Nokia X

Nokia X

När det är tillbehör, fodral & skal till Nokia X som står på agendan är det Lux-Case.se som bistår med lösningar! Vi är kända för vårt stora sortiment av mobilskal, som kommer i varierande kulörer, stilarter och framställningsmaterial. Dessa används både för att ge nya utseenden åt din smarttelefon och för att göra den mer stryktålig. Detta för att förhindra att olyckor gör permanent skada. Omvandla telefonens yttre med ett lyxigt Nokia X fodral i en lyxig stil om du inte föredrar läder över den silikon eller plast som ett Nokia X skal oftast består av. Du får fri frakt på alla mobiltillbehör, skal och fodral till Nokia X! Har du den andra telefonen i serien, Nokia XL, kan du gå vidare genom att klicka här.


 

posten

Fri frakt

✔ Dagliga leveranser med Posten

✔ Alla produkter i lager

✔ Enkla returer

tryggehandel

Trygg e-handel

✔ Certifierad av Trygg e-handel

✔ Finansiell stabilitet

✔ För våra kunders säkerhet

 

support

Bra kundsupport

✔ Telefon eller e-post alla vardagar

✔ För våra kunders skull

Nokia X Skal

Denna Nokia-telefon är annorlunda I och med att den har en version av Android OS, som specialdesignats för att likna Windows Phone. Skydda denna korsning med ett skal till Nokia X av polykarbonat, med ett moderiktigt zebramönster eller en glad och trevlig färg! Föredrar du mobilskal av mjuka material som silikon så får du en ökad stötdämpning utöver den sköldande effekten som skalen har. Det är en av anledningarna till att silikonskal och Nokia X TPU-skal är så populära, tillsammans med det faktum att de är halksäkra. Däremot har plast-skalen en större valmöjlighet bland motiv och dekorationer. Gillar du bling-bling kan du kanske hitta ett luxuöst mobilskal med smycken på. Föredrar du något billigt och funktionsdugligt skal så har vi det med! Din favoritfärg finns säkert fångad i ett av våra mobilskal till Nokia X, så du kan fixa skalet i samma färg som din favorittröja. Skalet sätter stopp för skurkar som repor och damm, så du kan hålla telefonen strålande fin.

Nokia X Fodral

Det mer exklusiva sättet att vidmakthålla sin smarta mobil på är med ett av våra exekutiva fodral till Nokia X av äkta läder, neopren, jeanstyg eller starkt PU-läder. Fodralen är inte bara ofantligt snygga och ger dig en stryktålig telefon – De är även utrustade med extrafunktioner! De flesta har något slags stativ inbyggt, en del har en fiffig plånbok att förvara bankkort i, vissa är rent av en handväska för din telefon. Vad som gör det till ett fodral är att det är heltäckande, med en lucka som kan öppnas/stängas över skärmen. Ett Nokia X fodral med en sådan lucka kallas oftast för någon form av flip, eftersom luckan ”flippas” upp, ner, eller i sidled. Ditt läderfodral kan ha en intressant yta som liknar krokodilskinn, en fotboll eller grynig litchifrukt. Välj en unik och ändamålsenlig kombination av alla dessa egenskaper för det bästa möjliga fodralet för dig!

Nokia X Tillbehör

Du kan såklart även förse din smarta enhet med förunderliga tillbehör till Nokia X, så som hörlurar och mini-högtalare för att lyssna på musik/podcasts. Ett viktigt mobiltillbehör är de försvarande displayskydd som håller skärmen på din Nokia X trygg. Dessa skärmskydd blockerar reporna som annars hade nått glaset. Vidare kan du använda olika tillbehör för att öppna mobilen, för att utsmycka den eller för att använda den under märkliga omständigheter. Alla Nokia X tillbehör får fri frakt!