Samsung Galaxy A5 (2016): skal, fodral och skärmskydd

Här på Lux-Case.se som har Skandinaviens största utbud av mobilskal, mobilfodral och mobiltillbehör finns det nu även att handla till Samsung Galaxy A5 (2016) så att du kan prägla din telefon så att den känns som din egna. När det kommer till skal så har du möjlighet att välja mellan olika material som skalet ska vara gjort av och även har du möjlighet till hur skalet ska se ut, om du vill ha en matchande färg till telefonen eller om det ska vara ett mönster som till tallar dig eller ger dig en speciell känsla. Tycker du inte om skal och dess funktioner kan du annars då välja ett fodral istället. Även där kan du välja mellan material och färg men även design också. Det finns näst intill hur mycket som helst att välja mellan så det är bara gå in och kolla. Det finns andra mobiltillbehör här på Lux-Case.se för alla möjliga personligheter. Är man en träningsmänniska finns det sportarmband för att enkelt kunna använda sin telefon medan man tränar och även hörlurar finns också så du kan uppleva det bästa av din musik. Det finns för bilister billaddare och bil hållare för att enkelt och smidigt kunna använda sin telefon.


Samsung Galaxy A5 (2016) Skal

Har du någonsin tappat din mobiltelefon? Klarade sig den eller inte? Även om den klarade sig då så finns chansen alltid där att den kan gå sönder. Det finns vissa som har tappat sin telefon från bara några decimeter ifrån marken och har gått sönder. Allt beror på hur telefonen faller på golvet. Du kan minska risken att ha sönder din telefon med ett skal till din Samsung Galaxy A5 (2016). De Samsung Galaxy A5 (2016) skal som du kan handla här på Lux-Case.se hittar du av olika material, alla för att ge olika typer av skydd men alla kommer hjälpa dig skydda din smartphone mot slag och stötar. Dessutom finns Samsung Galaxy A5 (2016) skalen i olika färger och mönster, så det är bara att välja ett skal som tilltalar dig.

Så gå in och leta efter ditt Samsung Galaxy A5 (2016) skal idag!

Läs mer
Visa mindre
chevron-down
Moberg Plånboks Läderfodral för Samsung Galaxy A5 SM-A510F (2016) - Paisley Mönster

Moberg Plånboks Läderfodral för Samsung Galaxy A5 SM-A510F (2016) - Paisley Mönster

119,00 SEK Original 239,00 SEK
0.3mm härdat glas Samsung Galaxy A5 (2016) skärmskydd

0.3mm härdat glas Samsung Galaxy A5 (2016) skärmskydd

59,00 SEK Original 129,00 SEK
Moberg Plånboks Läderfodral för Samsung Galaxy A5 SM-A510F (2016) - Förälskade Ugglor

Moberg Plånboks Läderfodral för Samsung Galaxy A5 SM-A510F (2016) - Förälskade Ugglor

99,00 SEK Original 239,00 SEK
Moberg Plånboks Läderfodral för Samsung Galaxy A5 SM-A510F (2016) - Palett och Eiffeltornet

Moberg Plånboks Läderfodral för Samsung Galaxy A5 SM-A510F (2016) - Palett och Eiffeltornet

119,00 SEK Original 239,00 SEK
Gummerad Hårt Skal för Samsung Galaxy A5 SM-A510F (2016) - Svart

Gummerad Hårt Skal för Samsung Galaxy A5 SM-A510F (2016) - Svart

69,00 SEK Original 149,00 SEK

Fodral till Samsung Galaxy A5 (2016):

