Nokia Lumia 929

Nokia Lumia 929

En smartphone är finurlig i sig, men för att maximera dess funktionalitet och stilmässiga utseende krävs det charmiga, eleganta, praktiska tillbehör, fodral och skal till Nokia Lumia 929. Här kan du metodiskt gå igenom vartenda skal och jämföra specifikationer, eller gå på magkänslan och ta det mobilskal som fångar din blick. Det är alltid kul att få ny färg på telefonen och med fri frakt kan du uppdatera ofta! Föredrar du att ha läder omkring luren? Då passar ett Nokia Lumia 929 fodral bättre för dig. Det finns många andra tillbehör, så ta gärna en titt i butiken.

 

posten

Fri frakt

✔ Dagliga leveranser med Posten

✔ Alla produkter i lager

✔ Enkla returer

tryggehandel

Trygg e-handel

✔ Certifierad av Trygg e-handel

✔ Finansiell stabilitet

✔ För våra kunders säkerhet

 

support

Bra kundsupport

✔ Telefon eller e-post alla vardagar

✔ För våra kunders skull

Nokia Lumia 929 Skal

Denna högpresterande telefon från Nokia kommer med en 5” skärm I Full HD. Du kan öka livslängden på din smartmobil med hjälp av ett gult skal till Nokia Lumia 929. Plocka ut dina favoritfärger, det bästa och starkaste materialet eller ett tilltalande motiv. Med ett grönt mobilskal blir din telefon genast mer personlig. Om du väljer ett blått Nokia Lumia 929 skal av TPU eller ett rött av silikon så tål den fler smällar, i och med att de materialen är flexibla och absorberar en stor del av kraften från slag/fall. Dessutom kan du köpa ett lila TPU-skal eller ett rosa Nokia Lumia 929 silikonskal i din favoritnyans billigt hos Lux-Case.se! Om du vill ha ett leopardmönster eller en bild av en måne i nattskyn så är det större chans att du finner dem bland våra skal av plast. Deras platta bakskal lämnar gott om rum för vackra bilder.

Nokia Lumia 929 Fodral

Medan skalen gör jobbet utan att täcka skärmen så kan ett brunt fodral till Nokia Lumia 929 omge hela telefonen och således skydda även din display. Dessutom är många tillverkade av högkvalitativt, lyxigt äkta läder och har en cool textur likt ormskinn. Vare sig du väljer ett läderfodral eller ett Nokia Lumia 929 fodral med flip så har du ett extravagant mobilskydd och i många av fodralen även en plånbok. På så vis kan du använda ditt mobilfodral som handväska. Det finns svarta fodral, vita, beige och orange-färgade för att bara nämna ett par stycken. Flippa upp luckan när du använder mobilen och låt den skydda skärmen när du inte använder den. Köp ett fodral med smartview om du vill kunna se vissa detaljer även när luckan är stängd, det är både smart och smidigt.

Nokia Lumia 929 Tillbehör

Tillhandahåll tillbehör till din Nokia Lumia 929 för att sätta den apart från vanliga smartphones. Med rätt mobiltillbehör har du ökad funktionsmöjlighet, hållbarhet och personlig stil. Köp ett par hörlurar i samma färg som ditt mobilskal och kombinera med ett displayskydd. Avrunda ekipaget med stativ, sportarmband och biltillbehör för en komplett telefonupplevelse. Vi hjälper dig att åstadkomma detta höga mål genom att erbjuda gratis frakt på alla mobiltillbehör. Det spelar ingen roll om du beställer ett eller 100, du får alltid frakten gratis.