!

Nokia Lumia 630 / 635 Fodral

Om skal inte är din favorittyp av mobilskydd så kan du även prova på ett fodral till Nokia Lumia 630 och 635, vars utsökta kvalitet kommer att ge dig personlig njutning samtidigt som din smartphone blir mer hållbar. Du kan välja ett Nokia Lumia 630 fodral som är 100% framställt i äkta läder och har en textur som påminner dig om en hiskelig varelse, genom att imitera ormskinn eller krokodilskinn. Gör det smarta valet och ta ett Nokia Lumia 635 fodral med grymma finesser, t.ex. en insydd plånbok att stoppa dina bank- och ID-kort i, ett flip-stativ som stöttar din mobil när du inte längre orkar hålla i den, en bärrem som låter dig använda fodralet som handväska eller kanske smartview för att svara på samtal genom fodralet? Alla Nokia Lumia 630 / 635 fodral får gratis leverans från Lux-Case.se!

Nokia Lumia 630 / 635 Tillbehör

Avrunda din beställning med några schyssta mobiltillbehör till Nokia Lumia 630 / 635. Dessa omfattar många kategorier, men i princip allihop finns i åtskilliga färger och stilar, så du kan matcha dem med ditt skal eller fodral. Ta ett par schyssta hörlurar som passar ihop med ditt mobilskal, en USB-kabel och USB-laddare i samma färg, samt ett sportarmband för smart-gymma. Ekipera ditt fordon med våra Nokia Lumia 630/635 biltillbehör, eller köp en radiostyrd bil till telefonen från våra gadgets!