Letar du efter Samsung Galaxy A5 (2016) fodral? Vi har vad du letar efter. Det finns mycket variation när det kommer till Samsung Galaxy A5 (2016) fodral. Ett plånboksfodral är det bästa av båda världar och kombinerar både en plånbok och ett flip fodral, så att du kan skippa att ta med båda - samtidigt som du skyddar både bak- och framsidan av telefonen. Plånboksfodral till Samsung Galaxy A5 (2016) innehåller en korthållare där du kan förvara dina kort och kontanter, och den stängs med en magnet eller knapp - så att dina mest värdefulla ägodelar alltid är i säkert förvar. Vi har även Samsung Galaxy A5 (2016) flip fodral där framsidan viks bak och fungerar då som ett stöd - perfekt för att titta på videos eller bilder utan att behöva hålla din Samsung Galaxy A5 (2016) i händerna. Och om du inte kan bestämma dig, eller behöver båda, så har vi Samsung Galaxy A5 (2016) 2-i-1 magnetiska fodral, vilket är ett plånboksfodral med ett skal inuti - det blir inte mer funktionellt än så! Oavsett vad du vill ha så har vi ett brett sortiment av stilar, mönster och färger. Allting ifrån stilrena och professionella till uttrycksfulla och färgglada. Du kan även hitta ett brett utbud av material till ditt telefonfodral. Vill du ha din Samsung Galaxy A5 (2016) i lyxigt äkta läder, eller kanske lika lyxigt PU-läder? Kanske vill du ha någonting lite enklare som ett tyg eller silikonfodral? Vi har vad du letar efter!

Skal till Samsung Galaxy A5 (2016):

Letar du efter Samsung Galaxy A5 (2016) skal? Då har du kommit till rätt ställe. Ett mobilskal till Samsung Galaxy A5 (2016) tillåter dig att hålla det enkelt medan du fortfarande ser till att din Samsung Galaxy A5 (2016) är säker. Här hittar du vårt stora sortiment av plast- och silikonskal som sätts fast på telefonens baksida och inte tar upp mycket plats i fickan. Då kan också hitta skal i läder, tyg, nylon, glas - ja, till och med trä! På vissa av våra Samsung Galaxy A5 (2016) skal hittar du också en popsocket på skalets baksida, vilket håller telefonen säker och bekväm i din hand. Vi har även ett urval av bumpers, om du vill vara minimalistisk. Du kan hitta våra Samsung Galaxy A5 (2016) skal i (nästan) alla färger och mönster du kan tänka dig, allt från mer estetiska och färgrika till enfärgade skal - och om du vill skippa färg och mönster helt och håller så har vi, självklart, genomskinliga skal.

Skärmskydd och tillbehör till Samsung Galaxy A5 (2016):

Finns det någonting värre än en repa på din Samsung Galaxy A5 (2016) skärm? Se till att hålla din telefon utan repor, skråmor och fläckar med ett Samsung Galaxy A5 (2016) skärmskydd. Oavsett om du vill ha ett skärmskydd i härdglas eller plastfilm så är de alltid enkla att sätta på och ta av, och håller alltid din Samsung Galaxy A5 (2016) fräsch och ny.

Samsung Galaxy A5 (2016) Fodral

Ett fodral uppfyller olika funktioner för dig och din smartphone. Med ett fodral till Samsung Galaxy A5 (2016) kommer du kunna kolla på film på ett praktiskt och bekvämligt sätt som gör att du inte ens behöver hålla i telefonen. Samsung Galaxy A5 (2016) fodralen som du hittar här på Lux-Case.se är alla gjorda av lädermaterial så du vet att du kommer få ett väldigt fint fodral. Bland annat finns det fodral av PU-läder, kända Crazy Horse läder och till och med genuint läder. Alla fodral till Samsung Galaxy A5 (2016) finns dessutom i olika färger och mönster som du kan styla din smartphone med så det är bara välja det fodral som du tycker verkar bäst för dig. Gå in och kolla bland alla våra läderfodral till Samsung Galaxy A5 (2016) idag, du kommer inte bli besviken.

Allt du beställer härifrån Lux-Case.se skickar vi snabbt och smidigt hem till dig, så tveka inte och beställ idag!

Samsung Galaxy A5 (2016) Sportarmband

Här kommer du kunna handla sportarmband till Samsung Galaxy A5 (2016) så att du kan träna i lugn och ro utan att behöva tänka på din smartphone, för den kommer sitta tryggt och säkert i sportarmbandet. På Lux-Case kommer du kunna hitta sportarmband till Samsung Galaxy A5 (2016) i olika färger som du kan välja mellan som ska hålla i din smartphone medan du tränar. Din telefon kommer du också kunna använda precis som vanligt tack vare det transparanta skyddslagret som sportarmbanden har.

Även så hjälper skyddslagret till med att skydda din smartphone mot regn, svett och fläckar så du kommer tryggt veta att din telefon inte kommer gå sönder om du tränar utomhus.

