Oneplus 5

Oneplus 5
Oneplus 5

Oneplus 5 har tagit marknaden med en storm och konkurrerar redan med dem största märken som bland annat LG, Sony och Samsung. Med sin kraftfulla hårdvara med ett bra pris. Det här är Oneplus fjärde slagskepps modell, men varför heter den Oneplus 5 när det är den fjärde modellen och det är därför att talet 4 anses vara ett otursnummer i Asien så därför fick det namnet Oneplus 5.

Oneplus 5 har en unik och modern design med ett så kallat unibody chassi av lättmetall. Det innebär att telefonensram sitter ihop med baksidan och inte att alla delar är lösa, vilket gör att telefonen får en högkvalitets känsla. Den har även rundade kanter som gör den bekväm när den ligger i handen och glider ner i fickan enkelt.

Eftersom Oneplus 5 är en modern, bra och unik telefon, med en snygg design varför inte investera ett skydd eller något annat tillbehör till din smartphone, titta in här på Lux-Case i deras bredda sortiment med massor av olika unika skydd och tillbehör som bland annat skal, fodral, skärmskydd, väskor, stativ, högtalare, hörlurar och biltillbehör för att nämna några exempel och allt finns såklart i unika märken, modeller, designer och färger. Så titta in här och fynda ett unikt skydd eller något spännande tillbehör.
Vi kan inte hitta produkter som matchade urvalet.

Snygga skal till Oneplus 5

Oneplus 5 är en modern och unik smartphone som kan ha en lång livslängd om man tar hand om den väl, som man borde göra. Var smart och investera dig ett snyggt skal som passar just dig, då kommer du se att din Oneplus 5 får ett längre och bättre liv och du slipper få massor av onödigt slitage och andra märken på den. Kika in här på Lux-Case i deras bredda utbud för att hitta flera snygga och smarta skal. Här kan du bland annat hitta allt från kristallklara skal, skal med unika tryck i 3D och helt vanliga enkla skal för att nämna några exempel, så tittar du in här garanterar jag att du finna dig ett unikt skal som passar dig utmärkt.

Unika fodral till Oneplus 5

I vårt bredda sortiment med snygga och unika fodral till Oneplus 5 kan du se till att din telefon allt är fullt beskyddad samtidigt som du bär den i stil. Oneplus 5 är en snygg och modern smartphone som man vill ta hand om, var smart och investera dig ett unikt fodral som kommer ge det optimala skyddet runt om din telefon sp du slipper få massor av onödigt slitage som märken, repor och sprickor. Kika in här på Lux-Case i deras stora utbud med massor av unika fodral som har flera olika sorters designer och material, till exempel äktaläder, skinn och silikon för att nämna några utav materialen. Flera av fodralen har också olika funktioner som inbyggda plånböcker, magnetiska lås och så är dem vikbara för handsfree för att säga några exempel. Fodralen kan du även finna i många olika märken, snygga färger och med unika motiv, så här kommer du garanterat hitta ett unikt fodral som passar dig helt utmärkt. Så vill du att din Oneplus 5 är optimalt skyddad så du slipper gå och vara orolig att din smartphone ska gå sönder? Fynda dig då ett unikt fodral här idag!

Moderna skärm skydd till Oneplus 5

Alla vet nog någon som har en telefon som har fullt med sprickor i skärmen. Eftersom skärmarna oftast är i just glas så är det lätt att det blir så. Men det finns en enkel lösning och det är att vara ett steg före olyckan inträffar och skaffa dig ett smart skärmskydd så kommer din skärm garanterat vara hel, ren och du slipper få sprickor i den, samt att du slipper göra dyra skärm byten om olyckan skulle vara framme. Vill du ha ett smart skärmskydd titta då in här på Lux-Case och hitta det perfekta skärm skyddet för just dig som kommer sitta perfekt på skärmen och skydda den. Här har dem ett väldigt stort utbud med just skärmskydd ibland annat härdat glas, i HD och som har perfekt passform för att säga några exempel. Så fynda dig ett enkelt skärmskydd här idag och slipp vara orolig över att få en sprucken Oneplus 5.