Samsung Galaxy Ace 3

Samsung Galaxy Ace 3
Tillbehör och skal till Samsung Galaxy Ace 3, uppföljaren till - Du gissade det - Galaxy Ace 2. Om du har en Samsung Galaxy Ace 3 så har vi resten! Här finner du skal till Galaxy Ace 3, som ser till att din telefon blir extra tålig. Här finner du displayskydd till Galaxy Ace 3, som gör din skärm reptålig! Här finner du stativ och hållare till Galaxy Ace 3, som kan monteras på cykeln, i bilen, på kontoret eller varför inte på soffbordet? Vad du än må söka så finner du det här på Lux-Case.se, beställ redan idag och ta nytta av vårt erbjudande: GRATIS FRAKT!
Vi kan inte hitta produkter som matchade urvalet.

Samsung Galaxy Ace 3

Den sydkoreanska utvecklaren Samsung har tagit över en stor andel av smartphonemarknaden, främst med sina toppmodeller i Galaxy S-serien, men även bland budgetlurarna med sina "Ace"-telefoner. Detta är, som du kanske har gissat, den tredje telefonen i serien – Galaxy Ace 3. En positiv trend i och med att utvecklingen av smartphones går så långt framåt är att även de billigare telefonerna blir fulldugliga för den som inte måste ha det största, senaste, snabbaste och alla häftiga 3D-spel.

 

Samsung Galaxy Ace 3 är ett exempel på en sådan, prisvärd telefon. Den har en 4" TFT LCD-skärm med WVGA-upplösning, vilket ger en pixeltäthet på 233 ppi. Den lanserades sommaren 2013 med Android OS 4.2.2 (Jelly Bean) och Samsungs TouchWiz Nature-gränssnitt, inklusive S Translator, S Voice, S Travel och Smart Stay, samt ett gäng praktiska applikationer. Vad är det då som driver telefonen, hårdvarumässigt? En dubbelkärnig processor på 1 GHz, 1 GB i RAM-minne, 4 GB i lagringsutrymme, plus stöd för minneskort upp till 64 GB. På baksidan finner vi en kamera med kapacitet för fotografier i 5 megapixlar i VGA-upplösning. Ett 1500 mAh-batteri bistår med strömtillförseln.

 

På Lux-Case.se kan du göra din upplevelse fullständig genom att köpa till de tillbehör som behövs för din Samsung Galaxy Ace 3. Vi har Nordens största utbud på skal till Galaxy Ace 3, för att ge dig möjligheten att hitta rätt. Kombinera det material, motiv och den färg du gillar bäst! Vi har även billaddare, hörlurar och andra viktiga tillbehör i olika färger, så du kan matcha allting! Du kan till exempel ha ett grönt silikonskal till Galaxy Ace 3, ett par gröna hörlurar, en grön billaddare med en grön USB-kabel - Grönt är skönt! Föredrar du en annan färg? Inga problem! Vi kan hjälpa dig. Frakten är alltid gratis på alla tillbehör till Samsung Galaxy Ace 3.