Samsung Galaxy A5 (2016) Påsar & väskor

På denna sida kommer du hitta väskor och påsar till Samsung Galaxy A5 (2016) som gör att du kommer enklare kunna bära runt din smartphone men även så kommer väskan också skydda din enhet mot stötar och repor. Våra väskor och påsar till Samsung Galaxy A5 (2016) kommer du hitta i olika färger men också i olika material som du kan välja mellan. Du kommer hittar väskor och påsar i olika designer så att du kan förvara mer än bara din smartphone.

Kolla in våra många påsar och väskor till Samsung Galaxy A5 (2016) och köp din väska eller påse idag!

Samsung Galaxy A5 (2016) Displayskydd

För att riktigt kunna njuta av smartphone så gäller det att telefonen är hel och fin. Med ett skal eller fodral kommer du kunna skydda din enhet mot slag och stötar på både framsidan och baksidan, men inget av skydden hjälper till att skydda skärmen. Här på Lux-Case kan du handla skärmskydd till Samsung Galaxy A5 (2016) så att du äntligen har det skyddet du behöver för din skärm så att den inte ska bli smutsig eller gå sönder. Med ett skärmskydd till Samsung Galaxy A5 (2016) kommer du kunna skydda din skärm mot repor och fettfläckar som orsakas av fingeravtryck och annat.

Med ett skärmskydd och ett skal eller fodral till din enhet kommer du ha ett komplett skydd för din Samsung Galaxy A5 (2016).

Samsung Galaxy A5 (2016) Biltillbehör

Här hittar du produkter till din Samsung Galaxy A5 (2016) för din bil så att du kan använda din smartphone precis som vanligt när du är ute och kör. Bland våra biltillbehör till Samsung Galaxy A5 (2016) hittar du allt som du behöver i din bil; billaddare, bilhållare, Bluetooth headsets och mycket mer. Du kommer hitta alla våra biltillbehör till Samsung Galaxy A5 (2016) i en komplett samling där du kan hitta exakt vad du behöver i din bil för din smartphone.

Så gå och kolla bland våra biltillbehör till Samsung Galaxy A5 (2016) och handla det du behöver så att du är redo för allt på vägen.

Samsung Galaxy A5 (2016) Bilhållare

Är man ensam ute och kör bil kan det vara svårt att använda sin telefon då man alltid måste ha fokus på vägen, man vet aldrig vad som kan hända. För att lösa detta problem kan du nu handla till din Samsung Galaxy A5 (2016) en bilhållare. Här bland våra bilhållare till Samsung Galaxy A5 (2016) kommer du hitta dom i olika designer med egna speciella egenskaper för att underlätta ditt användande av din smartphone medan du kör. Även finns våra bilhållare i olika färger också som du kan välja mellan för att göra din bil lite mer färgglad. Titta in våra bilhållare till Samsung Galaxy A5 (2016) idag så att du kan använda din smartphone tryggt och säkert.

Samsung Galaxy A5 (2016) Billaddare

Om man använder sin smartphone i sin bil så är det viktigt att ha batteri på telefonen, speciellt om man använder sin telefon som en GPS eller annat. Här på Lux-Case kan du handla billaddare till Samsung Galaxy A5 (2016) så att du aldrig kommer behöva stå ut med att få slut på batteri på din telefon. Med en av våra billaddare till Samsung Galaxy A5 (2016) kommer du kunna använda din telefons alla funktioner utan att telefonen ska få slut på batteri så att du kan använda den till precis vad du vill. Titta in våra många billaddare till Samsung Galaxy A5 (2016) och handla din idag.

Samsung Galaxy A5 (2016) Stativ / hållare

Desto fler gånger man lägger ifrån sig sin telefon desto fler repor får man på sin telefon. Här på Lux-Case kan du handla ett stativ till Samsung Galaxy A5 (2016) så att den chansen inte finns längre. Med en hållare och ett stativ till Samsung Galaxy A5 (2016) kommer du kunna avlasta din smartphone på en plats som håller i din smartphone när du inte använder den och hålla den fri från repor och annat, en perfekt plats när man ska ladda sin enhet.

Så gå in och kolla bland våra stativ och hållare till Samsung Galaxy A5 (2016) och köp ett stativ så att du har en plats för din smartphone.

