Nokia Lumia 925

Nokia Lumia 925

Tillbehör och skal till Nokia Lumia 925 - Förse din telefon med kringutrustning, öka livslängden och ge den ett exklusivt utseende. Vi bjuder på frakten, oavsett orderstorlek.

 

posten

Fri frakt

✔ Dagliga leveranser med Posten

✔ Alla produkter i lager

✔ Enkla returer

tryggehandel

Trygg e-handel

✔ Certifierad av Trygg e-handel

✔ Finansiell stabilitet

✔ För våra kunders säkerhet

 

support

Bra kundsupport

✔ Telefon eller e-post alla vardagar

✔ För våra kunders skull

Nokia Lumia 925 Skal & Fodral

Denna smartphone från Finlands stolthet, Nokia, kör Windows Phone 8 som operativsystem. Den släpptes lös inför världen i Maj 2013, som en alternativ version av Nokia Lumia 920. Runt hela telefonen är en metallram som även fungerar som telefonens antenn. Den är lättare än 920:an, är utrustad med en dubbelkärnig processor på 1.5 GHz och en 4.5-tums AMOLED-skärm med superkänslig touch-teknik, vilket ger användaren en snabb och tilltalande upplevelse. Sätt på ett fint skal till Nokia Lumia 925 för att hålla den säkrad.

En av huvudfunktionerna med den här smidiga luren är kameran – 8.7 MP med Carl Zeiss-objektiv - Och dess nya "Nokia Smart Camera"-teknik. Vad innebär det? Jo, istället för att bara ta en bild, som kan bli dålig eller tages precis när någon blundar, etc. så tar kameran tio bilder i snabb följd. Ett fodral till Nokia Lumia 925 Du kan, till exempel, fotografera något i rörelse och få bilderna som stillbilder ur en animering, eller samanställa alla bilder till en.

Om någon skulle blunda kan du enkelt kombinera bilden med en tidigare i serien som togs innan personen hann stänga ögonen. Om julgranen skulle välta i samma ögonblick som du tar årets julkort kanske du kan ställa den upp igen i efterhand! Fler effekter är inbyggda, du får helt enkelt utforska själv och leka med alla valmöjligheter!

Här på Lux-Case.se hittar du allehanda tillbehör, fodral och mobilskal till din Nokia Lumia 925! Vi har skal till din älskade telefon i regnbågens alla färger (plus rosa), så vare sig du gillar knallgult, lila, becksvart eller någon annan färg kan du hitta ett beskyddande hölje som faller just dig i smaken och reflekterar en del av din egen personlighet. Kombinera gärna skalet med ett displayskydd!