Nokia Lumia 920

Nokia Lumia 920

Lumia 920 är en av Nokias senaste mobiler, som är fullproppad med godsaker. Med en Dual-Core 1.5GHz Snapdragon S4-processor, en Pureview-kamera på 8.7 megapixel, trådlös laddning och en 4.5-tums skärm så kan man lätt säga att Nokia Lumia 920 är en kraftfull mobil som stärkte Nokias image och säkrade företagets framtida plats bland de stora smartphone-tillverkarna. Därför är vi stolta över att kunna erbjuda ett ständigt växande sortiment för din Nokia Lumia 920. Vi har skal och fodral i en mängd olika färger och motiv, för att du ska kunna hitta något som passar just dig!

 

posten

Fri frakt

✔ Dagliga leveranser med Posten

✔ Alla produkter i lager

✔ Enkla returer

tryggehandel

Trygg e-handel

✔ Certifierad av Trygg e-handel

✔ Finansiell stabilitet

✔ För våra kunders säkerhet

 

support

Bra kundsupport

✔ Telefon eller e-post alla vardagar

✔ För våra kunders skull

Nokia Lumia 920

Detta är Nokias flagskepp, med Windows Phone 8, 32 GB lagringsutrymme, en dubbelkärnig processor på 1.5 GHz och en 4.5" display med "Gorilla Glass". Telefonen stödjer trådlös laddning via induktion – den kan laddas genom att placeras på en laddningsyta. Kameran innehåller allt det senaste inom Nokias PureView-teknologi och dess flytande lins gör det möjligt för den att ta in fem gånger mer ljus än andra mobilkameror. Det betyder att man kan ta skarpa, ljusa bilder utan blixt även inomhus och på natten.

På den Svenska marknaden finns telefonen i gult, rött, svart och vitt. Vill du ha en annan färg? Då kan vi på Lux-Case.se hjälpa dig – Vi har massor av skal i olika färger till din Nokia Lumia 920! Välj mellan plast, silikon och läder. Vill du ha något elegant och enkelfärgat eller någon intressant design? Vi har något för alla smaker och variation förnöjer! Ingenting varar för evigt, men med ett av våra beskyddande mobilskal kan du åtminstone få din Lumia 920 att vara längre! Vi garanterar lägst pris, så om du hittar ett lägre pris för samma produkt kan vi match det! Alltid kostnadsfri frakt från Lux-Case.se