Samsung Galaxy A5 (2016) Laddare

Här kommer du hitta laddare till Samsung Galaxy A5 (2016) så att du kan alltid kommer kunna ge ström till din smartphone så att du kan fortsätta använda den. Här på Lux-Case kommer du hitta laddare till Samsung Galaxy A5 (2016) i alla dess former, väggadaptrar, Powerbanks och mycket annat. Du kommer se våra laddare till i olika färger och designer som du kan välja på men även också så ger laddarna olika mycket ström för att man ska få en snabbare laddning.

Gå in och kolla bland våra många laddare till Samsung Galaxy A5 (2016) och handla den laddaren som du behöver!

Samsung Galaxy A5 (2016) Hörlurar

Här kan du handla hörlurar till Samsung Galaxy A5 (2016) så att du kan lyssna på musik ute på stan, utan att någon hör något. Bland våra hörlurar till Samsung Galaxy A5 (2016) kommer du hitta hörlurar i en mängd olika varianter, in-ear hörlurar, over-ear hörlurar och en massa andra. Våra hörlurar här på Lux-Case kommer du också hitta i olika färger och designer men även också hörlurar utrustade med olika funktioner så att du kan kunna använda dina hörlurar till så mycket mer. Många av våra hörlurar är utrustade med en mikrofon så att du kan svara på samtal utan att ens ta upp telefonen, kan vara väldigt händigt när man är i ett trångt utrymme.

Samsung Galaxy A5 (2016) Tillbehör

Här på Lux-Case hittar du Sveriges största utbud av skal, fodral och tillbehör till smartphones och surfplattor, och nu kan även du handla tillbehör till Samsung Galaxy A5 (2016) så att du kan förbättra ditt användande av din smartphone. Bland våra tillbehör till Samsung Galaxy A5 (2016) kommer du hitta vantar, pennor, minneskort och mycket mer. Med ett par av våra vantar kommer du både kunna använda din smartphone tack vare materialet på fingertopparna av vantarna, och dom kommer självklart hålla dina händer varma under vintern.

Gå ner och kolla bland våra många tillbehör till Samsung Galaxy A5 (2016) och handla allt du behöver till din smartphone idag!

Samsung Galaxy A5 (2016) Cykelhållare

Att ha med sin smartphone medan man träningscyklar kan vara väldigt opraktiskt. Har man med sig en form av väska kommer man inte kunna använda den alls om man har telefonen för att lyssna på musik eller om man använder den som en GPS, men det kan du nu ändra på. Med en cykelhållare för Samsung Galaxy A5 (2016) kommer du kunna använda din enhet precis som vanligt utan några problem. Även kommer du med en Samsung Galaxy A5 (2016) cykelhållare använda din enhet som en GPS och kunna välja musik genom det transparanta skyddslagret som också fungerar som ett skydd mot regn, smuts och annat.

Kolla in våra cykelhållare till Samsung Galaxy A5 (2016) och köp en idag så att du kan börja använda din smartphone som vanligt igen när du är ute och cyklar.

Samsung Galaxy A5 (2016) Kablar

Kablarna man får med i förpackningen håller ett tag men inte för evigt. Här på Lux-Case kan du nu handla kablar till Samsung Galaxy A5 (2016) för att byta ut dina gamla och trasiga kablar. Här kommer du hitta kvalitets kablar till ett billigt pris för Samsung Galaxy A5 (2016) i alla möjliga former. Du kommer hitta USB-kablar, AUX-kablar, förlängningskablar, USB-adaptrar och mycket mer i vårt sortiment av kablar till Samsung Galaxy A5 (2016). Våra kablar kommer du hitta i olika färger och i olika material för att vara mer slitstarka och ge en bättre koppling mellan enheterna.

Kolla in våra många kablar till Samsung Galaxy A5 (2016) och byt ut din gamla kabel idag!

Samsung Galaxy A5 (2016) Power banks

Här kommer du kunna hitta laddare när du är på språng och inte har tid att ladda din enhet hemma med din vanliga laddare. Här hittar du Powerbanks till Samsung Galaxy A5 (2016) så att du alltid kan ladda din smartphone vart du än är när du inte har tid att ladda din smartphone hemma. Du kommer hitta våra Powerbanks till Samsung Galaxy A5 (2016) i olika strömkapaciteter som du kan välja mellan beroende på vad du behöver.

Du kommer också se att våra Powerbanks har olika egenskaper som gör dom unika i sina egna sätt, t.ex. en solenergi platta som laddar Powerbanken i när den är i kontakt med solljus.