Nokia Lumia 800

Nokia Lumia 800

Lumia 800 var den första Nokia telefonen som kördes på Windows Phone OS och Nokias sammarbete med Microsoft var ett fauktum. Den släpptes i Oktober 2011, vilket gör mobilen något gammal i dagsläget. Men med den nylanserade Windows Phone 7.8 fräshas telefonen upp oerhört. Hur som helst är det bra att skydda sin telefon på bästa sätt! Våra Nokia Lumia 800 skal, displayskydd och fodral är alla utförmade specifikt för din telefon och du har full tillgång till alla kontakter, knappar och kameran. Glöm inte att alla dina beställningar skickas hem till dig utan extra kostnad!

 

posten

Fri frakt

✔ Dagliga leveranser med Posten

✔ Alla produkter i lager

✔ Enkla returer

tryggehandel

Trygg e-handel

✔ Certifierad av Trygg e-handel

✔ Finansiell stabilitet

✔ För våra kunders säkerhet

 

support

Bra kundsupport

✔ Telefon eller e-post alla vardagar

✔ För våra kunders skull

Nokia Lumia 800

Nokias första Windows Phone-baserade mobiltelefonen, som släpptes hösten 2011. Utseendemässigt påminner den om Nokia N9, fast med en egen knapp för fotografering. Insidan är dock väldigt annorlunda; förutom operativsystemet så är processorn ny och det följer med en app med kostnadsfri "turn-by-turn"-navigering.
På Lux-Case.se har vi allt för att göra din Nokia Lumia 800 komplett. Vi har skal, fodral, armbandshållare, vattentäta påsar, vanliga påsar, ovanliga påsar, bilhållare, laddare, billaddare, solcellsladdare, hörlurar – allt! Om du känner att du vill öka din telefons livslängd så kan du köpa skärmskydd och skyddsskal hos oss. Varför inte ta ett par stycken och byta färg efter dagens plagg eller humör? Ett för kontoret och ett för fest? Hursomhelst får du GRATIS frakt och garanterat lägsta pris. Hittar du ett lägre pris så ger vi dig detsamma! Vi håller en hög kvalitetsstandard och om du trots allt inte är nöjd så gör vår support allt för att våra kunder ska vara nöjda och glada!