Oneplus

Oneplus
Nu behöver du inte gå runt i stressfyllda butiker för att hitta det du söker efter till din OnePlus enhet för här på Lux-Case kommer du hitta ett av Sveriges största utbud av skal, fodral och tillbehör för smartphones, surfplattor och smartklockor. Här kommer du kunna hitta fodral och skal som kommer hjälpa till att skydda din OnePlus enhet mot repor och andra vardagliga skador som kan förekomma plus att den kommer få en helt ny look. Vissa skal och fodral kommer även med praktiska egenskaper som kan hjälpa dig att smidigare kunna använda din OnePlus enhet också. Förutom skal och fodral kommer du också kunna hitta skärmskydd som kommer se till att displayen på enheten förblir hel och fri från smuts och skador, samtidigt som du kan använda den som vanligt. Förutom skydd för OnePlus enheter så kommer du kunna hitta en massa praktiska tillbehör som kommer vara till stor användning vid speciella tillfällen. Behöver du använda din enhet i bilen så kommer du kunna hitta en massa olika biltillbehör för OnePlus enheter. Vi har även kablar, hörlurar, högtalare, laddare, powerbanks och många andra produkter som du kan köpa här. Så kolla in alla våra produkter här på Lux-Case och beställ det du behöver idag!
Vi kan inte hitta produkter som matchade urvalet.

OnePlus skal

Att använda ett skal till sin smartphone eller surfplatta kommer ge möjligheten till ett längre liv till enheten. Med skalet på så kommer man få ett stabilt skydd mot repor och stötskador längs kanterna och baksidan av enheten, samtidigt som man kommer kunna använda enheten precis som vanligt utan några hinder för knappar och funktioner. Alla skal för OnePlus enheter som finns på Lux-Case är tillverkad av olika material och finns i olika färger och med olika motiv att välja mellan, som präglar skalet och ger enheten en helt ny look. Vilken typ av skal som man vill ha till sin enhet, det väljer man själv. Så gå in och kolla vårt sortiment av skal och köp det som kommer passa dig bäst!

OnePlus fodral

Ett annat alternativ som man kan använda för att skydda sin smartphone eller surfplatta är ett fodral. Ett fodral ger ett heltäckande skydd mot repor, stötskador och tappskador runt om hela enheten, samtidigt som den kommer med egenskaper att kunna användas som en plånbok och ett stativ. Förvara dina kort och lite småpengar tillsammans med enheten samtidigt som man kan använda fodralet som ett stativ för att smidigt och enkelt kunna kolla på filmer och videoklipp, utan att behöva hålla i telefonen eller surfplatta. Alla våra fodral är tillverkad av olika typer av lädermaterial att välja mellan, och de finns också i olika färger och motiv att välja mellan. Att använda ett fodral till sin enhet så kommer man få ett praktiskt skydd som kommer hjälpa dig på en rad olika sätt. Passar inte ett skal för dig? Skaffa då ett fodral istället till din OnePlus enhet så får du ett perfekt skydd!

OnePlus tillbehör

Här på Lux-Case har vi inte bara skal och fodral för smartphones och surfplattor, vi har även en massa tillbehör som hjälper en att enklare och bättre kunna använda sin enhet. I vårt sortiment av tillbehör för OnePlus enheter så kommer man bland annat hitta laddare och kablar, som finns i olika färger att välja mellan. Även finns det som olika modeller av laddare och kablar, som är bl.a. designad med flera USB-portar så att man kan ladda flera enheter samtidigt och kablar med stöd för snabbladdning. Även i vårt sortiment kommer man hitta hörlurar, högtalare, biltillbehör, cykelhållare, skärmskydd, powerbanks och mycket mer. Du kommer hitta allt du behöver till din OnePlus enhet bland våra tillbehör som du hittar här på Lux-Case!