Samsung Galaxy A5 (2017)

Samsung Galaxy A5 (2017)
Samsung Galaxy A5 (2017)

Samsung lanserade i januari 2017 sina medelpris telefoner som kommer ligga på butikshyllorna. Bland dess smartphones fanns Samsung Galaxy A5 (2017) en ny version av den gamla års modellen. Samsung Galaxy A5 (2017) kommer med en 5.2-tums Super AMOLED display med en upplösning på 1920 x 1080 pixlar och har en pixel densitet på 424ppi. Inuti telefonen så hittar man ett Exynos 7880 Octa chip och en 1.9 GHz Cortex-A53 Octa-core processor, och självklart så använder sig Samsung sig av Android som operativsystem och i detta fallet så använder man version v6.0.1 (Marshmallow). Samsung Galaxy A5 (2017) har ett 3 GB RAM och ett lagringsutrymme på 32 GB med chans för att utöka det med 256 GB med hjälp av ett mikro-SD minneskort. Sedan har Samsung Galaxy A5 (2017) en 16 megapixel kamera på baksidan och en 16 megapixel kamera på framsidan för att kunna ta vackra bilder med.

Med Samsung Galaxy A5 (2017) lansering kan du nu handla skal, fodral och tillbehör till enheten, så att du kan få hjälp med att använda telefonen på ditt sätt, men också för att kunna skydda den mot skador. Vi på Lux-Case har ett av Sveriges största utbud av skydd och tillbehör till smartphones och surfplattor, och vi är säkra på att du kommer hitta det du behöver till din Samsung Galaxy A5 (2017) här hos oss.

Samsung Galaxy A5 (2017) Skal

Behöver du ett skydd till din Samsung Galaxy A5 (2017)?

Här kommer du hitta alla våra skal till Samsung Galaxy A5 (2017) som kommer hjälpa till att skydda din smartphone mot repor och andra vardagliga skador som kan förekomma. Skalen är tillverkade av olika material, och finns i olika färger och mönster som man kan välja mellan. Beställ ett skyddande skal till din Samsung Galaxy A5 (2017) härifrån Lux-Case idag!
Vi kan inte hitta produkter som matchade urvalet.

Samsung Galaxy A5 (2017) Skal

När man får en ny smartphone är man alltid rädd om den och försöker undvika att den får några skador på alla sätt och vis. Denna rädsla för att telefonen går sönder avtar mer och mer ju längre tiden går och man blir mer oförsiktig med telefonen, men detta är helt fel tänkt. Man ska alltid skydda sin smartphone mot skador och här på Lux-Case kommer du hitta de produkter som kommer hjälpa en med det. Bland annat kommer du hitta skal till Samsung Galaxy A5 (2017) som är ett simpelt men effektivt skydd mot repor, stötskador och andra vardagliga skador. Skal kommer i många olika former, allt från design till en kombination av material som ger skalet extra skyddande egenskaper. I vårt sortiment kommer man hitta hitta just detta, plus att våra Samsung Galaxy A5 (2017) skal finns i olika färger och mönster att välja mellan. Men skal är inte den enda produkten som kommer skydda din smartphone.

Samsung Galaxy A5 (2017) Fodral

Ett fodral kommer också att hjälpa till med att skydda ens smartphone mot skador som kan förekomma i ens vardag, och att fodral är ett av de mest populära skydden till smartphones kommer du att strax få veta. De fodral till Samsung Galaxy A5 (2017) som du hittar här är tillverkade av konstläder och äkta läder, samt att vissa fodral har en textur av något annat material. Men det som gör fodral till ett populärt val är p.g.a. av vad man hittar inuti. Inuti ett fodral så hittar man ofta kortfack och pengarfack som man kan använda, för att använda fodralet som en plånbok. Förvara dina viktigaste kort och lite småpengar tillsammans med din smartphone så att du har alltihop på en och samma plats, och med fodralets förmåga att kunna användas som ett stativ kommer du bekvämt kunna kolla på filmer och videoklipp, utan att behöva hålla i telefonen. Beställ ett fodral till din Samsung Galaxy A5 (2017) som kommer ge ett heltäckande skydd till din smartphone idag, om du är rädd om din smartphone.

Samsung Galaxy A5 (2017) Powerbanks

Förutom skal och fodral så kommer man hitta ett enormt utbud av tillbehör till smartphones och surfplattor, här på Lux-Case men vi hade tänkt gå närmare in på powerbanks. Powerbanks är en portabel laddare som ger laddning till din smartphone vart du än är. En portabel laddare är ofta något man aldrig införskaffar men något som man alltid vill ha. I vårt utbud av powerbanks till Samsung Galaxy A5 (2017) så kommer man hitta en mängd olika varianter med olika strömkapaciteter och med unika egenskaper som man kan välja mellan. Vi har bl.a. powerbanks som är utrustad med flera USB-portar och kan ladda flera enheter samtidigt. Vi har också powerbanks med inbyggda solceller och kan laddas upp i kontakt med solljus. Ta en titt bland våra Samsung Galaxy A5 (2017) powerbanks och skaffa din egna portabla laddare idag. Välkommen till Lux-Case och vårt utbud av skal, fodral och tillbehör till Samsung Galaxy A5 (2017)!

Samsung Galaxy A5 (2017) skal - Lux-Case.se

Lux-Case Samsung Galaxy A5 (2017) skal och tillbehör https://lux-case.se/samsung-galaxy-a5-2017.html