Nokia Lumia 820

Nokia Lumia 820

Nokia Lumia 820, efterträdaren till Nokia 800. Men 820 delar nästan fler likheter med Nokia Lumia 920an. Båda kan köra Windows Phone 8, de har tillgång till LTE-nät och kan laddas via trådlösa laddningsstationer, skillnaden är dock att 820 har plats för MicroSD-kort och kan således ha upp till 64GB mer minne! Då Lumia 820 utrustats med en avtagbar baksida så innebär det många fler valmöjligheter när det gäller skal och skydd! Vi har allt från baksidor, skal, fodral och en mängd olika universaltillbehör för din Nokia! Alla dina köp skickas hem till dig helt utan extra kostnad!

 

posten

Fri frakt

✔ Dagliga leveranser med Posten

✔ Alla produkter i lager

✔ Enkla returer

tryggehandel

Trygg e-handel

✔ Certifierad av Trygg e-handel

✔ Finansiell stabilitet

✔ För våra kunders säkerhet

 

support

Bra kundsupport

✔ Telefon eller e-post alla vardagar

✔ För våra kunders skull

Nokia Lumia 820

Uppföljaren till Lumia 800 släpptes hösten 2012 och har en del förbättringar över lillebror - Den kör Windows Phone 8 istället för 7.5, har en ny tvåkärnig processor på 1.5 GHz, större skärm och bättre kamera. Många säger att detta fortfarande är det bästa valet bland Windows-baserade telefoner, en kombination av prisvärdighet och funktionalitet. Den liknar föregångaren i design, men är något större och har ett utbytbart skal på baksidan.
Vi på Lux-Case.se har ett urval av dessa utbytbara skal, samt större, mjukare skal som även skyddar telefonen från stötar och fall. Vår kollektion finns i många olika färger, som: rosa, rött, blått, gult, svart, vitt, turkost, grönt, brunt och självklart i olika nyanser. Vi har även exklusiva läderfodral. Kombinera detta med ett displayskydd så kan din telefon överleva betydligt längre! Vi har även en stor mängd påsar, väskor, stativ, laddare och andra tillbehör. När du hittat skal i dina favoritfärger kan du köpa matchande hörlurar hos oss.