Power Banks

Alla är beroende av sin telefon på ett eller ett annat sätt, detta gäller även den som förnekar det. Under en dag använder alla sin smartphone, vissa personer använder sin smartphone mer än andra antingen om det är för att hålla på med sociala medier eller för att kolla på filmer, spela spel eller lyssna på musik. Oavsett vad man gör så händer det ibland att batteriet på ens enhet tar slut tidigare än vad man har trott och då vill man bara hem så att man kan ladda den eller så letar man efter ett eluttag om man har med sig sin laddare men det är inte alltid så enkelt. Här på Lux-Case kommer du kunna handla powerbanks som är en portabel laddare och fungerar som namnet säger, du har en portabel laddare som låter dig ladda din enhet vart du än är. I vårt sortiment finns flera olika typer av powerbanks som är tillverkade med olika strömkapaciteter och med olika egenskaper som gör dom unika på sina egna sätt. Med dessa powerbanks kommer du kunna ladda upp alla dina smartphones, surfplattor och andra elektroniska enheter som laddas upp via en mikroUSB kabel eller en USB Typ-C kabel, så kolla igenom vårt sortiment och skaffa din alldeles egna portabla laddare här på Lux-Case.se idag!

53 artiklar

per sida

53 artiklar

per sida

Att ha en portabel laddare är något som alla bör ha i sin ägo. Att kunna ladda sin smartphone, surfplatta eller en annan elektronisk enhet vart man än är kan vara väldigt gynnsamt, speciellt om man väntar på ett viktigt samtal. Powerbanks finns med olika strömkapaciteter att välja mellan och väljer man rätt strömbank så kan man få en som kan ladda ens enhet flera gånger om. Telefonens eller surfplattans batteri används upp mest när mest prestanda krävs, detta brukar vara när man spelar spel eller använder kraftfulla program på enheten. Detta resulterar i att batteriet tar slut snabbare och att man måste ladda sin enhet tidigare än vad man har tänkt. Detta kan vara svårt att göra om man inte har med sig sin vanliga laddare och ännu svårare om det inte finns något eluttag att använda för att ladda ens enhet. Det gör att en powerbank är otroligt viktig att ha just så att man inte missar något bara för att man har valt att spela spel på sin smartphone eller surfplatta. De portabla laddare som du kommer hitta här på Lux-Case är designade på olika sätt och kommer med egna unika egenskaper för att göra den mer användbar för dig.

På Lux-Case kommer du bland annat hitta powerbanks som är utrustade med solceller och kan laddas via direkt solljus. Detta är en powerbank som är väldigt användbar under soliga tider, så för alla svenskar så är det också en bra powerbank när man åker till soliga länder där man mest ligger vid poolen eller på stranden. Det finns också powerbanks som är utrusade med en högtalare och kan användas för att spela musik ifrån samtidigt som man håller på och laddare sin smartphone, vilket kan vara en bekväm tanke om man är ute och har picknick så kan man lyssna på musik samtidigt som man laddar sin smartphone. Det finns många olika portabla laddare i vårt sortiment så du kommer definitivt hitta en powerbank som kommer passa dig perfekt. De finns i olika strömkapaciteter upp till 12000 mAh så du kommer kunna ladda upp din enhet flera gånger om. Så kolla igenom vårt sortiment av powerbanks som du kan använda till din smartphone, surfplatta, MP3-spelare och andra enheter som kan laddas upp via mikro USB-kablar och USB Typ-C kablar och köp din powerbank idag!