Samsung Galaxy A8 (2018) Skal

Samsung Galaxy A8 (2018) Skal

Samsung Galaxy A8 (2018) Skal

Vill du ha något som skyddar din Samsung Galaxy A8 (2018)? Då är ett skal ett utmärkt alternativ, har du ett skal så skyddas din telefon bara inte, utan den får ett nytt snyggt utseende också. Här på Lux-Case har vi massor av olika skal i högkvalitet i vårt bredda sortiment. Alla skalen som finns här kan du hitta i olika material, designer och modeller för att det ska passa dig perfekt. Vissa skal har även smarta funktioner för en mer bekvämlig använding.

Bästa skalet för din Samsung Galaxy A8 (2018) Vilket av alla skalen är det bästa för din Samsung Galaxy A8 (2018)? Här på Lux-Case har vi ett stort utbud med skal, alla skalen som finns här är skyddande, har perfekt passform och är i högkvalitet, det som skiljer sig mellan våra skal är material, utseende och om du vill ha någon slags funktion som kreditkorts fack, kickstands eller något annat. Så om du väljer ett skal som har ett material som du tycker är bekvämt, har ett snyggt utseende och dem funktionerna som du vill ha, så kommer skalet bli perfekt för dig.

Samsung Galaxy A8 (2018) Skal som skyddar din telefon Här på Lux-Case kan du hitta massor av skal som kommer skydda din Samsung Galaxy A8 (2018) optimalt i vårt stora sortiment. Här finns det skal i många olika material, bland annat silikon, plast och läder. Alla skalen finns dessutom i flera olika designer och modeller för att det ska bli perfekt för dig. Dem är självklart också tillverkade i högkvalitet och har perfekt passform för din Samsung Galaxy A8 (2018).

Samsung Galaxy A8 (2018) Skal – Skydda din Samsung Galaxy A8 (2018) med ett skal från Lux-Case Här kan du hitta ett skal så du kan skydda din Samsung Galaxy A8 (2018) enkelt och med stil. Alla skalen finns i olika material, designer och modeller samt är tillverkade av högkvalitet.

Artiklar 1 till 72 av totalt 241

per sida

Sida:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Artiklar 1 till 72 av totalt 241

per sida

Sida:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Skal till Samsung Galaxy A8 (2018)

Grattis till en riktigt bra mobiltelefon! Du har säkert valt den i en snygg färg som du tycker om, men vi rekommenderar ändå att du skyddar den med ett skal. Vi på Lux-case har en mängd skal i vårt lager som bara väntar på att fraktas iväg till er kunder. Om du beställer före klockan 16:00 packar vi och skickar samma dag till dig med fri frakt. Ett skal skyddar mobiltelefonens kanter och hörn mot skador då man lätt stöter i saker och baksidan mot repor och slag. Perfekt passform vill man ha och en riktigt snygg design. Varje mobiltelefon har sina unika mått och årsmodell som skalet ska anpassas perfekt till och även olika placering av mobiltelefonens kameralins, blixt och ev fingeravkänningslins. Ett skal är inte bara skydd för mobiltelefonen utan väldigt mycket en dekoration och uttryck för ägarens personlighet. Läs gärna här nere om några av våra många modeller av skal Samsung Galaxy A8 (2018) kan använda och titta sen runt på Lux-case sidor för att hitta just ditt skal!

Eleganta skal

Vi måste bara börja med att titta på Karbonfiber designat skal i flexibelt silikonmaterial. Lätt att använda och en otroligt snygg textur på skalet. Finns i många läckra färger. Lite ovanlig bumper är Skal med en färgad ram, som skyddar telefonens kanter och hörn samt upphöjt skydd över kamera och linser på baksidan. Med detta skall får du tillgång till mobiltelefonens snygga färg och finish. IMAK har tre olika varianter av silikonskal – Modernt skal heter de - beroende på vilken finish du vill ha: Kristallklart med mjuk yta, Matt svart med lite sandig feeling och slät yta hos Metall svart. Dessa skal har förstärkta hörn som har bättre stötupptagningsförmåga genom sin design. Ett annat Skal med färgad ram liknar en bumper men har ett genomskinligt skydd för baksidan med tunn ram runt kameralinserna. Modernt skal med grepp är tänkt att ge lite friktion i och med de lite gummerade kanterna. Detta till trots är det verkligen en elegant design på detta skal till Samsung Galaxy A8 (2018).

Gillar du mönster och olika motiv?

Då har du kommit rätt! Vi på Lux-case har tagit hem ett antal motiv och snygga mönster till din nya telefon. Drömfångare och blommor eller kanske ett Skal med unik design i Leopardmönster. Det finns också ett 3D alternativ till denna mobiltelefonmodell, ett pälsskal i form av en kanin! Det finns något för alla alltså. Om du vet med dig att du har lätt för att tappa eller stöta i din mobiltelefon kan vi rekommendera några mer förstärkta och stötupptagande skal till Samsung Galaxy A8 (2018).

Extra förstärkta skal

Hybridskal är tillverkade av två olika material. Det första materialet är ofta i silikon och flexibelt vilket tar emot stötar bra. Det yttre är av lite hårdare plastmaterial. Mellan dessa finns luftspalt som också skapar utrymme att skydda telefonen. Det gör också att värmeutvecklingen från telefonen avleds genom skalets skåror och mönster. Samsung Unikt hybridskal är extra förstärkt och har värmeavledande funktion såväl som ett kickstand på baksidan av skalet. Med detta kan du lätt ställa telefonen och titta på videoklipp, foton och serier handsfree.